Easy Homemade Donair Sauce from the Maritimes

sos de casă donair este de fapt atât de ușor de a face! Sigur că poți să ieși și să cumperi o sticlă. Dar nu strică niciodată să știi cum să faci ceva singur și când este atât de ușor, acesta este doar un bonus. Sau dacă se întâmplă să locuiești undeva unde nu poți cumpăra sos donair, atunci această rețetă este pentru tine!

 sos donair de casă

sos Donair de casă

cuprins

îmi place donairs și sosul este atât de bun. Îmi place chiar să-mi scufund pizza sau degetele de usturoi în ea. Deci, data viitoare când faceți pizza de casă, bateți această rețetă și încercați-o! Garantați – vă că vă va plăcea. Și dacă nu, Anunță-mă. Și dacă o faci, Anunță-mă. Oricum mi-ar plăcea să aud de la tine!

din ce este făcut sosul Donair de casă?

sosul Donair de casă este un sos dulce gros, cu doar praf de usturoi, lapte condensat îndulcit și oțet. Este atât de bun, vă va plăcea! Verificați ce este un Donair și cum să faceți unul!

nu am lapte condensat îndulcit, există înlocuitori?

am înțeles, ați găsit această rețetă și doriți să faceți donairs pentru cină. Tocmai ți-ai deschis dulapul și, spre disperarea ta, ai descoperit că nu ai lapte condensat îndulcit pentru sos. Acum ce? Puteți fie să vă așezați pe podea și să plângeți, fie dacă aveți o cutie de lapte evaporat, săriți de bucurie! Acum tot ce aveți nevoie este 2/3 cană de lapte evaporat, 2/3 cană de zahăr, 1/4 cană de oțet și praf de usturoi. Problemă rezolvată!

cât durează sosul Donair de casă în frigider?

durează foarte mult! Dar este un lucru ușor să faci loturi mari și să îngheți până data viitoare când îți dorești donairs. Rămâne bine înghețat câteva luni.

cum folosesc sosul Donair de casă?

modul potrivit de a folosi sosul donair este să puneți cantități mari pe donair, astfel încât sosul să picure peste tot. Cu toate acestea, dacă ar fi să faceți Pizza donair, aceasta este o bună utilizare a sosului.

pizza donair cu sos donair de casă stropit pe ea
PIZZA DONAIR gata de gătit!

cum fac Pizza Donair?

mai întâi întindeți cât de mult sau puțin sos doriți pe crusta de pizza. Vă recomandăm o cantitate mare de următor se presara un pic de brânză mozzarella pe partea de sus. Apoi adăugați feliile de carne donair și roșiile și ceapa tocate. Adăugați mai multă brânză deasupra. Am folosit cheddar pentru că nu aveam mozzarella, dar recomand un amestec atât de cheddar, cât și de mozzarella. În cele din urmă, stropiți puțin mai mult sos deasupra. Coaceți în cuptor la orice temperatură / oră ați coace în mod normal pizza. Chiar înainte de servire stropiți din nou cu sos rece donair. Nu pot bate acest gust delicios!

sos Donair de casă

sos Donair delicios pentru pizza donair sau donair!

timp de pregătire 8 minute
timp de răcire 1 oră
Timp Total 1 oră 8 minute

curs Garnitură
bucătărie americană

Portii 4

ingrediente 1x2x3x

  • 14 oz poate îndulcit lapte condensat
  • 1/3 cana otet
  • 1 lingurita praf de usturoi

instrucțiuni

  • bateți împreună laptele și oțetul.
  • adăugați praf de usturoi. Simțiți-vă liber să adăugați mai mult sau mai puțin, în funcție de gust.
  • refrigerați o oră înainte de utilizare.

cuvinte cheie donair, de casă, sos

a încercat această rețetă?Spuneți-ne cum a fost!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.