Dental bridge cost break down, procedura și probleme

noi la Smile Angels din Beverly Hills înțelegeți că cel mai probabil aveți o mulțime de întrebări cu privire la podurile dentare și costul asociat. Aceasta include cât costă un pod dentar cu asigurare, cât costă un pod dentar fix, cât costă un pod dentar tradițional în Los Angles, costul podului dentar complet, costul podului dentar în SUA, cât costă un pod dentar în Los Angeles, cât costă un pod dentar pentru 1 dinte, cât costă un pod dentar pentru 2 dinți, cât costă un pod dentar cu 3 dinți, cât costă un pod dentar pentru 4 dinți, cât costă un pod dentar în California, costul parțial al podului dentar și cât costă un singur pod dentar?

cuprins

ce este o punte dentară?

o punte dentară este pur și simplu o punte folosită pentru dinți. Acest lucru umple golurile lăsate de orice dinți lipsă. Ancorele pentru podul dvs. sunt cei doi dinți de lângă dintele lipsă. Golul este umplut de dintele fals de pe podul tău. Tipul de pod de care aveți nevoie depinde de numărul de dinți care vă lipsesc, de tipul de pod de care aveți nevoie și de locația dinților lipsă.

tipuri de poduri dentare

noi la Smile Angels din Beverly Hills oferim mai multe tipuri diferite de poduri dentare. Aceasta include:

podul dentar tradițional

Bruce Vafa DDS. consideră că acest tip este tradițional, deoarece este utilizat cel mai frecvent. Ponticii sau dinții falși sunt atașați apoi fixați prin bonturi sau coroane dentare. Aceasta este apoi cimentată pe dinții din jur. Atâta timp cât aveți dinți naturali pe ambele părți ale dinților lipsă, acest lucru poate fi folosit în toată gura. Aceasta include molarii lipsă. În Beverly Hills, putem oferi până la o punte dentară de șase unități. Dezavantajul este că smalțul din dinți trebuie îndepărtat de Dr. Vafa înainte de a pune coroane. Aceste coroane sunt permanente, deoarece smalțul dvs. nu va crește din nou.

podul dentar în consolă

noi, la Smile Angels of Beverly Hills, putem folosi un pod în consolă atunci când vă lipsește un singur dinte. Acest lucru este la fel ca un pod tradițional, cu excepția Bruce Vafa DDS. trebuie doar să susțină un dinte. Acest lucru poate duce la pierderea coroanei sau la fracturarea unui dinte.

podul dentar Maryland

acesta este momentul în care Dr.Vafa folosește un cadru din porțelan sau metal în fața dinților adiacenți atașați cu una până la două aripi. Oferim acest pod datorită beneficiilor. Dacă vă întrebați cât costă o punte dentară tradițională în Los Angles, aceasta este o opțiune conservatoare cu risc scăzut pentru înlocuire datorită rășinii compozite Bruce Vafa DDS. se atașează de dinți. Putem face acest lucru permanent și realist pentru toți pacienții noștri din Los Angeles și Beverly Hills. Potrivirea dintelui fals cu spațiul rămas din dintele lipsă poate fi dificilă.

în timpul montării, Bruce Vafa DDS. s-ar putea să trebuiască să vă tăiați dinții din jur. În ceea ce privește cât costă de obicei o punte dentară, acest tip de pod este cel mai scump. Noi, la Smile Angels din Beverly Hills, am văzut îmbunătățiri recente în stomatologia adezivă. Din păcate, acest pod se poate desprinde în timp ce mestecați. Acesta este motivul pentru care folosim doar o punte dentară din Maryland pentru înlocuirea dinților anteriori.

punți susținute de Implant

dacă ați pierdut un rând de dinți, putem folosi o punte susținută de implant. Aceasta este, de asemenea, o opțiune excelentă dacă dinții lipsă nu se află în aceeași zonă. Bruce Vafa DDS. foloseste implanturi dentare pentru a asigura acest pod. Dr. Vafa folosește, în general, un implant pentru fiecare lipsă cu implanturile atașate la pod. Dacă sunteți îngrijorat cu privire la cât costă o punte de implant dentar, noi la Smile Angels din Beverly Hills vă putem asigura înlocuirea cu doar două coroane susținute de implanturi pentru a face procedura mai accesibilă. Costul podului fără asigurare dentară va fi mai mare.

procedura pentru punțile dentare

odată ce ați consultat cu Bruce Vafa DDS. și am convenit asupra unei punți dentare, vă vom programa prima întâlnire. Acesta este momentul în care dinții dvs. de rezemare vor fi pregătiți de Dr.Vafa. Pentru a vă asigura că există suficient spațiu pentru coroanele dvs., va trebui să îndepărtăm niște smalț pe dinții adiacenți. Dr. Vafa va crea o impresie a dinților. Acest lucru este necesar pentru a vă face coroanele, dinții falși și podul. În general folosim metal, ceramică sau porțelan. Nu veți primi înlocuirea în aceeași zi, deoarece podul dvs. va fi realizat probabil printr-un laborator dentar.

Bruce Vafa DDS vă va face un pod temporar. Acest lucru va proteja orice dinți expuși în timp ce vă va oferi dinți până când podul dvs. este gata. În timpul celei de-a doua vizite, noi, la Smile Angels of Beverly Hills, vă vom îndepărta podul dentar temporar pentru introducerea podului dvs. permanent. Dr. Vafa va asigura o potrivire corespunzătoare. Vom face ajustări ori de câte ori este necesar. Pentru a vă asigura că potrivirea dvs. este confortabilă și sigură, poate fi necesar să faceți câteva călătorii din Los Angeles sau Beverly Hills la biroul nostru.

costul unei punți dentare

întrebarea Cât costă o punte dentară completă depinde de tipul de asigurare și dacă acoperă procedura. Costul mediu pentru noul dvs. pod este, în general, între 500 și 1.200 USD. Aceasta include ponticii și bonturile voastre. Costul podului dentar se descompune depinde de numeroși factori, inclusiv:

  • materialele
  • ele Tip de pod
  • fie că vom face podul la biroul nostru sau într-un laborator dentar
  • ce acoperă planul de asigurare

acești factori pot schimba modul în care:

  • costul podului dentar permanent
  • costul înlocuirii unui pod dentar
  • costul podului dentar temporar
  • costul reparării unui pod dentar

cel mai bun mod de a determina cât costă un pod dentar este vorbind cu compania dvs. de asigurări și cu Bruce Vafa DDS. pentru a afla costul real și ceea ce este acoperit. Cel mai bun răspuns la cât costă un pod este de la 500 la 1.200 USD. Cheltuielile dvs. pot depăși, de asemenea, 1.200 USD.

poduri dentare Întrebări frecvente

pod dentar speranța de viață și îngrijire

noi la Smile Angels din Beverly Hills estimăm că podul dvs. va dura între cinci și cincisprezece ani. Acest lucru depinde de adaptarea și reacția corpului.

puteți avea Podul reparat prin aducerea la Bruce Vafa DDS.

curățați-vă podul la fel cum ați face dinții naturali, inclusiv folosirea aței dentare și periajul. Trebuie să utilizați fie un dispozitiv de irigare orală, fie o perie de proteză pentru a curăța sub dintele fals.

este dureros un pod dentar?

veți experimenta unele dureri atunci când obțineți un pod. Bruce Vafa DDS. va folosi anestezie, dar este posibil să simțiți unele dureri ale maxilarului și dinților după procedură. De asemenea, puteți rămâne confortabil, deoarece fiecare pacient reacționează diferit.

materiale

podul dvs. va fi realizat folosind acrilic sau porțelan. Cadrul dvs. metalic va fi probabil metal.

durata de timp necesară pentru realizarea punții dentare depinde de faptul dacă o putem face în biroul nostru sau o putem trimite la un laborator dentar.

cele mai frecvente probleme cu punțile dentare

durere

dacă vă confruntați cu durere, sunați-ne la Smile Angels din Beverly Hills pentru o programare. Bruce Vafa DDS. va fi capabil să determine de ce podul dvs. vă provoacă durere și cum să remediați problema. Înainte de programare, vă puteți ajuta să vă atenuați disconfortul cu crema de durere pentru proteze.

podul dentar slăbit

podul dentar a devenit slăbit dacă podul se mișcă atunci când îl atingeți, întâmpinați probleme cu mușcătura sau gingiile sau dinții au devenit extrem de sensibili. Va trebui să faceți o întâlnire cu Dr.Vafa.

un gust neplăcut

dacă ați dezvoltat un gust neplăcut în interiorul gurii, acest lucru este de obicei cauzat de cariile dentare sau de alimentele prinse de podul dvs. Noi, la Smile Angels din Beverly Hills, vom fi bucuroși să vă facem o programare pentru a vedea Bruce Vafa DDS.

fixarea podului

dacă vă simțiți confortabil făcând reparații la podul dentar înainte de a vedea Dr.Vafa, există pași pe care îi puteți lua. Vizitați farmacia locală pentru a cumpăra ciment dentar. Apoi va trebui să curățați interiorul podului dentar. Apoi, uscați atât Podul, cât și gingiile. Este foarte important să urmați instrucțiunile care au venit cu cimentul dentar, deoarece există variații în instrucțiunile pentru diferite mărci. După finalizarea reparației, îndepărtați orice ciment suplimentar înainte de a avea șansa de a se întări.

podul tău a căzut

trebuie să ne suni la Smile Angels din Beverly Hills imediat pentru că Dr.Vafa ar putea dori să vii la biroul nostru. Există pași pe care îi puteți lua înainte de programare. Îndepărtați toate resturile din jurul coroanei și dinților. Testați-vă coroana plasând-o peste dinte. Închideți dinții pentru a vă asigura că potrivirea este corectă fără a aplica nicio presiune. Îndepărtați coroana și umpleți-o parțial folosind adeziv pentru proteză. Așezați coroana pe dinte. Asigurați o potrivire adecvată folosind aceeași metodă. Ștergeți orice exces de adeziv.

Spune-le prietenilor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.