cum să ai o vânzare de garaj de succes: întrebările tale, au răspuns

poate că ai vândut câteva lucruri pe o piață de socializare sau ai făcut niște donații unei organizații locale nonprofit, dar acum cauți să scapi de mai multe articole de uz casnic simultan (și să câștigi niște bani distractivi în timp ce o faci!). Scoateți mesele pliabile și etichetele de preț, deoarece se pare că sunteți gata să găzduiți o vânzare de garaj de modă veche.

ar trebui să fie simplu, nu? Aduna bunurile nedorite, a pus un preț pe ele, înființat unele tabele, și urmăriți de dolari rola în. În timp ce vă puteți descurca cu siguranță vânzarea dvs. în acest fel, dacă doriți să vă maximizați profiturile și să minimalizați frustrarea, va fi nevoie de o planificare pre-vânzare. Și, din fericire pentru tine, am auzit unele dintre cele mai populare întrebări — și răspunsuri — despre pregătirea pentru o vânzare. Vrei să știi cum să ai o vânzare de garaj de succes? Aruncați o privire la aceste sfaturi de vânzare în garaj (sau sfaturi de vânzare în curte, dacă garajul nu se aplică).

să intrăm și să începem distracția.

cineva programarea vânzarea lor garaj pe un calendar

când este cel mai bun moment pentru a găzdui o vânzare de garaj?

toată lumea lucrează pentru week — end-pentru că atunci sunt afară și despre, trolling pentru furturi și oferte. După cum probabil ați ghicit, weekendurile sunt cele mai populare momente, deoarece atunci majoritatea oamenilor pot participa de obicei. În ceea ce privește anotimpurile, vânzările de garaj au loc de obicei primăvara și vara din cauza condițiilor meteorologice favorabile.

pentru cea mai bună prezență, mergeți pentru o sâmbătă sau duminică dimineața între orele 7 și 11 dimineața când temperaturile sunt mai reci. Dacă puteți avea o vânzare de două zile, aceasta este o modalitate și mai bună de a vă maximiza profiturile.

asigurați-vă că pentru a verifica prognoza meteo, de asemenea, înainte de a seta data în piatră. Garajul dvs. poate oferi adăpost împotriva furtunii, dar vremea rea împiedică potențialii clienți să iasă din casele lor cu totul.

o femeie care deține un distribuitor de bandă la o vânzare de garaj

ce consumabile am nevoie pentru o vânzare de garaj?

uneori trebuie să cheltuiți câțiva bani pentru a face câțiva bani. Dacă nu aveți deja aceste consumabile de vânzare de garaj de bază la îndemână, poate doriți să vă aprovizionați.

 • markeri permanenți negri: este posibil să nu respectați prețul de vânzare, dar cel puțin va fi bine văzut și nu se va freca. Acestea vor veni, de asemenea, la îndemână pentru semnalizare.
 • Poster board: folosiți postere pentru a face publicitate vânzării dvs. de garaj în jurul cartierului dvs. și pentru a clasifica zonele de vânzare (îmbrăcăminte, electronice, ustensile de bucătărie etc.).

 • autocolante de stabilire a prețurilor: Cumpărătorii caută acel preț. Faceți-l ușor de găsit și evitați să răspundeți la o mulțime de întrebări.
 • Mese pliabile: veți avea nevoie de câteva suprafețe plane pentru a vă afișa articolele. Folosiți mese pliante sau alte mese pe care le aveți la îndemână.
 • consumabile de curățare: înainte de vânzare, asigurați-vă că articolele dvs. arată cel mai bine, oferindu-le o dată rapidă.
 • pungi de cumpărături: cumpărătorii ar putea dori să cumpere mai multe lucruri. Face mai ușor pentru ei prin furnizarea unor pungi de cumpărături. Aceasta nu trebuie să fie o achiziție nouă; puteți reutiliza unele din magazinul alimentar.
 • consumabile de ambalare: dacă vindeți articole fragile, poate doriți să furnizați role de amortizare cu bule și bandă de ambalare pentru a ajuta cumpărătorii să-și facă cumpărăturile acasă în siguranță.
o femeie care postează un anunț online pentru vânzarea de garaj

cum îmi promovez vânzarea în garaj?

postere agățat în cartierul tău este mare pentru hapsân atenția oamenilor în acest moment, dar unii cumpărători condimentată citi cu atenție social media în căutarea pentru o lansare bun.

postați detaliile vânzării de garaj în grupul Facebook al cartierului dvs. sau, dacă un astfel de grup nu există, faceți o postare personală și partajați-o cu rețeaua dvs. Poate cereți și câtorva prieteni să împărtășească postarea. Puteți adăuga, de asemenea, o postare la Nextdoor și Craigslist. Acestea sunt minunate (și gratuite!) alternative la scoaterea unui anunț în ziarul local.

autocolante de stabilire a prețurilor

cum ar trebui să Preț elemente pentru o vânzare de garaj?

iată câteva reguli rapide despre elementele de stabilire a prețurilor. Pentru detalii suplimentare, consultați un alt articol pe care l-am scris pe blogul PODS despre cele mai bune practici de vânzare în garaj în timp ce vă deplasați.

Preț lucrurile pentru a vinde. Oamenii vin la vânzări garaj pentru că doresc să obțină o afacere. Dacă aveți ceva de valoare reală și doriți să fiți plătit ceea ce merită, luați în considerare vânzarea acestuia printr-o altă priză precum eBay sau Poshmark.

urmați regula 10% -20%. Unii oameni sugerează stabilirea prețurilor articolelor dvs. la doar 10% -20% din valoarea lor de vânzare cu amănuntul. Poate părea scăzut, dar vă va muta inventarul rapid.

fiți pregătiți să vă tocmiți. Negocierile sunt o parte a procesului de vânzare garaj. Este jumătate din distracție! Știți că probabil vi se va cere să reduceți prețul, deci luați în considerare acest lucru atunci când vă prezentați numărul de deschidere. Cât de jos ești dispus să mergi?

etichetați prețurile individual. Este tentant să aruncați lucrurile într-un coș” totul este $1″, dar oamenii pot ridica articole din diferite zone și nu-și amintesc locația originală, lăsându-vă să faceți presupunerile. A face un pic de lucru în prealabil pentru a eticheta fiecare element vă va ajuta să păstrați lucrurile organizate în ziua vânzării.

Sfat Pro: Puteți deveni cu ușurință copleșit atunci când începe trăgând elemente din fiecare colțișor de casa ta. Pentru o organizație de pre-vânzare mai relaxată (și răspândită), luați în considerare să profitați de confortul și flexibilitatea unui container de depozitare portabil PODS. Este livrat direct pe Aleea dvs. și îl puteți încărca și descărca oricând doriți.

produse de frumusețe folosite

ce nu ar trebui să vând la o vânzare de garaj?

puteți vinde aproape orice la o vânzare de garaj — accent pe cuvântul „aproape.”

iată câteva lucruri de evitat:

 • lenjerie de corp folosite: Acest lucru nu este doar insalubre; este un turn-off pentru cumpărători.
 • produse de înfrumusețare folosite: odată ce săpunurile, machiajul, loțiunile și alte articole de toaletă similare au fost deschise, cel mai bine este să le aruncați pentru a preveni răspândirea germenilor.
 • aparate și electronice sparte: cu excepția cazului în care este o soluție simplă, este mai bine să le oferiți gratuit sau să le reciclați.

care sunt cele mai populare și mai puțin populare articole de vânzare în garaj?

după cum am menționat, puteți vinde o mulțime de lucruri la o vânzare în garaj, dar asta nu înseamnă că vor vinde. Este important să rețineți că unele lucruri sunt mai solicitate decât altele.

oamenii care navighează prin cutii de cărți folosite la o vânzare în garaj

iată câteva articole populare:

 • jocuri Video și sisteme de jocuri: acestea sunt scumpe pentru a cumpăra noi, astfel încât oamenii caută oferte. Nu vă mirați dacă potențialii cumpărători doresc să le conecteze mai întâi pentru a vă asigura că funcționează înainte de a le cumpăra.
 • mobilier de exterior: acest tip de mobilier va obține o uzură indiferent de ce, deci este mai ușor să vindeți folosit.
 • cărți, în special cele hardcover: acestea cu amănuntul pentru mai mult de $20, astfel încât obținerea de cărți pentru $5 sau mai puțin este o afacere.
 • Echipament Sportiv: în special biciclete în stare bună, schiuri și alte piese mai mari.
 • bijuterii: acesta nu este locul pentru a vinde verigheta bunicii tale, dar unele bijuterii de costume distractive sau piese vintage vor merge probabil repede.
 • feluri de mâncare: Din nou, probabil că nu este locul pentru porțelanul dvs. scump, dar dacă aveți niște mâncăruri drăguțe de zi cu zi sau piese unice, acestea sunt populare pentru vânătorii de D-uri.

 • Unelte electrice: Acestea sunt articole scumpe, deci obținerea de produse de calitate (care funcționează!) la o rată redusă are o mulțime de apel.
 • jucării: dacă aveți jucării în stare bună de lucru sau noi în cutie, aceasta este o țintă mare pentru cumpărători.
 • îmbrăcăminte pentru copii: copiii cresc repede. Vânzările de garaj sunt o modalitate excelentă pentru părinți și îngrijitori de a cumpăra îmbrăcăminte cu reducere.
 • poșete, genți de mână și alte accesorii: îmbrăcămintea pentru adulți este greu de vândut, dar accesoriile sunt populare, deoarece nu trebuie să le încercați în prealabil.

dacă doriți să faceți niște bani în plus, luați în considerare vânzarea de alimente și băuturi. Toată vânătoarea de chilipiruri îi poate face pe oameni să se simtă gustați!

o varietate de cani de cafea

iată câteva articole care de obicei nu se vând la fel de bine:

 • suveniruri de călătorie: Pot însemna ceva special pentru tine, dar nu au aceeași valoare sentimentală pentru majoritatea cumpărătorilor.
 • casete VHS și alte electronice învechite: odată cu schimbarea tehnologiei într-un ritm rapid, multe electronice devin rapid inutilizabile. Nu pune un preț pe ceva ce cineva nu poate folosi.
 • pantofi second hand: există un anumit factor ick pentru a purta pantofii uzați ai cuiva. Desigur, dacă aveți câteva perechi de designeri în stare decentă, aceasta ar putea fi o excepție de la regulă. Folosește-ți cea mai bună judecată.
 • cani și cupe: Din nou, este puțin neplăcut să te gândești să împărtășești o ceașcă cu cineva. De asemenea, este greu să vinzi articole unice care nu vin cu un set.
 • Armoires și centre de divertisment: oamenii de obicei nu mai au televizoare mari, voluminoase, ceea ce face ca aceste piese să fie mai puțin căutate.
 • enciclopedii și manuale: Bună ziua, internet. La Revedere, Britannica.

dacă doriți să scăpați de articolele care se încadrează într-una din categoriile mai puțin dorite, luați în considerare să aveți un coș gratuit unde oamenii pot apuca lucrurile după bunul plac. Cel puțin va tăia dezordinea!

o femeie de numărare schimbare și păstrarea de numerar în ei fanny pack

am nevoie de schimb de schimb la îndemână în timpul vânzării mele în garaj?

trăim într-o lume digitală, dar numerarul este încă o metodă de plată preferată. Deși puteți utiliza o aplicație de plată precum Venmo sau Square, veți avea nevoie în continuare de o schimbare la îndemână.

vă recomandăm să aveți 100 USD în numerar pentru vânzarea dvs. în garaj. Nu numai că este o sumă bună pentru a începe vânzarea dvs., ci este ușor să vă calculați rapid profitul. De exemplu, spuneți că aproape ați terminat cu vânzarea dvs. și că aveți 800 USD în caseta de numerar. Puteți deduce cu ușurință că ați obținut un profit de 700 USD.

vă întrebați de câte denumiri diferite de dolari aveți nevoie? Iată o sugestie:

 • 20 $1 facturile
 • 5 $ 5 facturile
 • 4 $ 10 facturile
 • 1 rola de sferturi
 • 1 rola de dimes

Sfat Pro: purtați o borsetă și folosiți-o pentru a vă păstra banii. Știm că nu este cea mai avansată sugestie de modă, dar este un loc sigur pentru a stoca facturile libere și pentru a le schimba. De asemenea, vă împiedică să alergați constant înainte și înapoi pentru schimbare.

două femei aranjarea elemente la vânzarea lor garaj

cum ar trebui să aranjez articolele mele de vânzare în garaj?

unul dintre principalele motive pentru care anumite vânzări au mai mult succes decât altele este din cauza modului în care sunt organizate și afișate articolele. Primele lucruri în primul rând: ia garaj organizat astfel încât să puteți umple cu elementele de vânzare. Apoi, puteți trece la aranjarea lucrurile sau cel mai eficient aspect de vânzare garaj.

puneți lucrurile la nivelul ochilor în loc să le așezați pe o prelată sau pe o pătură. De asemenea, gândiți-vă la vânzarea dvs. de garaj ca la un magazin. Grupați articole similare împreună, etichetați totul clar și gândiți-vă la alte modalități de a face cumpărăturile cât mai simple pentru clienții dvs.

pentru ispită adăugat, linia de mobilier voluminoase și alte elemente cap-turner de-a lungul alee. O mulțime de clienți potențiali vor continua să conducă dacă se pare că nu aveți mult inventar, așa că doriți să vă asigurați că continuați să schimbați articolele la vedere pe tot parcursul vânzării.

încă un lucru de luat în considerare: în urma COVID-19, unii cumpărători nu vor dori să fie în imediata apropiere a altora. Spațiu lucrurile în consecință. Dacă este posibil, creați coridoare largi și pasarele.

un om care deschide ușa pe containerul său de depozitare portabil păstăi

ce fac după vânzarea garajului?

o vânzare de garaj este menit să vă ajute declutter casa ta. Având în vedere acest obiectiv, încercați să descărcați cât mai multe articole în timpul orelor de vânzare, chiar dacă asta înseamnă să oferiți lucruri.

dacă vânzarea dvs. s-a încheiat și mai rămâneți cu unele lucruri pe care nu le mai doriți, sunați la un serviciu de donație și cereți-le să coste orice a mai rămas. Nu este niciodată o idee bună să aduci obiecte înapoi în casa ta. Există un motiv pentru care ai vrut să scapi de ei, nu?

în cele din urmă, dacă vânzarea dvs. de garaj s-a încheiat și mai aveți articole în casa dvs. ocupând spațiu prețios de care nu aveți neapărat nevoie, dar nu doriți să vă despărțiți, luați în considerare utilizarea unei soluții de depozitare a păstăilor. Containerele noastre convenabile de depozitare portabile pot fi încărcate chiar pe Aleea dvs. — în ritmul dvs. — și pot sta acasă atât timp cât aveți nevoie de ele sau pot fi depozitate în siguranță la un centru local de depozitare PODS cu acces ușor ori de câte ori aveți nevoie.

vrei mai multe sfaturi decluttering? Consultați aceste sfaturi pro pentru decluttering și reducere și obțineți o inspirație organizațională de la influențatori de top în timp ce vă aflați!

lb Gabriel este o scriitoare independentă care locuiește împreună cu soțul, fiica și Golden Retriever în Memphis, TN. O colaboratoare frecventă a blogului PODS, este o fraieră pentru orice sfat pe care îl poate găsi în reducerea dimensiunii, tăierea dezordinii sau viața minimalistă. Când nu are un termen limită, o puteți găsi pe un teren de tenis sau pe un teren de golf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.