cum să transferați muzică pe XBox 360 HDD

i Jupiterimages / Brand X Pictures / Getty Images

Xbox 360 este o consolă de jocuri care joacă o bibliotecă mare de jocuri video, precum și stocarea diferitelor tipuri de date în hard disk. Câteva exemple de conținut pe care hard disk-ul Xbox 360 îl poate deține sunt demo-uri, videoclipuri, jocuri, imagini și chiar muzică. Xbox 360 are mai multe metode de mutare a muzicii în memoria hard disk: prin extragerea directă a CD-urilor, transferul manual sau utilizarea expertului de Transfer de conținut.

Transfer de pe un CD

apăsați butonul de alimentare de pe Xbox 360 pentru a-l porni fără niciun disc în tavă. După aceea, apăsați butonul eject pentru a deschide tava.

introduceți CD-ul cu muzică în tavă, apoi închideți-l apăsând din nou butonul eject. Playerul muzical va apărea automat pe ecran.

Utilizați controlerul pentru a alege funcția „Rip CD”. Alternativ, puteți opta pentru a selecta piese individuale înainte de extragerea lor în hard disk, mai degrabă decât întregul CD conținutul.

Transfer de la un dispozitiv de stocare

Conectați dispozitivul de stocare la portul corespunzător al Xbox 360. De exemplu, o unitate de deget mare ar fi introdusă în slotul USB al consolei.

porniți Xbox 360 și navigați la „Xbox-ul meu.”După aceea, alegeți” Setări Sistem.”

selectați opțiunea” memorie ” pentru a accesa meniul stocare-dispozitiv. Evidențiați și selectați dispozitivul de stocare care conține muzica pe care doriți să o transferați.

Selectați „muzică” ca tip de conținut, apoi selectați un fișier de muzică. Când vi se solicită ce acțiune doriți să faceți, selectați „Mutare”, apoi selectați hard disk-ul Xbox 360.

metodă alternativă: Transfer Content Wizard

introduceți dispozitivul de stocare care conține fișierele dvs. muzicale în portul corespunzător al Xbox 360. Porniți sistemul și navigați la ” Xbox-ul meu.”

accesați” Setări sistem „și apoi” memorie.”Alegeți dispozitivul de stocare care vă ține muzica.

Selectați „muzică” ca tip de conținut, apoi apăsați butonul „Y”. Veți intra în Expertul de conținut de Transfer.

selectați „Hard disk” ca dispozitiv de destinație în care doriți să transferați muzica. După aceea, alegeți fișierele muzicale pentru transfer.

evidențiați opțiunea „Start” și apoi apăsați butonul „A” pentru a începe procesul de transfer.

sfaturi

dacă utilizați Expertul de conținut de Transfer, este posibil să întâlniți spațiu de memorie insuficient pe hard disk pentru cantitatea de muzică pe care doriți să o mutați. În acest caz, va trebui să selectați sau să eliminați individual suficiente fișiere din lotul dvs. de melodii pentru ca acestea să se încadreze pe hard disk.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.