cum să urmăriți Premiile Oscar 2021 fără cablu

cele 93 de premii Oscar vor începe duminică la 8 p.m. ET pe ABC.

a fost un drum lung pentru a ajunge la ceremonia Oscarurilor din 2021. Evenimentul, care are loc de obicei în februarie, a fost întârziat din cauza pandemiei coronavirusului și pentru prima dată candidații nu au trebuit să fie prezentați în teatre pentru a fi eligibili pentru premii.

lista câștigătorilor din acest an are ocazia să fie una istorică. La urma urmei, candidații săi au marcat deja o serie de premiere pentru ceremonia de aproape 100 de ani.

anul acesta este pentru prima dată când o echipă producătoare de negru a fost nominalizată pentru cel mai bun film, prima dată când doi actori din Asia decent au fost nominalizați pentru cel mai bun actor și primul an în care două femei au fost nominalizate pentru cel mai bun regizor.

pentru cei care doresc să tune în premii anuale arată, dar nu au cablu, există o mulțime de opțiuni.

ceremonia va fi disponibilă în flux:

  • Hulu cu TV Live
  • YouTube TV
  • la & T TV
  • Fubo TV
  • ABC.com sau aplicația ABC

cu regizorul Steven Soderbergh la cârmă, ceremonia în sine va fi, de asemenea, diferită în acest an.

„chiar de la poartă, oamenii vor ști:” trebuie să ne punem centura de siguranță”, a declarat Soderbergh pentru Associated Press săptămâna trecută.

el produce emisiunea alături de Stacey Sher și Jesse Collins și va căuta să trateze emisiunea ca pe un film, nu ca pe o emisiune TV.

„la orice pas în procesul creativ de a face un film, când pun o întrebare despre motivul pentru care se face ceva într — un anumit fel și răspunsul este” pentru că așa s-a făcut întotdeauna „- acesta este un adevărat steag roșu pentru mine”, a spus Soderbergh. „Toți în acest an am profitat de oportunitatea care ne-a fost prezentată pentru a contesta cu adevărat toate ipotezele care intră într-un spectacol de premiere.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.