cum să oprești pantofii să scârțâie

pantofii care fac zgomote scârțâitoare sunt cel mai enervant lucru. Astăzi, voi împărtăși cu voi câteva trucuri îngrijite despre cum să opriți pantofii de la scârțâit. Sunt metode simple și directe. Le puteți face pe cont propriu în câteva minute. Dar mai întâi, să trecem peste ceea ce veți avea nevoie!

cum să-Stop-Pantofi-de-Squeakin

cuprins

ce aveți nevoie

pentru a opri scârțâiturile enervante ale pantofilor, veți avea nevoie de următoarele:

 1. Baby Powder
  • în afară de baby powder, puteți utiliza, de asemenea, amidon de porumb ca o soluție cu privire la modul de a opri pantofi de la guițat.
 1. o altă alternativă bună este pulberea de talc.
 1. Uscător De Păr. Da, un uscător de păr vechi obișnuit (tipul cu care suflați căldura) va funcționa bine în uscarea în interiorul pantofilor. De asemenea, va scăpa definitiv de scârțâitul enervant al pantofului.
 2. șmirghel
  • de asemenea, puteți utiliza o pilă de unghii în același scop ca șmirghelul.
 3. spray de condiționare
 4. Spray de deplasare a apei sau WD-40
 5. Silicon călăfătui
  • siliciu lichid
 6. Cauciuc unic Spray
 7. lumânare de ceară
 8. șa săpun
 9. cauciuc ciment
  • super lipici
  • contact ciment
 10. hârtie de orez
  • hârtie igienică
  • ziar
  • prosoape de hârtie
 11. ulei condiționat
 12. ulei de nucă de cocos
 13. reparații pantofi profesionale
 14. garanție

Pantofi guițat în general

 cum să opriți pantofii de la scârțâit pe țiglă

pantofii scârțâitori se pot întâmpla din cauza multor lucruri. Ar putea fi din cauza umidității prinse. Uneori, apare din cauza frecării între părți ale pantofului. Și alteori, este din cauza frecării de material nou.

cu câteva trucuri încercate și adevărate, puteți rezolva toate acestea pentru a vă asigura că pantofii dvs. nu scârțâie.

Ei bine, iată ce puteți face mai întâi.

mergeți încet, deplasați-vă greutatea dintr-o parte în alta pentru a vă asigura că tocurile nu scârțâie.

dacă o fac, încercați să stropiți un pic de amidon de porumb sau pulbere pentru copii sub ele. Acest lucru ar trebui să liniștească totul și să scape de zgomotul enervant.

dacă încă mai puteți auzi scârțâitul, consultați pașii de mai jos despre cum să opriți scârțâitul pantofilor.

Metoda 1: folosiți pudră pentru bebeluși sau amidon de porumb

dacă simțiți scârțâitul când pantofii se freacă de degetele de la picioare, aruncați o privire la talpă. Dacă există lacune, încercați să-l loviți cu un pic de amidon de porumb sau să frecați niște pudră pentru bebeluși peste el.

praf pentru copii Johnsons

ai putea folosi pudra lui Johnson pentru asta.

dacă aveți genul de pantofi care nu iau tălpi interioare, frecați o cantitate mică de pulbere de-a lungul marginilor pantofilor. Nu numai că va repara scârțâitul, dar va ajuta la prevenirea acelor cute nedorite.

Metoda 2: Folosiți un uscător de păr

poate fi din cauza pielii descuamate sau a lipsei de umiditate în zona limbii. Luați un uscător de păr mic și uscați limba. Acest lucru va ajuta la prevenirea colectării umidității între piele și căptușeală. De asemenea, încercați să pulverizați în jurul șireturilor.

metoda 3: folosiți șmirghel

uneori scârțâitul ar putea proveni de la baza pantofului. Există șansa ca o mică bulă să se fi format la îmbinarea dintre talpă și talpă.

puteți utiliza niște șmirghel pentru a elimina această bulă. De asemenea, puteți aplica niște pulbere pentru a înmuia materialul și a-l face mai flexibil.

Metoda 4: folosiți balsam de piele

o altă modalitate de a opri pantofii scârțâitori implică utilizarea unui balsam de piele. Trebuie să-l frecați în material și apoi să-l lustruiți.

balsam din piele de miere din piele

puteți folosi balsam din piele de miere din piele pentru a face acest lucru.

pantofii din piele de căprioară sunt, de asemenea, susceptibili la scârțâit. Din păcate, nu puteți folosi balsam pe piele de căprioară. Puteți opta pentru un spray specializat în schimb.

Metoda 5: utilizați Spray-ul cu deplasare a apei

de asemenea, puteți utiliza Spray-ul cu deplasare a apei, alias WD-40, pentru a opri scârțâiturile pantofilor.

 pe 40

pulverizați un pic de lubrifiant pe locul în care metalul se freacă de talpa pantofului. Ați putea fi capabil de a scăpa de care scârțâie plictisitor complet.

nu-l pulverizați pe pantof. Vrei doar pentru a lubrifia zona specifică în cazul în care există o problemă.

metoda 6: utilizați silicon călăfătui

este unic de pantof separarea de restul de ea? Este un călcâi liber sursa scârțâitului tău? Puteți utiliza silicon călăfătui pentru a repara.

Gorilla silicon sealant călăfătui

puteți utiliza călăfătui Gorilla silicon Sealant. Siliconul este bine cunoscut pentru că este durabil și versatil. Are o conducere slabă a căldurii și o rezistență ridicată la substanțe chimice.

ar trebui să aplicați un pic de călăfătui la început și apoi fixați călcâiul și talpa intermediară cu benzi de cauciuc. Lăsați-l aproximativ o zi pentru ca adezivul să se usuce complet.

Metoda 7: folosiți Spray de talpă din cauciuc

Mueller Magic Grip Spray

dacă ceea ce vă deranjează este cum să opriți pantofii să scârțâie pe linoleum, iată cum puteți face acest lucru.

cauciuc unic spray este du-te-la metoda pentru a face pantofi mai silențioase. Ungeți tălpile de cauciuc cu un strat de spray și veți avea o plimbare mult mai lină.

ai putea folosi spray-ul Mueller Magic Grip pentru a face trucul.

Da, aceasta este o tehnică eficientă. Totuși, asigurați-vă că urmați instrucțiunile furnizate de marca sau distribuitorul dvs.

acest lucru funcționează și pentru a opri pantofii să scârțâie pe țiglă.

metoda 8: cereți ajutor de la un profesionist în Repararea încălțămintei

dacă ați încercat totul până în acest moment, vă recomand să îl luați cuiva calificat în repararea încălțămintei. Ei pot arunca o privire la tălpile tale.

pantofi noi scârțâind

cum să oprești pantofii să scârțâie

pantofii tăi noi scârțâie când mergi? Este o problemă comună, dar există modalități de prevenire a acesteia. Pantofii mai noi dezvoltă de obicei scârțâituri pe măsură ce materialul mai moale se uzează. Acest lucru este în special pentru cei cu tălpi de cauciuc netede. Este bine de știut că acest lucru este complet normal.

de obicei, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pantofii scârțâitori odată ce tălpile încep să se uzeze după câteva săptămâni de utilizare. Este procesul natural de a purta pantofii noi. Poate face ceva zgomot, dar cu cât le porți mai mult, cu atât vor scârțâi mai puțin.

dar dacă doriți guițat plecat imediat, ați putea dori să încercați următoarele de mai jos. Aflați mai multe despre cum să opriți pantofii noi de la scârțâit.

Metoda 1: folosiți șmirghel

cel mai bun mod de a opri scârțâiturile pantofilor este să îndepărtați partea netedă a pantofului care le provoacă.

în loc să vă deteriorați pantofii cu o arsură, încercați să folosiți o pilă de unghii sau o bucată aspră de șmirghel. Folosiți unul cu o granulație între 120 și 220 pentru a ridica ușor fundul pantofului.

acest lucru vă va permite să scoateți stratul superior al tălpii fără a-l deteriora. Și acest lucru va ajuta, de asemenea, la prevenirea scârțâitului.

Metoda 2: Folosiți o hârtie igienică

zgomotul scârțâit de sub pantof se datorează mișcării dintre talpă și branț? Apoi, ar trebui să adăugați un strat de reducere a frecării. Hârtia igienică umplută în branț face trucul sau dacă ești suficient de curajos, WD40 o va face și ea.

metoda 3: înlocuiți pantofii

dacă găsiți vreodată defecte de fabricație pe pantofii dvs., nu le rupeți din frustrare. În schimb, asigurați-vă că sunteți în garanție și înlocuiți-le fără ezitare.

majoritatea Cizmarilor oferă o garanție pe viață pentru produsele lor. Deci, verificați detaliile postate pe site-ul lor. Veți găsi mai multe informații despre ceea ce acoperă acordul.

înlocuirile sunt adesea făcute gratuit. Aceasta este pentru a se asigura că toți clienții se pot bucura de un produs de calitate la un preț pe care și-l pot permite.

saboți Pantofi guițat

cum de a opri clog pantofi de guițat

saboți sunt un tip de pantof pe care le puteți purta la aproape orice ocazie socială, de la o nunta la un eveniment formal de lucru.

de obicei, saboții sunt din lemn sau făcuți cu o talpă groasă și au tocuri deschise. Designul lor vine adesea cu tălpi de plută. Adesea folosesc materiale precum piele, paie și piele de căprioară sau realizate din lemn sau cauciuc cu o gamă largă de culori.

saboții nu sunt cel mai practic pantof disponibil. Combinația lor de confort și stil, cu toate acestea, le-a păstrat pe piață de secole.

dacă ați avut vreodată o pereche de saboți, știți cum este. Purtarea lor duce adesea la zgomote scârțâitoare în timpul mersului pe jos.

acest lucru este valabil mai ales pentru cei cu catarame pe saboți sau tocuri care se freacă de podea. Ele pot fi foarte enervante.

ca și în cazul majorității pantofilor, puteți rezolva de obicei aceste probleme cu câteva trucuri simple.

Metoda 1: folosiți ceară de lumânare

dacă saboții tăi scârțâie, ar putea fi timpul să aplici o notă de ceară de lumânare. Ceara de lumânare este o substanță solidă de culoare galbenă legată de grăsimi. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de ceară de albine.

Iată cum să oprești pantofii să scârțâie folosind ceară de lumânare.

pur și simplu pop sfaturi de lumânări dumneavoastră până când aveți un pic de ceara solide. Apoi, frecați ceara pe curelele și cataramele din piele ale saboților. Puteți utiliza Beesworks ceară de albine pelete pentru această metodă.

puteți utiliza ceară modelabilă pentru a îndepărta fisurile din piele. Este, de asemenea, util în reducerea frecării dintre catarame și curele. Se ocupă de orice alt articol de pantof de care aveți nevoie pentru a rămâne liniștit.

Metoda 2: Utilizați siliciu lichid

flexibil, hidrofug și extrem de stabil la temperaturi ridicate. Asta este siliconul. Este un grup de polimeri care adună împreună siliciul și oxigenul.

siliconul are numeroase utilizări, inclusiv produse cosmetice și lubrifianți. De asemenea, îl veți găsi în unele cleiuri și diverse alte produse de uz casnic. Dar, mulți oameni îl folosesc în repararea pantofilor. Se poate lustrui atât piele și re-tann mulțimi.

Iată cum să opriți pantofii să scârțâie folosind siliciu lichid.

 1. pulverizați cinci până la șase runde de spray siliconic în zona afectată.
 1. lăsați lichidul să pătrundă în ambele straturi ale pantofilor.
 1. așteptați peste noapte înainte de a purta din nou pantofii, scuturându-i din când în când.
 1. dacă scârțâitul persistă, repetați acest proces până când dispare complet.
 1. puteți masca mirosul cu lumânări parfumate sau puteți lăsa ferestrele deschise dacă vă deranjează.

metoda 3: utilizați pudra pentru copii

pudra pentru copii este chiar mai mult decât un produs iubit pentru păstrarea celor mici uscați și fără erupții cutanate. Ce știi tu?! Este, de asemenea, o minune științifică.

pudra pentru bebeluși este astringentă, așa că o puteți folosi pentru a trata erupțiile cutanate și pentru a dezodoriza casa sau corpul. De asemenea, puteți opri scârțâiturile pantofilor cu o cantitate mică de pulbere pentru copii.

este folosit chiar și în diverse produse cosmetice!

când aveți un zgomot scârțâit sau un scârțâit în interiorul pantofului, încercați să utilizați pulbere pentru copii. Presărați o cantitate generoasă de pudră pentru bebeluși din partea pantofului.

pulberea trebuie să absoarbă toată umiditatea. Umiditatea face ca metalul sau țesătura de pe pantof să se frece de piele.

acest lucru ar trebui să oprească zgomotul și să scape de orice umiditate care ar putea provoca frecare.

Metoda 4: folosiți ciment de cauciuc

cimentul de cauciuc este un tip de adeziv care este cel mai folosit pentru a lipi tălpile de cauciuc de pantofii de sport. De asemenea, poate ajuta la fixarea pantofilor scârțâitori.

Iată cum să opriți pantofii să scârțâie folosind ciment de cauciuc.

puteți utiliza un adeziv pe bază de latex, cum ar fi adezivul de ciment din cauciuc Elmer. Este util pentru a menține talpa în loc și pantoful liniștit.

cimentul de cauciuc va proteja fundul de cauciuc de pe pantofi. Ceea ce face acest lucru este să-l împiedice să intre în contact cu podele din lemn de esență tare. Acest lucru reduce cantitatea de zgomot pe care o creați în timpul mersului pe jos.

de asemenea, puteți încerca să aplicați un strat subțire de ciment de cauciuc pe fundul pantofilor înainte de a le purta. Faceți acest lucru dacă este direct legat de pantofi.

asigurați-vă că cimentul de cauciuc este complet uscat înainte de a-l purta din nou.

Metoda 5: folosiți Spray-ul de deplasare a apei

există o soluție simplă despre cum să opriți scârțâitul pantofilor: lubrifiant de uz casnic.

deși mulți oameni pot fi familiarizați cu WD-40, nimeni nu ar ști unde să-l găsească în casele lor. Deci, iată câteva ingrediente simple pe care le puteți combina. Voi include un ingredient (super) secret.

Metoda #1

folosind sticla de pulverizare de 8 uncii, umpleți-o cu trei părți ulei de măsline sau floarea soarelui și o parte apă. Agitați sticla pentru a amesteca cele două lichide împreună. Apoi pulverizați pe încălțăminte pentru a preveni scârțâitul.

Metoda #2

acest truc ar putea părea o soluție puțin neconvențională cu privire la modul de a opri pantofii de la scârțâit, dar este o metodă dovedită.

vom folosi un compus chimic incolor numit acetonă. Îl veți găsi în unele produse de îndepărtare a lacurilor de unghii sau diluant de vopsea. Combinați 10% acetonă cu 90% ulei vegetal.

Universitatea Drexel din Philadelphia a constatat că acest amestec poate acționa ca un lubrifiant. Poate ajuta la anularea șuruburilor și șuruburilor ruginite.

un lucru care îmi place la acest lubrifiant este că funcționează pe tot felul de lucruri scârțâitoare. Va funcționa pe balamalele ușilor, ventilatoarele electrice și grătarele pentru grătar. Desigur, și pantofii!

pantofi din piele guițat

Cum de a opri pantofi din piele de la guițat atunci când mersul pe jos

frecare este principala cauza de guițat pantofi din piele. Dar această frecare se poate întâmpla numai dacă există o altă problemă.

pantofii din piele scârțâie din cauza unei cusături necorespunzătoare. Aceasta, la rândul său, se datorează prăbușirii unui mic pod de lemn situat sub arcul piciorului.

absența acestui suport din lemn face ca pielea să se frece de piele. Ca urmare, creează o cantitate extraordinară de frecare. Această frecare provoacă scârțâit și disconfort.

un alt vinovat ar fi apa. Apa poate face pantofii să se strice atunci când mergi. Apa apasă pe talpa pantofului și apoi se scurge. Acest lucru face ca pantoful tău să fie squidgy pe podeaua de lemn. Pe măsură ce se stoarce, apa face un zgomot de squelching.

apa nu este singurul vinovat care provoacă scârțâitul pantofilor. Orice lichid care se scurge în talpa pantofului și apoi se disipează provoacă un sunet umed și squelching.

iată câteva dintre cele mai bune sfaturi care vă pot ajuta cu privire la modul de a opri scârțâitul pantofilor din piele la mers:

Metoda 1: folosiți pulbere

scoateți tălpile interioare și înlocuiți-le cu o pulbere care absoarbe umezeala. Agitați pulberea de jur împrejur, atingând-o în interiorul cusăturilor și răsturnați orice exces. Este posibil să trebuiască să repetați acest lucru de două ori.

pentru a vă tăcea pantofii, presărați o lingură de Talc sau amidon de porumb pe ambele părți ale limbii. Ridicați marginile înainte de a înlocui branțul.

dacă vă întrebați cum să opriți pantofii de îmbrăcăminte de la scârțâit, această metodă funcționează excelent și pentru asta.

Metoda 2: folosiți hârtie de orez

fibra de hârtie, numită și „hârtie de orez” sau „hârtie de țesut”, are proprietăți anti-alunecare. Stratul adăugat de material sub branț va reduce frecarea. Vorbesc despre frecare între picioare și tălpi interioare.

de asemenea, puteți folosi o foaie de uscător sub branț pentru un strat suplimentar de căptușeală și pentru a adăuga un miros plăcut pantofilor. Acesta este modul de a opri pantofii să scârțâie și să-l facă să miroasă bine în același timp.

metoda 3: folosiți șmirghel, pilă de unghii sau WD-40

dacă purtați pantofi cu talpă de cauciuc, încercați să curățați suprafața tălpii. Folosiți șmirghel fin sau un fișier de unghii pentru a face acest lucru. Puteți utiliza, de asemenea, WD-40, dar aveți grijă să nu-l obțineți pe altceva decât pe tălpile de cauciuc.

dacă aveți pantofi Nike, majoritatea au tălpi exterioare din cauciuc sintetic. Ei bine, metoda funcționează și cu privire la modul de a opri scârțâitul pantofilor Nike.

Metoda 4: Utilizați Superglue

verificați talpa pantofului pentru a detecta orice exfoliere sau părți libere — acestea pot provoca zgomot pantofului. Fixați aceste zone cu superglue și țineți-le în poziție până când se usucă cu benzi elastice.

Metoda 5: folosiți ulei de condiționare

folosiți ulei de condiționare a pielii. Acesta este modul de a opri pantofii de la scârțâit: îl puteți folosi pe fețele pantofilor și pe limbile pantofilor. Acest lucru îi va ajuta să nu scârțâie când mergeți.

metoda 6: Utilizați Ziarul

puteți elimina excesul de umiditate prin umplerea pantofilor cu ziar. Apoi îi lăsați să stea undeva cald (dar nu prea fierbinte) până când sunt capabili să absoarbă din nou umezeala.

Pantofi de tenis guițat

cum de a opri pantofi de tenis de la guițat

pantofi de tenis guițat pentru o mulțime de motive. De obicei, fac zgomot în timp ce se freacă de suprafața terenului în timp ce jucați. Această frecare sună ca și cum tocurile tale scot un sunet scârțâit.

pantofii de tenis pot face zgomote și dacă au tălpi uzate sau dacă cutele pantofului se udă și rămân ude. Ei bine, iată cum să oprești pantofii de tenis să scârțâie.

Metoda 1: utilizați pulbere

aveți tălpi interioare libere? Sau picioarele îți alunecă în interiorul pantofilor? Aplicați o cantitate mică de pulbere pentru copii sub branț. Acest lucru le va menține în loc. Acesta este, de asemenea, modul de a opri pantofii să scârțâie în timp ce mergeți.

scoateți tălpile pantofilor, presărați-le cu pulbere și apoi puneți-le înapoi. Având un pic de pulbere în interiorul pantofilor dvs. va ajuta la reducerea frecării atunci când mergeți. Dacă nu, presărați câteva sub șireturi sau în interiorul limbii pantofului.

Metoda 2: Folosiți prosoape de hârtie

încercați să luați câteva foi de prosoape de hârtie și să le puneți sub tălpi interioare. Îndoiți-le în jumătate, astfel încât să fie suficient de înguste pentru a se potrivi în interiorul pantofilor. După ce le-ați pliat, păstrați-le sub fiecare branț.

fricțiunea adăugată cauzată de prosopul de hârtie vă va împiedica pantofii să se miște cât mai mult timp pentru a merge. Acest lucru reduce zgomotul. Dacă nu aveți prosoape de hârtie la îndemână, șervețelele sau foile de uscător vor funcționa într-un vârf.

metoda 3: Ulei de nucă de cocos

dacă găsiți că pantofii dvs. încă scârțâie, încercați să aplicați un pic de ulei de nucă de cocos pe fundul branțului.

uleiul de cocos va acționa ca o barieră de umiditate. Acesta va reduce în mod eficient fluxul de umiditate la branț. Acest lucru va reduce frecarea și astfel va pune capăt oricăror zgomote scârțâitoare.

nu aplicați uleiul de nucă de cocos cu presiune ridicată sau direct pe branț. Acest lucru vă poate deteriora pantoful.

repetați acest proces după cum este necesar. Dar, repetați acest proces numai dacă scârțâitul revine. Acesta este modul de a opri pantofii de tenis să scârțâie folosind ulei de nucă de cocos.

Pantofi de rochie scârțâind

cum să oprești pantofii de rochie să scârțâie

pantofii scârțâitori sunt o mare pacoste pentru oricine poartă pantofi de rochie în mod regulat. Indiferent dacă purtați pantofii de rochie din când în când sau aproape în fiecare zi, scârțâiturile pot deveni foarte vechi și enervante.

există diferite cauze pentru această problemă, dar multe dintre ele nu sunt imposibil de remediat. Indiferent dacă scârțâiturile provin din călcâie, limbă sau talpă, îl puteți opri rezolvând problema la sursă.

Iată cum să opriți pantofii de îmbrăcăminte de la scârțâit.

Metoda 1: folosiți ciment de Contact

dacă călcâiul unui pantof este slăbit, tamponați o picătură sau două de ciment de contact pe partea expusă a călcâiului. Țineți călcâiul și pantoful în poziție timp de un minut pentru a-l lăsa să se usuce. Lăsați pantofii înăuntru peste noapte, astfel încât cimentul să se poată vindeca complet. Nu le purtați până nu sunteți gata să le purtați.

Metoda 2: utilizați pulbere de talc

dacă există o talpă interioară, scoateți-o. Presărați niște pudră de talc în pantof și apoi aruncați un prosop de hârtie pentru a freca părțile laterale ale pantofului. Pudra de talc absoarbe umezeala, ceea ce împiedică scârțâitul. Puneți talpa interioară înapoi odată ce ați terminat.

metoda 3: folosiți săpun de șa

pentru a vă asigura că pantofii nu scârțâie, spălați limba cu săpun de șa. Frecați o cantitate mică de săpun de șa pe limbă cu un burete umed și ștergeți orice săpun în exces. Lăsați-l să se usuce la aer și păstrați-l într-un loc răcoros și uscat.

Metoda 4: Folosiți ulei de condiționare

pulverizați puțin ulei de balsam pe o cârpă moale și frecați-l în pielea pantofului. Pulverizați puțin mai mult pentru pete mai dure, cum ar fi tălpile sau zonele pe care le loviți des cu piciorul.

prin completarea uleiurilor din piele, împiedicați formarea petelor uscate. Acesta este modul în care puteți opri scârțâitul pantofilor care se poate întâmpla atunci când mergeți.

Pantofi Nike scârțâind

ați încercat să purtați o pereche de pantofi Nike preferați cu bule de aer în ele? Sunt sigur că știi cât de enervant este când una dintre bule începe să scârțâie. Provine dintr-o interacțiune între materialul flexibil și bula de aer din interior.

deci, iată cum să opriți pantofii Nike de la scârțâit.

Metoda 1: utilizați WD-40

când vă confruntați cu guițat în pantofii Nike, o cutie de wd-40 poate fi doar ceea ce aveți nevoie pentru a pune capăt zgomotului.

pulverizați cu generozitate interiorul pantofului, asigurându-vă că pulverizați talpa și nu înmuiați căptușeala șosetei. Apoi, dă-le un shake bun. Lăsați pantofii Nike să se usuce cel puțin 48 de ore înainte de a le purta.

Metoda 2: Utilizați pulbere pentru copii

pentru a vă împiedica pantofii Nike să scârțâie, trageți talpa puțin. Puneți niște pudră pentru bebeluși în pantof. Împingeți talpa înapoi în poziția inițială.

concluzie

dacă pantofii tăi fac zgomote pe care nu le înțelegi, iată ce trebuie să ții cont. Este posibil ca pantoful dvs. să se frece de el însuși sau să aibă fisuri și caneluri care trebuie umplute.

alte lucruri la care trebuie să te uiți Sunt șoseta sau căptușeala, precum și starea șireturilor tale. Utilizați metodele pe care le-am explicat pentru a scăpa de zgomotul scârțâit.

sper că veți găsi îndrumări suplimentare în acest articol, precum și metodele și sistemul pe care l-am furnizat deja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.