Cum pot cere bani pe invitația de nuntă fără a suna nepoliticos? – Wedded Wonderland

au dispărut zilele în care singura opțiune pentru un cadou de nuntă era un registru complet cu Prăjitoare de pâine, microunde și cratițe. Aceste zile, cere bani, fie că este vorba de fondul de luna de miere sau pentru o piesă de mobilier sau arta ai fost eyeing off, a devenit mai acceptabil.

dar, întrebarea de milioane de dolari este – cum ceri bani fără să pari nepoliticos sau lacom?

iată câteva sfaturi de la nunțile reale.

Fântâna dorințelor și copacul banilor

cel mai popular mod pentru cupluri de a cere bani este de a avea o fântână a dorințelor sau un copac al banilor la nuntă. Miresele și mirele pot alege să anunțe oaspeții despre cererea lor de cadouri, incluzând un poem drăguț pe invitație, cum ar fi

mai mult decât sărutări până acum pe care le-am împărtășit,
casa noastră a fost făcută cu dragoste și grijă,
cele mai multe lucruri de care avem nevoie avem deja,
și în casa noastră, nu ne putem potrivi prea mult
o donație pentru fântâna noastră de dorințe ar fi grozavă
dar numai dacă doriți să participați.

Fondul pentru luna de miere

când cereți bani, vă recomandăm să anunțați oaspeții dvs. pe ce va fi cheltuit cadoul lor monetar; și majoritatea oamenilor vor fi foarte fericiți să ofere miresei și mirelui bani pentru a – și petrece luna de miere-cine nu merită o călătorie departe după tot stresul planificării unei nunți?

pentru a vă salva de la căutarea, cumpărături sau de cumpărare,
Iată o idee sperăm că vă place să încercați
o aventură în luna de miere este ceea ce suntem după,
care ne va aduce bucurie și o mulțime de râs
deci, dacă doriți să participați
un cadou monetar ar fi grozav.

abordarea ‘fără cadouri în cutie’

o altă modalitate de a anunța oaspeții că ați aprecia un cadou în numerar, este să scrieți ‘fără cadouri în cutie’ pe invitație. Cu toate acestea, aceasta se reduce la locul în care locuiți și la cultură, deoarece unii oaspeți ar putea să nu înțeleagă ce înseamnă și veți pune întrebări de genul – „deci, cumpăr prăjitorul de pâine și îl aduc fără cutie?”

4. Delegat

deși nu recomandăm acest lucru, unele mirese și miri vor avea un număr de contact în loc de o descriere gifting pe invitația lor. Acest contact va fi apoi instruit să spună oaspeților că apelul pentru a întreba despre gifting că cuplul ar prefera cadouri în numerar. Este mult mai mult consumatoare de timp, dar înseamnă că nu va avea nici o formulare ciudat pe invitații. De exemplu, invitația ar avea un spațiu care spune ‘orice întrebări legate de nuntă, vă rugăm să contactați <introduceți domnișoara de Onoare/prieten/rudă>’.

nu spune nimic

dacă nu includeți informații despre cadouri pe invitație, majoritatea oaspeților vor presupune că acest lucru înseamnă că nu aveți un registru și oricum vor aduce bani. Lăsarea cadourilor deschise interpretării este întotdeauna riscantă, dar dacă sunteți îngrijorat de ofensarea cuiva, aceasta ar putea fi o opțiune bună.

imagine principală de la nunta lui Daniel și Natasha. Fotografie de D ‘ Amico fotografie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.