cum se închide o aplicație în windows 8 (și se minimizează)?

doriți să închideți sau să minimalizați aplicațiile în Windows 8? Când finalizați lucrul în orice aplicație, trebuie fie să o minimalizați, fie să o închideți. De cele mai multe ori îl minimizați, în acest caz, aplicația rulează încă în fundal. Rularea aplicațiilor în fundal va duce la un consum mai mare de energie.

acest articol vă oferă diverse soluții pentru întrebarea cum să închideți o aplicație în Windows 8 și cum să minimizați o aplicație în Windows 8. Din păcate, nu există simboluri ‘X’ și ‘-‘ de închis și minimizat.

este o necesitate pentru a închide rularea de aplicații inutile. Dacă nu închideți aplicațiile inutile, acestea vor consuma RAM și utilizarea procesorului. În cele din urmă în această mișcare, sistemul devine lent.

dacă sistemul dvs. este lent, puteți citi articolul meu despre cum să creșteți viteza computerului.

  • ați putea dori, de asemenea: Cum să faceți o captură de ecran pe Windows 8 / Cum să utilizați instrumentul de tăiere
  • această copie a windows nu este autentică(soluție ușoară)

blocat cu aplicația Windows 8 doriți să închideți sau doriți să minimalizați aplicația, nu vă faceți griji, urmați pașii de mai jos

cuprins

cum să minimalizați aplicația în windows 8

  • porniți computerul sau laptopul, veți obține un ecran de pornire windows 8.
  • Faceți clic pe orice aplicație, aplicația respectivă va fi deschisă. Acum aplicația rulează. Să presupunem că dacă doriți să minimalizați această aplicație și doriți să deschideți o altă aplicație.
  • Faceți clic pe fila Windows de pe tastatură, veți intra în ecranul de pornire. Aplicația anterioară va rula în fundal. Asta înseamnă că aplicația a fost minimizată.
  • Faceți clic pe pictograma desktop, desktopul va fi deschis. Nu puteți vedea aplicația minimizată.
  • plasați cursorul în colțul din stânga sus, acolo puteți vedea toate aplicațiile care rulează sau minimizate care au fost deschise mai devreme.
cum să închideți o aplicație în windows 8

Faceți clic pe orice aplicație pe care o veți introduce în acea aplicație. Plasați cursorul în colțul din stânga sus al aplicației respective, veți vedea desktop care rulează o aplicație împreună cu toate celelalte aplicații. Putem face clic pe orice aplicație pentru a deschide asta.

dacă doriți să închideți orice aplicație urmați oricare dintre metodele de mai jos.

cum se închide o aplicație în windows 8

prima metodă

deschideți orice aplicație. Plasați cursorul în mijlocul superior al ecranului. Cursorul va fi schimbat într-un simbol de mână, țineți-l și trageți-l în partea de jos a ecranului. Aplicația va fi închisă.

a doua metodă

apăsați Alt + F4, în timp ce rulează pe orice aplicație. Această aplicație va fi închisă.

a treia metodă

apăsați Cntrl + Alt + șterge. Faceți clic pe”Task Manager”. Managerul de activități va fi deschis. Faceți clic pe rularea aplicației și faceți clic pe „End task”. (Sau)

faceți clic dreapta pe bara de activități. Faceți clic pe”Task Manager”. Managerul de activități va fi deschis. Faceți clic pe rularea aplicației și faceți clic pe „End task”.

printre cele trei metode apăsarea Alt+F4 este foarte ușoară. De asemenea, puteți citi cum să închideți o aplicație în Windows 8 de pe site-ul Microsoft.

  • lectură înrudită: Windows 8 se blochează: soluție
  • rulați promptul de comandă Windows 8 ca administrator

concluzie

acestea sunt metodele de închidere sau minimizare a aplicațiilor din Windows 8. Puteți încerca oricare dintre metode. Sper că înțelegeți metodele de mai sus.

sper că vă place articolul meu despre „cum să închideți o aplicație în windows 8”. Dacă ai să beneficieze de articolul meu, Fă-mi o favoare prin schimbul de acest articol cu prietenii tăi. Vă rugăm să urmați whatvwant pe Facebook și Twitter. Abonați-vă la canalul whatVwant de pe YouTube pentru actualizări regulate.

Sprijiniți-Ne Prin Partajarea Acestui Post:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.