Costul montării covoarelor 2021: prețuri de instalare și așezare MAREA BRITANIE

montarea unui covor este probabil cel mai simplu și mai ieftin mod de a lumina o cameră. Un covor nou cu substrat va face, de asemenea, podeaua confortabilă pentru a merge și a menține camera caldă în același timp. Cu toate acestea, pentru a vă bucura de noul covor, puneți-l să fie montat corect folosind un profesionist. Un instalator de covoare are toate instrumentele și abilitățile profesionale necesare pentru a face treaba bine, în timp ce costul montării covoarelor nu este la îndemâna majorității oamenilor.

Subiecte

Cât Costă Montarea Covoarelor?

să ne uităm la costul montării unui covor într-un dormitor tipic. Covor dormitor nu trebuie să fie foarte hardwearing, dar ar trebui să fie moale și cald. Astfel, mocheta de gama medie costa intre 15 si 20 / m2, iar substratul costa intre 4 si 10/m2. Un substrat de bună calitate va izola și amortiza podeaua, așa că haideți să alegem una dintre acestea.

costul forței de muncă va fi în jurul valorii de 3,50-5/m2. Dar, probabil, va exista o taxă minimă în jurul valorii de 40,

deci, costul total al covorului, substratului, fitingurilor și forței de muncă pentru o cameră de dimensiuni medii, să zicem 4,5 m x 3,5 m ar fi între 350 și 550 de la hectar.

în mod similar, o cameră mică, să zicem 3m x 3,5, costă între 350 și 450. În timp ce o cameră mare de aproximativ 5,25 m x 5m va costa aproximativ 800 de la 800 la 900.

compara instalatori de covoare aproape de tine:

clic pentru a obține citate

montarea covor factori de Cost

puteți vedea, probabil, că factorii care stau la baza care determină aceste estimări sunt:

 • Dimensiunea camerei.
 • tip de covor. Fie că este vorba de un covor de lână scump sau unul sintetic mai ieftin.
 • substratul pentru a merge cu covorul tău. Puteți alege unul scump pentru a izola podeaua și pentru a vă oferi picioarelor un tratament sau unul mai subțire. Amintiți-vă, substratul nu se uzează ca covorul, așa că cumpărați unul bun și va dura ani de zile.

încă un factor pe care nu l-am atins încă, și anume starea podelei. Dar nu vă faceți griji, vom acoperi că mai târziu.

Compara Instalatori Covor Aproape De Tine:

unktoc Click pentru a obține citate

covor montaj preț comparație

aici, ne vom uita la costurile medii de instalare covor pentru dormitoare. Pentru acest exercițiu vom presupune covor este un low mid-range de brand, costa aproximativ 15/m2. Nu vom include substratul în calculul care se vinde între 4 și 10 / m2, deoarece este posibil să aveți deja unele sub covorul dvs. existent. Cu toate acestea, dacă nu, îl puteți adăuga la oferta dvs.

vom folosi o dimensiune medie comună a camerei de aproximativ 4,5 m x 3,5 m sau 15,75 m2. Costul pe m2 este cuprins între 15 și 20 de la sec.

numărul de dormitoare costul Total (numai covor)
1 dormitor 236 la £315
2 dormitoare 472 la £630
3 dormitoare de la 708 la £945
4 dormitoare de la 945 la £1260
5 dormitoare 1181 la £1575

desigur, camerele dvs. s-ar putea să nu fie de această dimensiune. Deci, iată câteva alte dimensiuni tipice ale camerei.

suprafața camerei suprafață (m2)
cameră mică 10.5
cameră medie 15.75
cameră mare 26.25
hol 4.8
scari 3.0

fiecare casă este diferită, deci va trebui să măsurați dimensiunile camerelor dvs. Este util să știți că, dacă covor mai mult de o cameră în același timp, taxele de muncă va lucra mai ieftin decât o faci separat. De asemenea, trebuie să vă amintiți că costul covoarelor pentru dormitor este mai ieftin decât costul covoarelor pentru hol și scări. Dormitoarele au de obicei mai puțină uzură, astfel încât covoarele lor nu sunt concepute pentru a fi la fel de rezistente ca alte camere.

comparați montatorii de covoare din apropierea dvs.:

Colosc Faceți clic pentru a obține cotații

substrat

deși vă puteți reutiliza substratul atunci când cumpărați un covor nou, este recomandat să cumpărați nou. Covorul nou și substratul se completează reciproc și vă oferă o experiență mult mai bună. Deși substratul durează de obicei mai mult decât covorul, acesta își va pierde efectul de amortizare pe măsură ce îmbătrânește.

substrat de bună calitate:

 • oferă izolație termică. Veți observa facturile de energie devin mai mici ca un substrat bun deține căldură în interiorul unei camere. Alegeți unul cu un rating tog de peste 2,5.
 • reduce zgomotul. Un substrat bun reduce zgomotul de impact al oamenilor care merg pe jos. Deci, nu numai că vă va ajuta să vă faceți casa mai liniștită, dar va face și nivelurile de zgomot mai bune pentru cei care locuiesc sub dvs. dacă locuiți într-un apartament.
 • ajută covorul să dureze mai mult. Substratul funcționează ca un amortizor pentru covorul tău. Prin urmare, un impact mai mic asupra grămezii de covoare.
 • face covorul să se simtă mai moale și mai elastic. Substratul asigură amortizarea. Adesea, merită să alegeți un strat mai gros în dormitoarele în care mergeți desculți. În plus, covorul dvs. va fi o plăcere să mergeți mai departe și mai distractiv pentru cei mici să se joace.
 • mai ușor de curățat. Efectul de amortizare al substratului protejează grămada de covoare. Deci, este mai ușor să îndepărtați praful și să păstrați curat.

cât costă montatorii de covoare?

un instalator de covoare va percepe, de obicei, aproximativ 3,50/m2, cu o taxă minimă de aproximativ 40. Taxele de muncă din Londra și județele înconjurătoare vor fi mai mari. Taxa ia în considerare costurile forței de muncă plus cheltuielile generale, cum ar fi instrumentele și vehiculele.

forma camerei dvs. ar putea crește și taxele. Covor vine în bucăți dreptunghiulare frumos, care sunt tăiate pentru a se potrivi exact camera ta. Cu toate acestea, camerele nu sunt întotdeauna perfect dreptunghiulare și uneori sunt mai largi decât o lățime standard a rolei. Aceasta înseamnă că covorul trebuie tăiat de-a lungul marginilor sale, în jurul vetrelor de coș și a mobilierului montat. În schimb, dacă rola nu este suficient de largă, este alăturată unei alte role.

mai mult, există și alte acuzații și vom vorbi despre acestea acum.

compara montatori covor aproape de tine:

circulatie pe jos pentru a obține citate

alte figuranti la buget pentru

unii oameni uita că de stabilire a unui covor nou ar putea implica munca care la prima vedere pare neconectat. Acestea pot crește semnificativ costul covorului unei case.

de exemplu:

 • taxa de livrare este uneori trecută cu vederea. Mulți montatori de covoare vor colecta ruloul de covoare de la retailer, deoarece de obicei au un vehicul suficient de lung pentru a face față acestuia. Taxa de montaj va include, de obicei, costul de livrare, dar s-ar putea obține o reducere dacă vă transporta covor-te. O taxă tipică de livrare ar fi de aproximativ 30 de metri cubi.
 • ridicarea covorului vechi și eliminarea acestuia sunt lucruri pe care majoritatea gospodarilor le pot face. Este Muncă necalificată și îl va salva pe instalator să nu te taxeze pentru privilegiu. Pentru a ridica covorul vechi, vă puteți aștepta la o taxă de 35 de euro. Prețurile de eliminare depind de tarifele stabilite de autoritatea locală pentru deșeurile comerciale. Dar, pentru tine, ca un gospodar, este gratuit.
 • clearance-ul camerei este esențial dacă aveți un înlocuitor de covor. Este mai bine dacă puteți scoate mobilierul din cameră înainte de sosirea instalatorului. De obicei, majoritatea montatorilor includ mutarea unui anumit număr de piese de mobilier în estimarea lor, dar dacă camera este plină, veți fi taxat suplimentar. De obicei, tariful va fi cuprins intre 10 si 15 de o camera.
 • nivelarea și repararea pardoselilor sunt foarte importante. O podea neuniformă are pete înalte care se poartă foarte repede printr-un covor, deci este important să eliminați toate denivelările și să le faceți cât mai plate posibil. Pardoselile din beton de la parter vor necesita o nouă șapă sau aplicarea unui compus de nivelare a podelei. Așezați foi de placaj pe podeaua neuniformă a camerelor de la etaj. În mod similar, dacă podeaua are nevoie de reparații, faceți acest lucru înainte ca placajul să coboare. Șapa costă în jur de 12 / m2, în timp ce placajul de montare costă în jur de 13 / m2. Ambele au o taxă minimă de aproximativ 75 de centimi.
 • relaxarea ușilor nu este întotdeauna necesară, dar pregătiți-vă pentru aceasta. Dacă noua adâncime combinată a covorului și substratului este mai mare decât cea existentă, probabil că veți găsi că ușa se freacă de grămadă sau nu se va închide deloc. Reducerea costurilor de usi intre 10 si 20 de la o portiera la alta pentru a taia partea de jos a usii.
 • dispozitivele de prindere a covoarelor sunt esențiale pentru a ține covorul în poziție. Aflați cât costă instalatorul pentru grippers. Și, dacă este mai mult decât le puteți cumpăra de la un magazin de bricolaj, cumpărați-le singur. De obicei, acestea costa aproximativ 6 la un pachet de opt lungimi de 1,5 m (0,50 / m) de la B & Q, dar este comun pentru montatori covor pentru a încărca între 1,75 la 2 / m.
 • barele de ușă sunt un alt element esențial. Acestea țin în siguranță covorul în uși. Încă o dată, montatori covor adesea taxa pentru aceste la multe ori valoarea lor. Economisiți bani și cumpărați-le de la B&Q.

comparați montatorii de covoare din apropierea dvs.:

circulați

cum să alegeți covorul nou

acest lucru nu este ceva ce facem în fiecare zi, așa că s-ar putea să vă copleșească. Cu toate acestea, ia-ti timp, face unele de cercetare și veți găsi un retailer preț rezonabil, care se ocupă în covoare de bună calitate.

amintiți-vă, puteți alege din fibre naturale, cum ar fi lână, și fibre sintetice, ambele din care au punctele lor puternice și slabe. Veți găsi, de asemenea, că unele covoare au un suport de spumă similar cu substratul. Adesea, veți găsi că covoarele de baie au un suport Impermeabil și sunt fabricate dintr–o fibră sintetică rezistentă la apă. Decideți ce tip de covor și unde doriți. Trebuie să decideți singur ce tip preferați, dar nu vă fie frică să luați sfaturi.

verificați dacă producătorii furnizează garanții pentru produsele lor. covoarele trebuie să fie rezistente la culoare și rezistente la întindere și rupere. Dacă garanția nu este cuprinzătoare sau este valabilă doar pentru o perioadă scurtă de timp, atunci producătorul nu se poate aștepta ca produsul să dureze foarte mult, nu-i așa?

nu presupuneți întotdeauna că cel mai bun covor este cel mai scump. S-ar putea costa foarte mult, deoarece sa făcut din lână de o capră de munte foarte rare. Și acest lucru nu este practic dacă aveți copii care insistă să-și verse laptele pe noul covor!

nu veți găsi întotdeauna cele mai bune niveluri de lumină naturală în interiorul unui depozit de covoare, astfel încât identificarea culorii nu este întotdeauna posibilă. Luați mostre acasă și vizualizați-le în lumina care vine prin ferestrele dvs. și comparați-le cu culoarea perdelelor și a suitei de canapele.

nu uitați importanța substratului și amintiți-vă pentru ce este. Veți alege apoi substratul corect pentru camera specifică.

în cele din urmă, dacă nu sunteți sigur de alegerea disponibilă, nu o cumpărați până nu sunteți. Există o mulțime de magazine alternative de covoare la care puteți merge.

compara montatori de covoare aproape de tine:

OZC Click pentru a obține citate

de stabilire a unui covor: pregătirea lista de verificare

nu vrei montatori de covoare pentru a ajunge și de a găsi nu sunteți gata pentru ei, nu-i așa? Iată o listă de verificare utilă pentru a vă asigura că totul este gata.

 1. sunt de acord cu instalatorul dacă îndepărtează covorul vechi. Dacă nu, asigurați-vă că ați ridicat covorul și ați aspirat praful.
 2. dacă instalatorul se așteaptă să scoată covorul, va repara și o placă de podea sau două. Dacă nu, asigurați-vă că ați reparat deja orice deteriorare și ați înlocuit plăcile, după cum este necesar.
 3. nimic nu declanșează un covor nou ca o cameră proaspăt pictată. De ce să nu decorați înainte de sosirea noului covor. Nu vei regreta.
 4. asigurați-vă că covorul și substratul sunt pregătite pentru a fi colectate de instalator din depozit. Fie le-ați plătit deja, fie ați plătit un depozit, astfel încât instalatorul să le poată cumpăra.
 5. asigurați-vă că curățați camera de toate mobilierul. Și, asigurați-vă că există acces clar de la ușa din față, astfel încât instalatorul să poată transporta covorul în cameră.

compara montatori covor aproape de tine:

clic pentru a obține citate

profesionale am angaja nevoie de orice calificare?

majoritatea Montatorilor de covoare nu au nevoie de calificări specifice. Cu toate acestea, au nevoie de experiență și trebuie să fie buni cu numerele. Ei învață, de obicei, comerțul lor de asistarea un instalator cu experiență în timp ce faci o ucenicie. În acest timp, începătorul va participa la colegiul local și va participa la un curs adecvat, cum ar fi premiul de nivel 1 în operațiunile de pardoseală.

Asociația de formare a industriei pardoselilor (Fita) se ocupă de multe cursuri de formare în propriile centre de formare.

Institutul Național de covoare și pardoseli (NICF) și Contract Floorlayers Association (CFA) sunt două dintre principalele asociații comerciale pentru montatori de covoare din Marea Britanie și au fondat FITA. Organizațiile promovează înțelegerea și utilizarea codului de practică al standardelor britanice pentru instalarea covoarelor. Și, asigură publicul de bună manoperă printre toți membrii săi.

montatorii de covoare nu trebuie să se ocupe de permisiunea de planificare sau de reglementările de construcție atunci când montează acoperitoare de podea. Cu toate acestea, acestea trebuie să respecte reglementările de construcție atunci când repară un sub-podea înainte de a instala covorul. În plus, se așteaptă întotdeauna ca acestea să respecte BS 5325:2001 instalarea pardoselilor Textile – cod de practică.

Întreținerea covoarelor

întreținerea covoarelor este simplă și aproape oricine o poate face. Imediat după instalarea unui covor nou, aspirați-l pentru a îndepărta excesul de puf și resturi din procesul de instalare.

în general, pentru a vă menține covorul bine, urmați aceste reguli simple. În primul rând, încercați să evitați să aduceți murdărie, nisip și pietriș în casă, îndepărtând pantofii de exterior înainte de a intra în interior. Apoi, aspirați covorul de cel puțin două sau trei ori pe săptămână pentru a preveni șlefuirea grămezii și provocarea decolorării.

o dată sau de două ori pe an, șamponați covorul pentru a ridica murdăria de la baza grămezii. Mașinile de șampon pentru covoare pot fi cumpărate sau închiriate foarte ieftin și este o operație simplă pentru a menține covoarele curate și proaspete.

Compara Instalatori Covor Aproape De Tine:

întrebări frecvente despre montarea covoarelor

care este cea mai bună calitate a covorului?

acest lucru depinde de ceea ce vrei de la un covor. În Marea Britanie, există două tipuri de covoare vândute în mod obișnuit.

 • țesute. Exemple sunt Axminster și Wilton. Acestea sunt foarte consumatoare de forță de muncă, folosind un război de țesut tradițional și sunt considerate ca fiind opțiunea de top-end. Ele sunt, de asemenea, cele mai scumpe.
 • covoarele cu smocuri sunt probabil cele mai populare din Marea Britanie. Acestea sunt ușor de produs de mașină.

cum poți spune covoare de bună calitate?

un covor de calitate are fibre groase și grele, bine ambalate pe suport. Deci, un covor de înaltă densitate este cel mai bun.

care este cea mai populară culoare a covorului?

în mod tradițional, culorile populare sunt întotdeauna nuanțe neutre. Anterior, acestea au avut tendința de a fi nuanțe de bej. Cu toate acestea, în aceste zile, culorile neutre la alegere sunt diferite nuanțe de gri.

covorul ar trebui să fie mai ușor decât pereții?

de obicei, este mai bine să alegeți o culoare neutră, fie mai deschisă, fie mai închisă decât pereții. Nu alegeți niciodată aceeași nuanță. Multe covoare modelate vor funcționa și ele. Dar ar trebui să încercați să complimentați sau să contrastați culorile pereților.

ce tip de covor este cel mai bun pentru dormitoare?

ar trebui să alegeți unul care se simte moale și luxos. De preferință una cu o textură pufoasă sau o grămadă de catifea. Dormitorul este locul în care majoritatea oamenilor merg desculți. Deci, alege orice se simte bine la degetele de la picioare.

care este cel mai bun tip de suport pentru covoare?

depinde de Camera despre care vorbești. Suportul din cauciuc spumant este cel mai bun pentru așezarea covorului în bucătării, dar nu îl folosiți în camerele de zi. Iuta este cel mai durabil suport. Dar, acest lucru va veni ca standard dacă cumpărați un covor de lux, cum ar fi un Berber greu.

este mai bine covorul mai gros?

dacă vă place un covor care se simte pluș, atunci răspunsul este da. În caz contrar, dacă doriți un covor durabil, atunci unul gros nu este mai bun decât un covor subțire. Gramada de înaltă densitate va da covoare foarte durabile, dar nu are nimic de-a face cu grosimea.

care este cel mai greu covor?

covoarele din polipropilenă sunt probabil cele mai rezistente covoare. De asemenea, sunt moi la atingere și rezistente la pete. În plus, prețul mediu al acestui tip de covor este o valoare bună pentru bani și funcționează bine în aproape orice cameră a casei.

găsiți montatori de covoare lângă dvs.

așezarea covorului în casa dvs. va face întotdeauna camerele să pară mai calde, mai ușoare pe picioare și o plăcere de a trăi. Sunt o modalitate accesibilă de a oferi casei tale un facelift. Completând formularul din partea de sus a paginii, puteți obține o mai bună înțelegere a costurilor de montare a covoarelor din zona dvs. Veți primi 3-4 citate de la profesioniști cu experiență. Citate sunt date cu nici o obligație.

Compara Instalatoare De Covoare Aproape De Tine:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.