cum să-ți înveți Pin-ul Min aproape orice

bună Stephanie,
se pare că ai un câine Houdini. Min pins sunt notorii pentru a ieși–le place aventura. De asemenea, sunt foarte inteligenți și pot rezolva probleme complexe (cum ar fi cum să ieșiți din gard). Tocmai ai luat câinele? Dacă da, se poate stabili odată ce a decis că aceasta este noua sa casă. Dacă nu, singurul lucru pe care îl pot sugera este împrejmuirea și supravegherea bună. Știu că, deși poate suna simplu, dar în realitate nu este ușor. De fapt, la început, poate doriți să supravegheze timpul său în afara 100% și înapoi ca ai încredere în el mai mult. De asemenea, verificați gardul și încercați să determinați unde iese. După ce remediați acea cale de evacuare, el va gândi probabil la alta. Nu fi descurajat. Aceasta este o problemă de siguranță și, prin urmare, o prioritate.

nu sunt sigur dacă castrarea va ajuta la problema evadării sale dacă nu răspunde unei femei în căldură, dar există multe avantaje pentru castrare. De fapt, cu excepția cazului în care unul este un crescător serios, sugerez ca toți câinii să fie sterilizați sau sterilizați. Acest lucru este la fel de mult pentru sănătatea câinelui, deoarece este de a controla populația de animale de companie. Medicul veterinar vă poate oferi mai multe detalii dacă sunteți interesat.

antrenarea unui câine pentru a fi în afara lesei poate fi, de asemenea, problematică cu știfturile min. O mare parte din această dificultate constă în tendința lor de a fi gânditori independenți. Pinii Min au fost crescuți pentru a fi mousers și adesea nu au avut la fel de mult contact cu oamenii ca alte rase de câini. Astfel, instinctul de a urma comenzile nu este la fel de puternic în min pins. Ei își dau seama că au opțiuni, de exemplu, ei știu că pot veni atunci când sunt chemați sau pot investiga mirosuri interesante. Din acest motiv, cred că comanda „come” este una dintre cele mai dificile comenzi pentru a antrena un pin min pentru a face în mod fiabil, iar stăpânirea comenzii come este imperativă înainte de a permite unui câine să iasă din lesă. Unele pini min nu pot fi instruiți pentru a fi în afara lesa.

acestea fiind spuse, este posibil, gândit nu este ușor, de a instrui pini min să vină. Vă sugerez să începeți cu știftul min pe o lesă. Acest lucru elimină alte opțiuni decât cele care vin atunci când sunt chemați. Apoi, antrenează 5 minute pe zi în fiecare zi atât timp cât este nevoie pentru a preda și întări comanda. Scoateți lesa și adăugați mai multe distrageri pe măsură ce antrenamentul progresează. A trebuit să folosesc această tehnică timp de 9 luni. Funcționează–trebuia doar să fiu mai încăpățânat decât câinele.

mult noroc, și să ne spui cum merge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.