detalii în vârstă de 12 ani mușcătură rară de rechin lângă malul Maryland beach:'am găsit sânge peste tot'

o fată din Pennsylvania, în vârstă de 12 ani, a descris găsirea „sângelui peste tot” după ce a primit 42 de cusături săptămâna trecută de la ceea ce oficialii spun că este prima mușcătură de rechin non-pescuit din istoria Maryland.

Jordan Prushinski a fost în apă puțin adâncă la plaja de pe strada 119 din Ocean City în vacanță cu familia ei pe August. 2 Când a simțit o durere în piciorul stâng inferior. Familia ei a dus-o la Spitalul General Atlantic din Berlin.

„un val s-a prăbușit. M-am simțit ca și cum ceva mi-a intrat în picioare, ca un crab de potcoavă a fost ridicat și a fugit în picioarele mele, asta am crezut că este, așa că am fugit și am găsit sânge peste tot odată ce am ieșit din apă”, a spus ea pentru NBC afiliat WRDE.

este pentru prima dată în istoria Maryland când cineva care nu pescuia a fost mușcat de un rechin în apropierea țărmului, au declarat oficialii de la Ocean City Beach Patrol și Departamentul de Resurse Naturale din Maryland pentru Washington Post.

Jordan Prushinski, în vârstă de 12 ani, a primit 42 de copci după ce un rechin a mușcat-o lângă țărmurile unei plaje din Maryland.
Jordan Prushinski, în vârstă de 12 ani, a primit 42 de copci după ce un rechin a mușcat-o lângă țărmurile unei plaje din Maryland.Astăzi

Prushinski a ratat un turneu de softball în weekendul trecut în timp ce și-a revenit, dar a spus echipei sale că a fost dintr-un motiv întemeiat.

„că am fost mușcată de un rechin și îmi oferă o poveste bună de spus prietenilor mei”, a spus ea pentru WRDE.

riscul unei mușcături de rechin rămâne extrem de scăzut, potrivit oamenilor de știință.

„nu au niciun interes pentru oameni, sau orice altceva, dimensiunea noastră, ca hrană”, a declarat Hans Walters, un om de știință de teren la Wildlife Conservation Society, pentru Kerry Sanders. „Rechinii din apele noastre sunt un semn al unui ocean sănătos și acesta este un lucru de care ar trebui să fim mândri la curtea noastră.”

în această vară s-a înregistrat o creștere a observațiilor de rechini, deoarece există mai mulți oameni care caută între patrule de rechini cu elicoptere, oameni de știință care urmăresc și urmăresc anumiți rechini și călători pe plajă cu drone care filmează rechini.

de la Panama Beach, Florida, până la coasta de Est până la Long Island, New York, s-au observat din ce în ce mai multe specii de rechini, de la capete de ciocan la albi mari.

drona video surprinde rechini albi de-a lungul coastei Californiei

instructorul de Surf Atsushi Yamada a fost mușcat recent de picior în timp ce preda surfing copiilor din Tybee Island, Georgia, care a avut trei mușcături de rechin raportate în ultimele două săptămâni.

un cartier din Longboat Key, Florida, a văzut, de asemenea, un aflux dramatic de rechini în canalele din spatele caselor lor, în timp ce rechinii încearcă să scape de un val roșu mortal care scade oxigenul de care au nevoie pentru a supraviețui din apa sărată.

membrii comunității i-au spus lui Sanders că rechinii mai mari îi mănâncă pe cei mai mici pentru a supraviețui, dar mulți dintre ei au murit și se află acum pe fundul canalelor.

„au fost doar mii”, a declarat Janelle Branower, rezidentă la Long Boat Key. „M-am simțit ca și cum ai putea merge peste canal pe spatele rechinilor.”

sfaturile oamenilor de știință pentru evitarea rechinilor includ citirea semnalelor de pe plaje, evitarea înotului în apropierea peștilor momeală sau a persoanelor care pescuiesc care pot atrage rechini și precauția în timp ce înoată la amurg sau în zori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.