Cum se deschid fișiere PPS pe Android

în smartphone-urile și tabletele Android putem deschide fișiere de prezentare PowerPoint, inclusiv .ppt, pptx sau chiar .pps sau ppsx fișiere pentru a rula prezentările noastre. Această sarcină este foarte frecventă de persoanele care au nevoie să pregătească o prezentare și are câteva minute gratuite pentru a verifica conținutul prezentării în Android, dar și pentru a fi utilizat de un public care a primit prezentarea de prezentare înainte de o întâlnire sau o prezentare.

cum se deschide PPS în Android

pentru a deschide PPS în Android avem multe alternative. În primul rând, putem descărca și instala PowerPoint Viewer pentru Android, este o aplicație gratuită disponibilă în Google Play care ne permite să deschidem fișiere PowerPoint în Android și să redăm prezentarea de prezentare.

Office Suite Viewer este o altă aplicație gratuită pe care o putem descărca și instala pentru a vedea prezentările noastre.

suita Office

du-te la suita Office

dacă mai avem nevoie de o altă soluție sau alternativă pentru a deschide PPS sau PPT în Android, putem folosi alte vizualizatoare PowerPoint gratuite pentru Android sau puteți afla mai multe despre alte vizualizatoare PowerPoint pentru Android gata de utilizare gratuită. Actualizare 2015: în ceea ce privește astăzi, puteți verifica aplicația oficială Microsoft PowerPoint pentru Android, care este perfectă dacă doriți să deschideți prezentările PowerPoint pe dispozitivele Android.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.