cum se joacă Xbox One pe Laptop cu HDMI sau fără fir

Yoodley este cititor-a sprijinit. Când cumpărați prin link-uri de pe site-ul nostru, putem câștiga un comision afiliat.

consolele de jocuri precum Xbox și Playstation sunt de obicei utilizate cu televizoare inteligente, dar unora le place să își conecteze consola la laptop. Este un mod portabil de a vă bucura de jocuri video și perfect pentru jucătorii care călătoresc cu consola lor.

acest ghid pas cu pas explică modul în care vă puteți conecta Xbox One la laptop prin HDMI sau fără fir.

Xbox One este sursa de ieșire și trimite date către sursa de intrare. Asigurați-vă că laptopul dvs. are intrare HDMI, unele laptopuri pentru jocuri vin atât cu intrare HDMI, cât și cu portul de ieșire, iar majoritatea nu. fără intrare HDMI, nu veți putea conecta consola la mașină.

cum să știți dacă laptopul dvs. are o intrare sau o ieșire Hdmi?

de obicei, porturile HDMI sunt etichetate; puteți verifica porturile manual. Dacă portul HDMI este etichetat „HDMI-in”, atunci este intrare HDMI; dacă este etichetat doar” HDMI”, atunci este ieșire. Unele nu sunt etichetate, deci trebuie să verificați manualul laptopului sau să contactați echipa de asistență.

ce trebuie să faceți dacă laptopul dvs. nu are o intrare Hdmi?

laptopurile cu HDMI-in sunt destul de rare, deci dacă aveți și un laptop cu doar ieșire HDMI, vă puteți conecta în continuare Xbox one folosind un card USB HDMI game capture sau fără fir; continuați să citiți pentru a afla cum.


verificați butonul

conectarea Xbox One folosind Hdmi

aceasta este pentru persoanele care au un laptop cu un port HDMI-in; dacă doriți să vă conectați consola utilizând o placă de captare a jocului USB HDMI, puteți sări peste citirea pașilor de mai jos pentru moment și treceți la secțiunea următoare.

ce veți avea nevoie

  • un cablu HDMI.
  • Laptop cu port HDMI-in.

Pasul 1: În primul rând, trebuie să conectați cablul HDMI la laptop sau PC.

Pasul 2: Acum conectați cealaltă parte a cablului la portul HDMI-in al Xbox One.

Pasul 3: Deschideți setările Xbox utilizând controlerul Xbox.

Pasul 4: în Setări, căutați „TV & OneGuide”, derulați în jos până la „Audio & Video” și faceți clic pe el.

Pasul 5: În” Audio & Video”, deschideți” HDMI ” și apoi Xbox one vă va detecta automat laptopul. Odată ce detectează laptopul, faceți clic pe următorul.

Pasul 6: Odată ce sunteți conectat, deschideți „un ghid” > configurați caseta de cablu sau satelit > următorul > săriți >introduceți Xbox id.

acum ar trebui să puteți juca jocuri Xbox one pe laptop.

conectarea Xbox One cu o placă video USB

dacă laptopul dvs. nu are HDMI-in și totuși doriți să vă conectați Xbox prin cablu HDMI, trebuie să utilizați o placă de captare a jocului USB HDMI. Amintiți-vă că este posibil să întâmpinați o ușoară întârziere de intrare în timpul jocurilor dacă vă conectați printr-un card de captură.

ce veți avea nevoie

  • cablu HDMI.
  • cablu USB 3.0.
  • o placă de captare a jocului USB HDMI.

Pasul 1: Conectați cablul HDMI la portul Xbox HDMI și conectați celălalt capăt al cablului la portul de intrare HDMI al cardului de captură.

Pasul 2: conectați celălalt cablu HDMI la portul de ieșire al plăcii de captare și conectați celălalt capăt al cablului la laptop.

Pasul 3: Conectați cablul USB la placa de captare și conectați celălalt capăt la slotul USB al laptopului.

Pasul 4: Descărcați și configurați software-ul OBS pe laptop.

OBS este un software gratuit pentru streaming; trebuie să îl instalați pe laptop și să selectați placa de captură video. Poate fi confuz dacă explicăm cum să configurați OBS. Astfel, vă recomandăm să vizionați videoclipul de mai jos. Videoclipul explică modul în care puteți crea o scenă nouă și puteți adăuga o sursă.

conectarea XBOX One la Laptop fără HDMI

aveți nevoie de o conexiune WiFi sau ethernet pentru a vă conecta consola fără fir.

Pasul 1: Descărcați și instalați aplicația XBOX pe laptop.

Pasul 2: Conectați-vă la contul Xbox și porniți Xbox One.

Pasul 3: Faceți clic pe „Conexiune” din bara verticală stângă a pictogramelor; opțiunea este deasupra pictogramei roată.

asigurați-vă că Xbox One și laptopul sunt conectate la aceeași rețea. După ce faceți clic pe” conexiune”, consola dvs. va fi conectată și veți putea înregistra, transmite în flux și juca jocurile preferate pe laptop.

Întrebări frecvente

există laptopuri care au HDMI-in?

laptopurile cu HDMI-in sunt rare, dar există unele laptopuri pentru jocuri cu HDMI-in, cum ar fi Alienware 18 mx17, M18 și R4.

puteți converti ieșirea HDMI la intrare?

Nu, Nu poți. Dar, după cum sa menționat în acest articol, puteți utiliza un card de captură pentru a vă conecta Xbox la laptop.

Xbox one nu se conectează la laptopul meu?

dacă nu vă puteți conecta Xbox la laptop, încercați să reporniți ambele dispozitive sau să depanați pentru a găsi problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.