Eliminările Voice 2021: cine este eliminat și votat din ‘The Voice’ 2021

eliminările Voice 2021: cine este eliminat & eliminat din „The Voice” 2021: popularul concurs muzical reality show „The Voice” este în plină desfășurare. Observatorii se bucură foarte mult de vocile melodioase ale concurenților, dar, din păcate, încă un concurent a fost trimis acasă pe „The Voice” după cel mai recent spectacol de rezultate live. Primii 11 concurenți au cântat la emisiunea live luni seara, 22 noiembrie 2021 și apoi o cântăreață a fost evacuată marți seara, 23 noiembrie 2021. Primii 9 cântăreți cu cel mai mare vot au fost dezvăluiți în momentul spectacolului și apoi cele două acte cu voturi minime trebuie să se desfășoare pentru salvarea instantanee. Urmați Mai Multe Actualizări Despre GetIndiaNews.com

vocea 2021 eliminări

vocea 2021 eliminări

  • Gymani

episodul de marți al NBC „The Voice” a dezvăluit primii zece concurenți care se îndreaptă spre spectacolul live al săptămânii viitoare. Observatorii au votat pentru a salva 9 concurenți, iar apoi cei doi de Jos au concurat pentru un loc de salvare instantanee Wildcard. Acum spectatorii sunt curioși să știe ce artist a fost eliminat din spectacol, în acest blog acoperim detaliile episodului de ieri.

care este eliminat & eliminat din ‘The Voice’ 2021

în primul rând, Hailey mia de la Team Kelly și Joshua Vacati de la Team Legend au fost salvați, urmați la scurt timp de Holly Forbes de la Team Ariana și Paris Winningham de la Blake. Mai târziu, Wendy Moten, membru al echipei Blake, a fost trimis urmat de Tom, membru al echipei Kelly. După aceea, Lana Scott, membru al echipei Blake, a fost considerată sigură.

după performanța magică a lui Jeremy Rosado de la echipa lui Blake de la echipa Kelly a fost declarată a fi urmată în siguranță de Jershika Maple, membru al echipei Legend. Ceea ce însemna că cei doi de jos erau Jim și Sasha Allen din echipa lui Ariana și Gymani din echipa lui Kelly.

el a spus: „Ai fost pus în acest loc 2 săptămâni la rând și ai avut o mică călătorie la începutul acestui spectacol, dar ți-ai recuperat vocea cu atâta grație… plângeai acolo! Îmi place când te-a lovit aceste note mari.”Clarkson și-a arătat, de asemenea, nedumerirea, deoarece era tristă că era șocată că Gymani se afla în locul doi. Sasha Allen și Jim au urcat apoi pe scenă pentru a prezenta „Nu voi renunța” și pentru a fascina publicul și judecătorii cu spectacolul magic.

Sasha Allen și Jim au fost declarați câștigătorii Wildcard Instant Save, ceea ce înseamnă că a rotunjit top 11. După aceea, Gymani a fost trimisă înapoi acasă, dar Kelly a declarat că ar putea veni să cânte la „The Kelly Clarkson Show” cândva și că era atât de mândră de concurentul ei.

Când Este Finalul „Vocii”?

  • Top 10 rezultate arată: 23 noiembrie
  • Top 10 spectacol Live: 29 noiembrie
  • Top 7 rezultate arată: 30 noiembrie
  • Top 7 semifinale: 6 decembrie
  • Top 5 semifinale rezultatele arată: 7 decembrie
  • top 5 spectacole Finale: 13 decembrie
  • final, trei ore: decembrie 14

„vocea” difuzează luni și marți la ora 08:00 Ora estică (live) și ora Pacificului (înregistrat) pe NBC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.