Cum să blocați utilizatorii WiFi dintr – o rețea WiFi publică

este un caz obișnuit ca atunci când aveți o rețea WiFi care nu este protejată prin parolă, toată lumea din jurul vostru folosește lățimea de bandă a rețelei și a porcilor pe măsură ce merg. Cum să blocați utilizatorii wifi și să salvați lățimea de bandă ? Desigur, puteți configura pur și simplu o parolă pentru WiFi pentru a le bloca. Dar când vine vorba de o rețea WiFi publică, aceasta rămâne deschisă și accesibilă tuturor. Cel mai probabil rețeaua va încetini în curând. Dar dacă te gândești dincolo de alții, puteți lovi cu piciorul fiecare dispozitive de pe o rețea WiFi folosind un telefon android. Deoarece numărul de dispozitive conectate este mai mic, evident că veți obține mai multă lățime de bandă.

cum să blocați utilizatorii wifi dintr-o rețea?

există ceva numit WiFiKill, o aplicație android care poate dezactiva conexiunile altor dispozitive din aceeași rețea. Dacă simțiți că cineva exploatează lățimea de bandă prețioasă doar descărcând fișiere sau Torrente ilegale, îi puteți ucide doar din rețea. Sau ai putea folosi chiar și pentru a opri copiii de la utilizarea WiFi în casă.

lucruri de reținut:

  • aplicația necesită un dispozitiv Android înrădăcinat care rulează pe Android 4 sau o versiune ulterioară.
  • vă rugăm să nu folosiți acest truc pentru a enerva oamenii în locuri publice, folosiți-l doar în situații de urgență sau dacă simțiți că cineva folosește greșit internetul descărcând prostii.
  • amintiți-vă că poate deconecta toate dispozitivele de la rețea printr-un singur clic.

cum se utilizează WiFiKill & blocați utilizatorii WiFi?

utilizarea acestei aplicații este destul de ușoară ca orice altă aplicație de acolo. Singurul lucru care ar putea lovi un pic ciudat pentru tine este că, trebuie să-l descărcați din afara Google Play store. A fost eliminat din Play store, deoarece poate fi o amenințare potențială pentru conexiunile WiFi publice dacă este utilizat în mod abuziv. Descărcați aplicația de aici.

instalați-l după descărcare. Pentru aceasta, deschideți fișierul apk pe care l-ați descărcat, în câteva secunde va fi gata de utilizare. Deschideți aplicația după instalare. De asemenea, asigurați-vă că sunteți conectat la rețeaua WiFi. Când vi se solicită, permiteți permisiunile superuser.

wifikill2

  • în partea de sus a aplicației, veți vedea un buton de redare. Doar atingeți-l pentru a începe scanarea rețelei. În curând va afișa toate dispozitivele (cu excepția dvs.) conectate la rețea.
  • în Preferințe puteți activa „Afișați numele rețelei” pentru a afișa numele dispozitivului.
  • apăsați pe un dispozitiv și apăsați apuca pentru a vedea utilizarea lățimii de bandă a acelui utilizator și ce toate site-urile web sunt accesate de acesta.

wifikill1

  • pentru a dezactiva accesul la internet pentru un dispozitiv apucat, glisați butonul kill – dispozitivul va pierde conectivitatea la internet.
  • dacă doriți să omoare toate dispozitivele din rețea, în pagina principală, puteți apuca-le pe toate și glisați ucide.
  • după utilizarea aplicației, dacă vă simțiți doriți să dea conexiune din nou, doar opriți butonul ucide, astfel încât dispozitivul va recâștiga conectivitate la internet imediat.

cum funcționează aplicația:

aplicația funcționează similar cu FaceNiff, care este ca un Firesheep pentru android, trimițând pachete de spoofing (răspunsuri ARP) pentru a păcăli alte dispozitive de pe WiFi, gândindu-vă că telefonul dvs. Deci, toate pachetele de date începe curge prin tine dispozitiv și le puteți arunca pur și simplu. Un fapt mai interesant despre acest lucru este că, nu le va deconecta de la internet, ci le va face să creadă că sunt conectate la o rețea blocată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.