crearea unei aplicații CD-ROM cu AutoRun activat

  • articol
  • 04/30/2018
  • 2 minute de citit

AutoRun este o caracteristică a sistemului de operare Windows. Automatizează procedurile de instalare și configurare a produselor concepute pentru platformele bazate pe Windows care sunt distribuite pe CD-ROM-uri. Când utilizatorii introduc un disc compact activat AutoRun în unitatea CD-ROM, AutoRun rulează automat o aplicație pe CD-ROM care instalează, Configurează sau rulează produsul selectat.

AutoRun poate fi folosit pentru a instala și rula aplicații CD-ROM. Deși AutoRun este cel mai frecvent utilizat pentru aplicațiile Windows, poate fi folosit și pentru a instala, configura sau rula aplicații bazate pe MS-DOS într-o sesiune Windows Microsoft MS-DOS. Puteți configura fiecare aplicație bazată pe MS-DOS cu propria pictogramă unică, Config.fișier sys și Autoexec.fișier liliac. Windows creează fișierele de configurare corecte pentru aplicația bazată pe MS-DOS. Aplicația de pornire pornește apoi aplicația bazată pe MS-DOS într-o fereastră.

Notă Pentru ca AutoRun să funcționeze, unitatea CD-ROM trebuie să aibă drivere de dispozitiv pe 32 sau 64 de biți care detectează când un utilizator introduce un disc compact și notifică sistemul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.