cum să eliminați protecția împotriva copierii DRM din fișiere MP3, WMA

drepturile de autor sunt una dintre cele mai importante legi din cadrul comunității virtuale, deoarece este responsabilă de gestionarea conținutului care poate fi văzut și care nu poate. Această tehnologie de control al accesului este utilizată de utilizatorii normali, precum și de editorii mari și de companiile care doresc să-și protejeze conținutul original. În cazul în care doriți să descărcați gratuit imagini fără drepturi de autor, nu veți avea acest tip de problemă.

desigur, această protecție este un pic enervantă pentru unii, deoarece nu vă permite să vă bucurați de videoclipurile și muzica care vă plac cel mai mult, deoarece este protejată cu acest format. De aceea, mulți se întreabă, va fi posibil să eliminați protecția DRM din Fișierele mele? Permiteți-mi să vă spun că este posibil. De asemenea, este posibil să salvați melodii sau fișiere muzicale într-o memorie micro SD

este mult mai ușor decât credeți și în acest articol vă vom arăta procedura pe care trebuie să o efectuați pentru a o elimina atât din fișierele MP3, cât și din videoclipurile dvs. Așadar, acordați o atenție deosebită, astfel încât să puteți elimina această protecție folosind un program numit WMA DRM Removal .

ce este eliminarea WMA DRM?

înainte de a începe cu explicația despre cum să eliminați protecția drepturilor de autor, vă vom spune despre acest program numit WMA DRM Removal. În acest fel veți avea o perspectivă mai largă și puteți înțelege mai bine ghidul pe care vi-l vom arăta în acest articol.

WMA DRM Removal este un player dezvoltat pentru sistemele de operare Windows și Mac capabile să redea orice conținut multimedia. Nu contează dacă aveți un fișier protejat prin drepturi de autor, deoarece este compatibil cu fișierele iTunes sau Apple Quuick Time.

utilizați acest program pentru a reda toate fișierele multimedia cu protecție a drepturilor de autor, astfel încât să nu mai aveți probleme. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să descărcați și să instalați programul pe computer.

cum să eliminați protecția drepturilor de autor din fișierele dvs.?

procedura pe care trebuie să o urmați pentru a elimina drepturile de autor nu este complicată, ne-am asigurat că este ușor de înțeles. Trebuie doar să urmați pașii pe care vi-i vom arăta foarte atent, astfel încât să nu aveți probleme și să vă puteți converti rapid toate fișierele multimedia folosind acest program. Dar puteți evita tot acest proces cu videoclipuri gratuite fără drepturi de autor pentru descărcare .

Pasul 1

trebuie să rulați programul pentru a începe procesul, odată deschis mergeți la opțiunea din stânga sus numită Adăugare. După ce faceți clic pe acesta, va apărea o fereastră în care puteți căuta fișierul pe care doriți să îl convertiți, indiferent dacă este video sau audio.

acest program are capacitatea de a converti fișiere multimedia în lot, așa că nu vă faceți griji dacă aveți mai multe fișiere, deoarece le puteți converti pe toate în același timp.

odată ce fișierele au fost încărcate în program, ceea ce ar trebui să faceți înainte de a termina procesul este să alegeți formatul pe care doriți să îl dați fișierelor.

Pasul 2

pentru a putea alege formatul de ieșire al fișierelor, trebuie să accesați configurare și să îl alegeți acolo dintre toate formatele disponibile. De asemenea, puteți alege locul în care fișierele de ieșire vor fi salvate pe computer odată ce procesul este terminat.

odată ce aveți totul gata, următorul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să faceți clic pe butonul numit stea pentru a începe procesul. Și voila, odată ce procesul este terminat, puteți avea fișierele multimedia fără protecție a drepturilor de autor.

vă reamintim că cu acest program nu numai că puteți elimina această protecție din fișierele dvs., dar le puteți converti rapid în orice format doriți. Sperăm că acest articol a fost util pentru dvs. și nu ați avut probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.