Cum redați muzică în timp ce jucați un joc pe PSP?

cum redați muzică în timp ce jucați un joc pe PSP?

sistemul implicit al PSP nu vă permite să ascultați muzică în timp ce jucați un joc. Cu toate acestea, prin firmware personalizat și moduri create de fani, vă puteți modifica PSP-ul pentru a vă permite să redați muzică și jocuri în același timp.

Cum pot obține muzică pentru a juca pe PSP meu?

localizați fișierul audio cu format compatibil cu PSP-ul dvs. Când descărcați fișierul audio, Acesta va fi salvat automat în folderul implicit în care sunt stocate fișierele muzicale. După finalizarea descărcării, puteți verifica folderul destinație și puteți încerca să redați fișierul muzical.

în jurul Web

 sponsorizat de Revcontent

conținutul pe care îl vedeți aici este plătit de agentul de publicitate sau furnizorul de conținut pe al cărui link Faceți clic și vă este recomandat de Revcontent. Ca platformă principală pentru publicitate nativă și recomandări de conținut, Revcontent utilizează direcționarea bazată pe interese pentru a selecta conținut care credem că va fi de interes special pentru dvs. Vă încurajăm să vizualizați opțiunile de renunțare în Politica de Confidențialitate a Revcontent

doriți ca conținutul dvs. să apară pe astfel de site-uri?

Crește-Ți Angajamentul Acum!

doriți să raportați conținutul acestui editor ca dezinformare?

trimiteți un raport

am înțeles, mulțumesc!

cum îmi conectez PSP-ul la PC?

pentru a face acest lucru, pur și simplu introduceți cardul de memorie în PSP-ul dvs., porniți dispozitivul, apoi conectați PSP-ul la PC-ul de acasă cu cablul USB. Pe PSP-ul dvs. va trebui să derulați în jos la ‘Setări’ din meniul PSP, apoi accesați pictograma conexiunii USB.

ce fel de jocuri Poți juca pe un PSP?

PlayStation Portable sau PSP este o consolă de jocuri de mână care poate reda DVD-uri, CD-uri audio, precum și discuri de jocuri PlayStation. Acesta este un dispozitiv de jocuri de mână și puteți juca jocuri în formatul universal media Disk (UMD).

ce poți face cu un PlayStation Portable?

un PSP (Playstation Portable) este o consolă de jocuri de mână pe care o puteți utiliza și pentru a naviga pe Internet, a stoca imagini și fotografii și a reda filme și muzică. Are un mic ecran și difuzoare care transformă acest dispozitiv portabil într-un mic centru de divertisment echipat cu Wi-Fi.

localizați fișierul audio cu format compatibil cu PSP-ul dvs. Când descărcați fișierul audio, Acesta va fi salvat automat în folderul implicit în care sunt stocate fișierele muzicale. După finalizarea descărcării, puteți verifica folderul destinație și puteți încerca să redați fișierul muzical.

Cum pot descărca jocuri PSP pe computerul meu?

conectați PSP-ul la computer utilizând cablul USB sau conectați Memory Stick Duo la computer utilizând o unitate de citire a cardurilor sau utilizând un adaptor USB. Creați un nou folder numit „ISO” pe Memory Stick sau PSP. Acesta este folderul în care veți copia jocurile PSP. Extrageți fișierele PSP rar de pe computer.

cum actualizați un joc pe un PSP?

Deschideți folderul „PSP” de pe PSP sau Memory Stick Duo. Deschideți folderul” joc ” din folderul PSP. Creați un nou folder numit”actualizare”. Deconectați PSP-ul de la computer sau reintroduceți Memory Stick Duo. Selectați meniul jocului de pe ecranul de pornire al PSP-ului (XMB). Selectați opțiunea” Memory Stick ” din meniul jocului. Selectați fișierul de actualizare.

cum instalați firmware personalizat pe un PSP?

conectați PSP-ul la computer cu un USB sau introduceți Memory Stick Duo în cititorul de carduri sau în adaptorul USB. Deschideți folderul” PSP ” de pe PSP sau Memory Stick Duo. Deschideți folderul” joc ” din folderul PSP. Dezarhivați conținutul folderului firmware personalizat „PSP 6.61 Pro” și copiați conținutul în folderul jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.