cum să creați gratuit un Banner de Blog

blog-banner8 mai 2020

investiți mult timp în cercetare pentru postările dvs. de pe blog. Mai des, o mulțime de eforturi intelectuale intră și în partea de scriere. Vă gândiți la puncte, secvență, cuvinte cheie și cel mai important, ceea ce poate scuti de fapt cititorii, aduce un zâmbet pe fețele lor. Acum, când postarea dvs. pe blog are atât de mult efort în ea, cum poate fi bannerul său obișnuit? În acest articol, vă voi ghida despre cum să creați un banner de blog cu experiență ‘zero’.

de ce este antetul blogului dvs. important

cu siguranță veți proiecta antetul blogului pentru postarea dvs. Dar înainte de asta, trebuie să știți de ce este atât de important pentru postarea dvs. De ce pe pământ ar trebui să acordați un grad serios de importanță proiectării antetului blogului?

potrivit webdesignerdepot, bannerul blogului este primul lucru pe care un vizitator îl observă despre postarea dvs. Antetul blogului este fața postării tale. Trebuie să impresionați oamenii cu acea parte și să îi încurajați să facă clic. Există o listă lungă de postări pe blog publicate în fiecare zi. Numai în martie 2019, peste 4,4 milioane de postări pe blog publicau în fiecare zi. Chiar îți poți permite să ignori această cifră? Această bază imensă de cititori poate fi a ta. Trebuie doar să fii foarte atent să le urezi bun venit.

scopurile anteturilor blogului

nu contează cât de frumos citește postarea dvs., oamenii se vor bucura să vadă mai întâi bannerul. Dacă antetul blogului dvs. îi impresionează, vor face clic și vor începe să citească. Deci, atrage atenția mai întâi cu bannerul tău.

în afară de atragerea cititorilor, aveți o responsabilitate majoră de branding. Blogul este o pârghie foarte importantă pentru un branding consistent. Și începe cu antetul blogului tău. Bannerul ar trebui să aducă cititorii la post. În cele din urmă, cu postări frumoase, puteți aduce trafic pe site.

știi cum să proiectezi un banner de blog

dacă ‘nu’ te pot ajuta cu procesul. În acest caz, trebuie să vă mai puneți câteva întrebări, și anume.

# care este starea de spirit a postării tale? Bannerul se sincronizează cu asta?

# antetul tău iese în evidență?

# ce zici de imagine, este suficient de atractiv pentru a cârlig imediat?

dacă reușiți să răspundeți la toate aceste întrebări, eliminați primul pas al creării propriului antet de blog. Următorul pas este proiectarea, construirea cărămizii banner cu cărămidă.

cum se creează un banner de blog la un buget de șnur de pantofi

utilizatorii produc aproape 70 de milioane de postări noi pe blog în fiecare lună. De fapt, aproape 2,75 milioane dintre ele sunt publicate pe WordPress în fiecare zi. Deci, înțelegeți cât de important este să aveți un banner atractiv pentru a atrage mai mulți cititori pe blogul dvs.

dar este scump să angajezi designeri cu experiență pentru a proiecta bannere pentru postarea ta pe blog. Pentru reducerea costurilor, puteți încerca să învățați cum să creați un banner pentru blog. Nu, nu, nu… nu-ți cer să te înscrii din nou la un curs de design grafic. DocHipo este aici pentru a vă ajuta. Cu o gamă de template-uri frumoase, puteți crea minte sablare anteturi blog la nici un COST, la toate. Înscrieți-vă la DocHipo și explorați tot ce puteți face cu câteva șabloane uimitoare de bannere pe blog.

cum de a crea un banner blog fără prea mult efort

știm că nu aveți prea mult timp pentru a upskill-te cu proiectarea nitty-curajos. Dar totuși puteți începe. Cu DocHipo, proiectarea propriului antet de blog este doar o chestiune de minute. Să facem o listă de verificare a ceea ce aveți nevoie la început.

# culorile mărcii dvs.

# Text pe care îl doriți pe antet

# apel la acțiune

# logo-ul mărcii

sunteți gata cu toate elementele necesare. Ești încântat să creezi primul tău antet de blog?

acum voi dezvălui un hack de economisire a timpului pentru a crește vizitele dvs. pe blog. Înscrieți-vă la DocHipo și aruncați o privire la un stoc de șabloane frumoase pentru a vă încerca creativitatea. Le puteți folosi așa cum sunt sau le puteți edita în funcție de nevoile dvs.

șabloane de bannere pentru blog DocHipo

s-ar putea să ai altă poveste de spus. Poate că doriți bannerul dvs. pentru o postare pe blog pentru călătorii sau industria alimentară. În acest caz, bucurați-vă de editarea șabloanelor (în câteva minute) sau de crearea unui banner din nou.

după ce vă înscrieți la DocHipo, alegeți dintr-o mare varietate de șabloane de bannere de Blog disponibile sub Web Banner.

cum de a crea banner blog

puteți alege un șablon din opțiunile’ gratuit ‘sau’ Premium’. Asta e. Sunteți gata să începeți proiectarea.

cum să faci un banner de blog cu imagini uimitoare

există un stoc imens de imagini frumoase în biblioteca DocHipo. Dacă nu găsiți ceva potrivit în bibliotecă, aveți opțiunea de a încărca propria imagine. Fotografiile de pe camera dvs. pot fi o alegere excelentă pentru blogul dvs. de afaceri.

la urma urmei, imaginile luate de tine sunt autentice. V-ar plăcea să le vedeți distribuite pe toate platformele de socializare, împreună cu linkurile postărilor dvs. de pe blog. Puteți crea un document frumos în 4 pași simpli.

  • selectați un șablon
un șablon de banner blog pe DocHipo
  • Personalizați-vă designul (nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la dimensiunile Bannerului, datorită opțiunii de dimensiune prestabilită)
Editor DocHipo pentru blog banner
  • schimbați imaginea de fundal
  • adăugați pictograme, text
  • puteți utiliza diferite funcționalități precum opacitate, filtre etc. pentru a îmbunătăți designul
cum se creează un banner de blog din șabloanele DocHipo
  • descărcați documentul de proiectare completat
descărcați de la DocHipo

cum de a proiecta un banner blog cu un mesaj mare pentru a impresiona

banner-ul blog-ul nu este doar o bucată de imagine. Trebuie să aibă un mesaj frumos scris pe el. Acest lucru poate impresiona cititorii și îi poate încuraja să facă un clic simultan. Cum de a face un banner de blog să iasă în evidențăcu un mesaj încurajator?

un mesaj iubitor și emoționant poate fi ca o îmbrățișare strânsă pentru cititorii tăi. Deci, plic chiar și cel mai serios mesaj într-o frază ușoară, dar emoțională. Marcați cuvântul Meu, postările dvs. vor vedea numeroși vizitatori.

banner Blog cu caractere frumoase

chiar dacă nu aveți un mesaj grav de transmis, puteți juca în continuare cu diferite tipuri de caractere pentru a vă face bannerul interesant. Există o listă lungă de fonturi diferite pe DocHipo din care să selectați. Doar alege – l pe cel care se potrivește nevoilor tale.

antetele blogului cu caractere

crearea blog banner, rotunjit

Sper că aș putea răspunde la câteva întrebări posibile despre proiectarea bannere blog care au fost în mintea ta. Acum, este rândul tău să încerci mâna la artă. DocHipo vă oferă tuturor oportunitatea de a face acest lucru.

Înscrieți-vă la DocHipo și creați-vă propriul banner de blog. Dacă sunteți în căutarea unui șablon de banner blog pentru un anumit caz de utilizare și nu puteți găsi că pe DocHipo, ajunge la noi. Le vom crea și le vom publica în biblioteca DocHipo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.