cum să urmăriți Archer Sezonul 12 pe Netflix, Hulu sau Amazon Prime?

Archer este un serial animat American. Are un total de 12 sezoane și 120 de episoade. Sezonul 12 din Archer I a fost lansat recent pe 25 August 2021. Povestea este despre Sterling Archer, un agent secret în serviciul internațional de informații secrete (ISIS). Lucrează cu membrii grupului său secret. Întreaga poveste se învârte în jurul rezolvării misterului. Archer aduce întotdeauna un complot interesant de poveste, așa că este foarte de așteptat ca sezonul 12 să câștige, de asemenea, o popularitate uriașă și să merite vizionat.

Data lansării

 Archer Sezonul 12 caractere

Archer sezonul 12 două episoade au fost lansate pe 25 August 2021. Acest sezon va avea 8 episoade, iar restul celor 6 episoade vor urma aceeași secvență. Sezonul 12 Episodul 1 a fost lansat la 10:00 pm și episodul 2 la 10:30 pm. Episodul 1 a fost numit criză de identitate, iar episodul 2 ca Lowjacked.

unde putem urmări sezonul 12 Episodul 1 și 2

persoanele cu conexiune prin cablu la FXX (un canal american deținut de Walt Disney) îl pot urmări acolo, deoarece va avea premiera acolo și pot urmări și pe site-ul său oficial. Și în unele site-uri web (cum ar fi Google Play, Vudu, Microsoft Store, iTunes, Redbox etc.), este disponibil pentru membrii abonați. De asemenea, puteți viziona această serie gratuit, deoarece unele platforme vin cu șapte sau mai multe zile de încercare gratuită.

Hulu transmite și această serie. Toate episoadele vor fi disponibile după o zi de la lansarea originală. Ca și episoadele 1 și 2 au fost lansate pe 25 August și vor fi disponibile pe Hulu pe 26 August. Netflix nu transmite această serie. Nu suntem siguri dacă va transmite această serie în viitorul apropiat sau nu. De data aceasta abonații Netflix vor trebui să ajungă la alte site-uri web.

Amazon Prime Video nu transmite, de asemenea, această serie. Abonații Prime Video trebuie, de asemenea, să verifice alte site-uri pentru această serie. Puteți viziona sezoane vechi de Archer în Amazon prin achiziționarea sau de a lua în chirie. De asemenea, Disney + nu transmite această serie.

complot poveste

Archer Sezonul 12 exprimate

Archer este un serial animat pentru adulți, și tot sezonul este plin de mister și investigații. În Archer sezonul 12, îl vom vedea pe Archer fiind protagonistul poveștii și cu grupul său secret rezolvând din nou un caz misterios. Archer va rezolva din nou toate problemele cu același entuziasm pe care l-a avut acum trei ani înainte de a merge în comă. S-ar putea să vedem și urcușuri și coborâșuri în relația lui Archer și Lana.

unele schimbări în viața personală a lui Archer sunt cu siguranță așteptate. Dar, în plus, putem vedea Archer investiga acum crima matur, și el este probabil să investigheze modul în care întreaga lume sa schimbat în ultimii trei ani.

distribuția sezonului 12

vom vedea personaje în Archer Sezonul 12: Sterling Archer, Lana Kane, Cheryl Tunt, Pam Poovey, Dr.Krieger, Cyril Figgis, Barry și Malory Archer. Vocea din spatele personajelor din sezonul 12 Archer va fi H. Jon Benjamin pentru Sterling Archer, Aisha Tyler pentru Lana Kane, Judy Greer pentru Cheryl Tunt, Amber Nash pentru Pam Poovey, Lucky Yates pentru Dr.Krieger, Chris Parnell pentru Cyril Figgis, Dave Willis pentru Barry și Jessica Walter pentru Malory Archer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.