cum se utilizează laptopul ca Monitor pentru PS3?

unii oameni consideră că este mai convenabil să folosească un laptop ca monitor pentru PS3. Procesul este simplu și se poate face cu echipamentul potrivit.

veți avea nevoie de ieșire DVI-D pe PS3, un port HDMI pe laptop și un convertor DVI-HDMI. Conectați PS3 la convertor, apoi conectați convertorul la computer cu un cablu HDMI. Chestii destul de ușor!

conectați cablul HDMI la partea din spate a PS3, apoi conectați celălalt capăt la convertor.

conectați cablul HDMI în partea din spate a PS3, apoi conectați celălalt capăt la convertor.

acest lucru va trece peste modul de utilizare a laptopului ca monitor pentru PS3. Dacă aveți un port HDMI pe laptop și o ieșire DVI-D pe PS3, tot ce aveți nevoie este un convertor DVI-HDMI.

conectați PS3 la convertor și apoi conectați convertorul la laptop cu un cablu HDMI. Asta e! Ai un ecran TV improvizat care poate face orice, de la vizionarea de filme la jocuri video.

lucrul critic este să vă asigurați că ambele capete ale cablului sunt conectate în siguranță. În caz contrar, acestea nu vor funcționa corect sau deloc, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a continua!

acesta ar trebui să fie un proces simplu dacă știi ce faci. Dacă nu funcționează, asigurați-vă că verificați cu atenție toate cablurile și conexiunile pentru erori. Asigurați-vă că ambele capete ale liniei sunt conectate în siguranță!

conectați capătul DVI al convertorului la laptop utilizând un conector DVI-D.

conectați capătul DVI al convertorului la laptop utilizând un conector DVI-D.

sunt sigur că până acum ați auzit zvonurile despre cum să utilizați laptopul ca monitor pentru PS3. Este posibil să fi auzit, de asemenea, că sunt false sau nu funcționează, dar acest lucru nu este adevărat!

tot ce aveți nevoie este un port HDMI pe laptop și o ieșire DVI-D pe PS3. Conectați PS3 la convertor și apoi conectați convertorul la computer cu un cablu HDMI. Asta e! Ai un ecran TV improvizat care poate face orice, de la vizionarea de filme la jocuri video.

de ce ar spune oamenii aceste lucruri? Probabil pentru că nu exista altă cale decât cumpărarea unui monitor nou sau a unui televizor pentru console precum Xbox 360, Wii U, Playstation 3 și 4, astfel încât să nu fie nevoiți să cumpere un sistem cu totul nou pentru a viziona televizorul pe consola lor de jocuri.

multe companii vin acum cu cutii de convertoare care vă permit să utilizați un port HDMI pe laptop ca monitor pentru PS3, Xbox 360 sau Wii U, ceea ce îl face, deci nu mai aveți nevoie de două televizoare.

conectați capătul VGA al convertorului la PS3 folosind conectorul DVI-D

conectați capătul VGA al convertorului la PS3 folosind conectorul DVI-D

când familia mea și cu mine am cumpărat casa noastră acum doi ani, am primit și o cameră de oaspeți Office slash unde am planificat să ne configurăm televizorul pentru nopți de film (și alte lucruri precum jocurile video).

singura problemă era că nu exista o priză de cablu în acea cameră, doar una în sufragerie, ceea ce însemna că trebuia să cumpăr un serviciu TV online precum Netflix.

din păcate, routerul nostru wireless nu a fost suficient de puternic pentru ca noi toți să transmitem simultan, așa că ar fi tampon constant (mai ales atunci când jucăm jocuri video). Din fericire, tatăl meu mi-a luat un extender de router wireless pentru Crăciun, așa că această problemă este acum rezolvată.

mai întâi trebuie să conectați PS3-ul la convertor utilizând conectorul DVI-D de pe ambele capete ale cablului HDMI. După ce ați terminat, conectați laptopul la noua cutie de conversie folosind un capăt al unui cablu HDMI și apoi conectați-l la orice priză disponibilă de pe perete sau protector de supratensiune.

utilizați un port HDMI pe laptop, dacă este posibil, deoarece majoritatea laptopurilor au această intrare, dar unele folosesc în continuare Porturi VGA sau USB. Dacă nu sunteți sigur ce fel de port aveți pe computer, Căutați „intrări pentru modelul meu X” unde X este fie VGA, DVI-VGA sau USB (dacă aveți unul dintre acestea în schimb).

odată ce PS3-ul dvs. este conectat la cutia convertorului și apoi la laptop, există două moduri în care îl puteți configura. Fie aveți doar ecranul televizorului afișat pe televizorul dvs. montat pe perete, fie puteți împărți ecranul între televizor și laptop. Pentru a face acest lucru, accesați „Setări” de pe tabloul de bord PS3, care va afișa o listă de opțiuni.

Derulați în jos până găsiți unul numit „Setări ieșire Video.”Există trei formate diferite pentru această setare: RGB Full Range (0-255), RGB limitat (16-235) și YCbCr 4:4:4. Alegeți 0-255 sau 16-235 în funcție de tipul de cablu pe care îl folosește televizorul dvs. pentru intrare (majoritatea televizoarelor noi folosesc 0-255).

singurul lucru pe care l-am găsit confuz în legătură cu acest lucru a fost că au spus că ecranul computerului meu se va opri automat atunci când Cine mi-a conectat consola de jocuri la cutia convertorului. Dacă Splashtop este o opțiune, îl puteți descărca gratuit și îl puteți deschide imediat după completarea consolei de jocuri.

acest lucru va permite ambelor ecrane să fie vizibile simultan, ceea ce înseamnă că nu mai există pauze la mijlocul jocului în timp ce vizionați un film pe Netflix. De asemenea, transformă fundalul afișajului laptopului în negru, astfel încât să nu existe distrageri sau probleme în timp ce jucați jocuri.

asigurați-vă că alegeți modul „Computer” pentru caseta de comutare a cablului în loc de „proiector Video.”De asemenea, amintiți-vă că, dacă PS3-ul dvs. are mai multe porturi HDMI pe el, nu le conectați pe ambele. Există un singur port DVI-D pe cutia convertorului, deci utilizați doar unul și se va împărți automat între monitorul TV și laptop.

nu uitați să opriți orice bandă de alimentare sau protecție la supratensiune înainte de a deconecta convertorul, astfel încât să nu vă provoace probleme mai târziu pe linie.

odată ce ați luat totul conectat și în sus și să fie difuzate corect, bucurați-vă de ceva timp de calitate cu jocurile fără griji dacă este sau nu Serviciul online este tamponare din cauza unei conexiuni wireless lent!

acum nu este nevoie să cumpărați unul dintre aceste convertoare, deoarece costă destul de mult, dar dacă aveți deja ceea ce este necesar, atunci tot ce aveți nevoie este un cablu HDMI (care costă între 4 și 40 USD, în funcție de unde și de cine îl cumpărați) și bandă dublă sau o curea velcro.

este un proces simplu; tot ce trebuie să faceți este să conectați convertorul la laptop folosind un capăt al unui cablu HDMI și apoi să conectați celălalt capăt al aceluiași cablu la PS3 utilizând conectorul DVI-D.

conectați cablul HDMI la convertor și apoi la PS3

conectați cablul HDMI la convertor și apoi la PS3

singurul dezavantaj este că nu veți putea vedea ce este pe ecranul computerului pe televizor, deoarece se va opri automat odată ce comutați intrarea sursă pe televizor din modul „TV” în modul „Computer” (sau invers).

dar există o cale în jurul valorii de acest lucru, și tot ce trebuie să faceți este să descărcați unele software-ul ca Splashtop și de a folosi ca un om de mijloc. Deci, practic, ați porni PS3 și apoi deschideți Splashtop, și scapă de comutatorul „Computer” și permite ecranului laptopului să fie văzut atât de televizorul dvs., cât și de PS3 simultan.

tot ce ai nevoie este un port HDMI pe laptop și o ieșire DVI-D sau ieșire VGA (sau chiar USB) pe PS3. Înainte, nu exista nicio modalitate pentru oameni să facă acest lucru, dar acum există convertoare care vă permit să vă conectați cu ușurință PS3 cu un pic de cunoștințe despre ce fac cablurile și cum funcționează împreună.

de asemenea, amintiți-vă că dacă convertorul spune „compatibil cu laptopul”, nu înseamnă că este compatibil doar cu laptopurile. Înseamnă doar că oferă un cablu gratuit pentru laptop dacă achiziționați cutia convertorului.

porniți ambele dispozitive și bucurați-vă de vizionarea The Walking Dead pe acel televizor cu plasmă nou!

porniți ambele dispozitive și bucurați-vă de vizionarea The Walking Dead pe acel televizor cu plasmă nou!

PS3 este una dintre cele mai de succes Console de jocuri video lansate de Sony. Are diverse caracteristici și poate fi folosit pentru a juca jocuri, a viziona filme, a asculta muzică, a naviga pe internet și multe altele. Mulți oameni doresc să-și folosească laptopul ca monitor pentru PS3, dar nu știu cum.

acest lucru vă va arăta cât de ușor este să utilizați doar două dispozitive: laptopul și Playstation 3. Tot ce aveți nevoie este un convertor HDMI-DVI de la Amazon sau Best Buy dacă aveți un port HDMI pe computer și ieșire DVI-D pe PS3.

tot ce trebuie să faceți este să conectați ambele cu un cablu HDMI de la convertor în slotul de intrare TV al laptopului. Apoi conectați cablul USB la computer sau PC, și departe te duci! Acum aveți un ecran TV improvizat care poate face orice, de la vizionarea de filme până la jocurile video.

porniți ambele dispozitive și bucurați-vă de vizionarea The Walking Dead pe acel televizor cu plasmă nou!

ce pot face pe un Laptop ca Monitor pentru PS3?

aproape orice! Puteți utiliza laptopul ca monitor pentru a viziona filme sau pentru a juca jocuri video. Totul depinde de tine și nimic nu te oprește să folosești laptopul ca televizor improvizat, dacă asta vrei să faci.

concluzie

după cum puteți vedea, este simplu despre cum să utilizați laptopul ca monitor pentru PS3. Dacă aveți echipamentul, nici măcar nu trebuie să citiți acest articol! Puteți continua să vă bucurați de ceva timp de calitate cu PS3.

cu toate acestea, dacă nu aveți porturi HDMI sau ieșiri DVI-D. Vă mulțumim pentru lectură, și bucurați-vă!

Întrebări frecvente

cum îmi conectez PS3-ul la laptop?

tot ce trebuie să faceți este să conectați cablul HDMI la ieșirea video a laptopului și apoi la televizor sau monitor, apoi porniți consola folosind butonul de alimentare. Dacă tot nu funcționează, asigurați-vă că ați selectat TV ca dispozitiv de intrare în Setări.
dacă nici asta nu funcționează, încercați să schimbați opțiunile de rezoluție pentru PS3 pe ecran apăsând triunghi (sau X) și navigând pentru a regla afișajul urmat de Format urmat de 720p (1280 720; 30;00hz).

puteți utiliza un monitor de computer pentru PS3?

puteți utiliza un monitor de computer pentru PS3.
Da, puteți utiliza un monitor de computer pentru PS3. Tot ce trebuie este cablul adecvat care va conecta sistemele porturi HDMI sau componente și apoi conectați-le la o priză electrică pentru a le alimenta pe amândouă de la o sursă de alimentare. Monitoarele au de obicei trei porturi de intrare: VGA, DVI și HDMI.
dacă monitorul dvs. are aceste porturi, ar trebui să vă puteți bucura să jucați jocuri pe monitor conectând Playstation 3 la monitor!

pot folosi laptopul ca monitor pentru PlayStation?

extrem de improbabil, cel puțin din perspectiva comodității. Ieșirea video a laptopurilor este de obicei analogică, în timp ce majoritatea monitoarelor de jocuri utilizează DVI sau HDMI.
pentru a recunoaște PlayStation, aveți nevoie de un afișaj care acceptă o intrare HDMI și are o mufă compozită disponibilă pentru audio în laptop. Acest lucru va funcționa pe modele mai noi de laptopuri, dar nu pe cele mai vechi, fără drivere actualizate.
pur și simplu, poate fi posibil, dar probabil că nu merită efortul de a căuta drivere actualizate pentru modelul dvs. de laptop vechi, dacă tot ce doriți să faceți este să jucați un joc pe noul dvs. acum și apoi!

cum folosesc laptopul meu ca monitor pentru PS3 Windows 10?

urmați pașii de mai jos.
conectați un capăt al unui cablu HDMI la portul de ieșire video al laptopului, iar celălalt capăt la intrarea HDMI A Playstation sau a altui dispozitiv.
ar trebui să puteți primi o imagine pe televizor. Dacă doriți să controlați ecranul cu tastatura laptopului, puteți cumpăra un conector USB-HDMI. Acest lucru vă va permite să navigați prin Windows 10 în timp ce afișați în continuare Conținut pe un alt ecran (monitorul).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.