cele mai bune vrăji de dragoste: Modalități magice de a influența relațiile și dragostea

cum influențezi dragostea? La suprafață, pare imposibil. Cum puteți înțelege chiar și cele mai evazive, complexe, confuze, minunate, dependente, forțe care îndeplinesc atât creația, cât și distrugerea din lume?

Iubirea este, în același timp, cea mai mare binecuvântare a vieții și cel mai mare blestem al ei. Refuză să fie legat. Sfidează logica. Se rupe limitele cu abandon. Dragostea vă poate arăta chiar sensul vieții în sine. Și dragostea poate distruge tot ce ai cunoscut vreodată. Este ultimul yin și yang. Dragostea este un dans haotic și imperfect care poate fi atât uluitor de privit, cât și oribil de pierdut.

dar noi, oamenii, suntem creaturi prostești, nestatornice; simpli muritori care ne visează titani ai universului. Ne băgăm în lucruri despre care știm puțin în speranța de a lovi coarda magică și triumfătoare care sună adevărat în inima altuia. La urma urmei: dacă sensul vieții nu este iubire, atunci ce altceva ar putea fi? Deci, de ce nu ne-am strădui pentru fiecare posibilitate de a câștiga geamăn inimile noastre singuratice? Suntem proști, până la urmă. Suntem destul de nestatornici. Dar avem, de asemenea, tupeul despre noi atunci când ne-am pus mintea la ea. Și dragostea a produs într-adevăr unele dintre cele mai frumoase lucruri din lume. Poate că este un obiectiv util până la urmă.

deci, cum influențezi iubirea? Urmați pe urmele multor alți căutători de inimă lovelorn de-a lungul veacurilor și în întreaga lume: încercați o vrajă de dragoste! Iată primele cinci categorii de vrăji de dragoste de luat în considerare.

Top 5 Vrăji De Dragoste

 1. Vrăji De Atracție
 2. Vrăji De Zdrobire
 3. Vrăji De Angajament
 4. Vrăji De Căsătorie
 5. Vrăji De Obsesie

Magie De Dragoste 101: Cum Se Face Lista Noastră?

echipa noastră de la Green Living a ajuns la un consens cu privire la primele cinci tipuri de vrăji de dragoste prezentate aici prin examinarea riguroasă a vrăjilor utilizate cel mai frecvent în întreaga lume. Aici veți găsi cât mai aproape de o imagine de ansamblu obiectivă a acestor vrăji.

vrăjile de dragoste pentru această listă au fost luate în considerare indiferent de fundal, cultură, crez, religie sau afiliere. În schimb, echipa de revizuire s-a concentrat pe fiecare categorie de vrăji:

 • versatilitatea cazurilor de utilizare
 • omniprezența practicii ortografice
 • complexitatea performanței
 • profunzimea cunoștințelor necesare
 • raportul dintre complexitate și eficacitate

ceea ce apare aici sunt categoriile de top ale vrăjilor de dragoste care sunt convingătoare și fiabile.

obțineți gratuit o vrajă de dragoste personalizată la Kasamba.com

topul nostru 5 categorii de vrăji de dragoste

o vrajă de dragoste este un set de ritualuri și practici menite să creeze sentimente amoroase într-o persoană pentru alta. Poate fi la fel de simplu ca aprinderea unei lumânări și a spune câteva cuvinte, sau mai complex, cum ar fi crearea unui ritual elaborat. Vrăjile de dragoste sunt, în general, considerate modalități magice de a apropia doi oameni și sunt adesea create cu intenția de a manifesta dorințe și dorințe pe care cineva le poate avea pentru partenerul lor.

o vrajă de dragoste poate fi efectuată de un individ sau de un grup mic și sunt adesea obișnuiți să:

 • aduceți înapoi un iubit pierdut
 • atrageți o nouă iubire
 • creșteți pasiunea dintre iubiți
 • sau chiar pentru a determina o persoană să se îndrăgostească de alta.

este important să rețineți că vrăjile de dragoste pot fi urmărite fie prin magie neagră, fie prin magie albă. Vă recomandăm cu tărie abordarea magiei albe, deoarece credem cu tărie că sentimentul pozitiv depășește negativitatea de fiecare dată. Amintiți-vă: ceea ce trimiteți poate reveni la dvs., deci luați în considerare această alegere foarte atent!

notă: este vital pentru noi să observăm aici că există o varietate de pregătiri care trebuie făcute înainte de a arunca o vrajă de orice fel. Bazele pentru spellcasting sunt de o mare importanță, deoarece detaliile vrăjilor, materialelor și locației sunt la fel de importante și la fel de influente ca mentalitatea și intenția casterului.

aruncarea unei vrăji de dragoste poate fi o modalitate împuternicitoare de a aduce dragostea pe care o doriți și de care aveți nevoie în viața voastră. Contrar a ceea ce Hollywood-ul te-ar putea face să crezi, vrăjile de dragoste nu au nimic de-a face cu manipularea sau controlul altora. Aceste vrăji ajută la atragerea energiilor împreună—dar numai dacă ambele spirite sunt dispuse. Iar dualitatea inerentă naturii magiei înseamnă că puteți folosi chiar și câteva vrăji de dragoste pentru a vă ajuta să vă eliberați de relațiile nesănătoase.

vrăjile de dragoste sunt folosite pentru toate tipurile de relații: romantice, platonice, familiale și multe altele.

unele clarificări sunt în ordine în acest moment. Cuvinte precum” magie „și” vrajă ” acoperă o mulțime de pământ în capul nostru, de la fantastic la farsic la înfricoșător. Câteva definiții:

Magic: magia este o forță puternică în lume. Cuvântul ” magie „provine din cuvântul englezesc vechi” magik”, adică să încânte sau să arunce o vrajă.

vraja: o vrajă a fost descrisă ca un ritual care se desfășoară cu intenția de a crea un rezultat, de obicei prin mijloace spirituale sau magice. Există multe utilizări pentru vrăji. Ele pot fi folosite pentru a prelua controlul asupra cuiva, pentru a vă îmbunătăți sănătatea mintală sau chiar pentru a vă ajuta să aveți mai mult succes în ceea ce faceți.

vrăji de atracție

vrăjile de atracție sunt folosite pentru a crea interes între două persoane. O vrajă de atracție poate fi folosită pentru a-i determina pe alții să te placă mai mult sau să se simtă romantici și emoționali față de tine. Diferența cheie dintre o vrajă de dragoste simplă și o vrajă de atracție romantică este că atracția este mai mult pe partea temporară, în timp ce vrăjile de dragoste vizează un angajament mai lung. Asta nu înseamnă că se exclud reciproc. Le poți avea pe amândouă!

dragoste& atracție

de fapt, în timp ce unul sau altul sunt destul de mari, ambele sunt chiar mai bine. Ideile de dragoste și atracție beneficiază una de cealaltă și sunt îmbogățite de prezența celuilalt. Același lucru este valabil și pentru vrăjile de dragoste și vrăjile de atracție. O vrajă de dragoste dată poate crea o legătură puternică între doi oameni, iar vraja de atracție îi poate ajuta apoi să se simtă atrași unul de celălalt. Este o combinație eficientă.

alte utilizări ale vrăjilor de atracție:

 • folosește o vrajă de atracție asupra ta pentru a radia energie atractivă: o vrajă de atracție este un tip de vrajă de dragoste care atrage oamenii către tine. Puteți arunca o vrajă de atracție asupra dvs. sau asupra altcuiva. Scopul principal al acestui tip de vrajă de dragoste este de a radia energie pozitivă și de a atrage oameni care caută pe cineva ca tine.
 • o vrajă de atracție vă poate ajuta cariera: o concepție greșită obișnuită despre vrăjile de atracție este că acestea sunt doar pentru interese romantice. În realitate, vrăjile de atracție pot duce la succes și în slujba ta. Vedeți mai jos o soluție magică de lumânare pentru avansarea în carieră.

vrăjile de atracție vin în multe forme. Exemplele includ:

Honey Jar Spell – ingredient robust pentru atracție datorită dulceții înnăscute a mierii, vitalității și ademenirii naturale. Puneți numele unei persoane într-un borcan de miere și așteptați în timp ce concentrați energia pozitivă asupra acesteia zilnic. După timp s-ar putea găsi această persoană să fie „dulce pe tine”, ca rezultat!

plicul viselor tale-combină lavanda, Salvia, petalele de trandafir, semințele de rodie și cristalul de cuarț într-o pungă de plic. Cum să-l aruncați: pur și simplu dormiți cu plicul sub pernă pentru a găsi iubitul viselor noastre!

obțineți o vrajă de atracție personalizată gratuit la Kasamba.com

zdrobi vrăji

vrăjile pentru a atrage o pasiune romantică sunt una dintre cele mai populare vrăji de dragoste. Vrăji Crush sunt exprimate peste tot în lume în fiecare zi. Nu este greu să vezi de ce se întâmplă acest lucru atunci când te uiți la numărul de beneficii care vin cu ea.

vrăji robuste

vrăji Crush sunt faimos robust și nu au o incidență ridicată de eșec sau esec. Există, de asemenea, foarte puține consecințe negative de care să vă faceți griji. Într-adevăr, există multe motive pentru care vrăjile de zdrobire au devenit atât de populare în ultimii ani.

vrăji Crush care Stick

vrăji Crush sunt simplu de a arunca, dar destul de dificil de a elimina. Dacă doriți să ștergeți efectele lor, trebuie să găsiți o vrajă proiectată în special cu scopul de eliminare. Este nevoie de mult timp pentru a afișa efecte, astfel încât arderea lentă este un avantaj care trebuie utilizat și.

exemplu Crush Spell: the love Catcher

această vrajă de început îți ridică profilul în ochii zdrobirii tale și este suficient de simplă pentru începători să încerce.

 • Pasul 1: adunați materiale. Singurele materiale de care aveți nevoie sunt o bucată de hârtie, un fir roșu și stiloul preferat
 • Pasul 2: denumirea. Să începem ritualul scriind două nume importante: a ta și focalizarea vrăjii tale.
 • Pasul 3: încercuire. Apoi, desenați un pătrat sau dreptunghi în jurul fiecărui nume (pentru o relație fizică) sau cercuri în jurul numelor pentru unul non-fizic.
 • Pas 4: capturarea. După aceea, tăiați bucățile interioare și pulverizați-le cu parfumul sau colonia preferată. Orice miroase ca tine și are atingerea ta pe ea.
 • Pasul 5: ține-i aproape. În cele din urmă, dormiți cu aceste forme sub pernă sau păstrați-le în buzunar.

asta este tot ce este acolo. Zdrobirea ta te va observa în cel mai scurt timp!

Notă: există diferite grade de zdrobiri. Asigurați-vă că utilizați vraja corespunzătoare, astfel încât să nu aruncați accidental vrăji de dragoste și angajament pe cineva care este mai mult prieten. Amintiți-vă: vrăji crush sunt dificil de a elimina!

obțineți gratuit o vrajă de zdrobire personalizată la Kasamba.com

vrăji de angajament

în timp ce unele dintre celelalte categorii de pe această listă vizează crearea de conexiuni, vrăjile de angajament induc în schimb straturi adăugate de loialitate și dăruire în cadrul iubitului sau partenerului pe care îl aveți deja. Și în cazul relațiilor la nivel de iubit / iubită, vrăjile de angajament pot chiar să-ți stimuleze partenerul spre un angajament mai profund de dragoste și loialitate. Dacă ați așteptat să auziți clopotele de nuntă, vrăjile de angajament pot fi Bulevardul pe care l-ați căutat.

Exemplu Vraja De Angajament: Luna Plina dragoste obligatoriu

luna plina dragoste obligatoriu vraja are ca scop angajamentul, fidelitate, și longevitatea relațiilor. Luna plină este cel mai bun moment pentru a arunca vrăji de dragoste. O vrajă de legare a iubirii de lună plină este concepută pentru a vă ajuta să vă angajați, să rămâneți fideli partenerului dvs. și să fiți într-o relație fericită și sănătoasă de mulți ani.

această vrajă de dragoste este o modalitate puternică și eficientă de a vă lega relația cu legături puternice, astfel încât ambele părți să fie libere de influențele exterioare ale familiei, muncii și ale altor persoane.

după cum se sugerează în nume, acordați o atenție deosebită ciclului Lunar pentru această vrajă de angajament, deoarece Luna Nouă este cel mai bun moment pentru a arunca cea mai puternică, mai sigură și mai puternică versiune a acestei vrăji. Ciclul Lunar este un sistem de astrologie care se bazează pe fazele lunii. Luna Nouă este un moment pentru a începe noi proiecte, pentru a planifica viitorul și, în general, pentru a avea speranțe mari cu privire la ceea ce va urma. Este, de asemenea, un moment în care puteți cere ceva din univers și puteți stabili intenții asupra dorințelor voastre cele mai profunde.

deoarece Luna Nouă este partenerul natural al noilor începuturi, este cu adevărat un început minunat pentru o relație profundă, împlinită și angajată. Ca și în cazul multor vrăji acoperite aici, vraja de legare a iubirii de Lună Plină poate fi folosită pentru multe tipuri de angajament, nu doar pentru relații romantice.

materiale

elementele necesare pentru o lună plină dragoste obligatoriu includ:

 • o lumânare roșie sau roz
 • o singură lumânare roșie (separată de prima de mai sus)
 • fir roșu sau albastru – un șir lung
 • 2 poppets, reprezentând atât tu, cât și dorința inimii tale

Poppet: o reprezentare manuală a părților implicate într-o vrajă, de obicei ținta . În cazul legării iubirii de Lună Plină, sunt necesare popete de ceară ale ambilor parteneri și ar trebui create din lumânarea roșie sau roz menționată în primul glonț de mai sus. Creați o păpușă dintr-o lumânare topind lumânarea și modelând-o într-o păpușă odată ce este suficient de moale pentru a fi modelată. Mai multe despre culorile lumânărilor și semnificația lor pot fi găsite în secțiunea Întrebări frecvente a acestui articol.

Spell etapele de turnare

Cum de a arunca Luna Plina dragoste obligatoriu:

  1. așezați lumânarea roșie între cele două poppets
  2. înfășurați șirul în jurul ambelor figuri, înfășurându-le împreună cu lumânarea între
  3. legați-le strâns și cu un nod pentru a vă asigura că sunt fixate de lumânare, dar…
  4. asigurați-vă că aveți o mulțime de șir rămas și atârnați de partea pe care ați înfășurat-o și înnodată
  5. în prima noapte a următoarei luni pline, aprindeți lumânarea
  6. concentrați-vă pe dorința dvs. și faceți pace sinceră cu intențiile dvs. pentru relația angajată
  7. înfășurați șirul în jurul cifrelor și lumânării încă o dată și spuneți: „Sunt legat de tine și de tine de mine.”
  8. ardeți lumânarea timp de 20 de minute
  9. repetați pașii 5-8 timp de trei seri consecutive
  10. în a treia noapte, ardeți lumânarea până la capăt
  11. nu aruncați ceara și materialele rămase.

relația dvs. va rămâne legată atâta timp cât păstrați ceara din această vrajă obligatorie în siguranță.

obțineți gratuit o vrajă de angajament personalizată la Kasamba.com

vrăji de căsătorie

pentru mulți, căsătoria este punctul culminant al mai multor faze ale vieții și vine într-un moment în care sunt gata să se mute la următorul platou. Dar, uneori, ambele părți nu sunt pe aceeași pagină. Uneori picioarele se răcesc. Și alteori există petreceri care se amestecă—familie, prieteni, colegi—care aruncă o cheie proverbială în lucrări.

indiferent de cauză, o vrajă de căsătorie este printre cele mai puternice categorii de vrăji de dragoste. Pe hârtie acest lucru pare să aibă sens, deoarece căsătoria în sine este, fără îndoială, „cel mai puternic” dintre tipurile de relații.

de obicei, o vrajă de căsătorie este căutată atunci când există o întrerupere într-o relație angajată pe termen lung (de exemplu, o logodnă care a lovit un zid sau un cuplu volatil care este menit să fie împreună, dar nu poate ieși din felul lor).

notă: vrăjile de căsătorie sunt magie puternică. Vă recomandăm să căutați un vrăjitor profesionist pentru un astfel de efort.

un alt mod în care poți spune că vrăjile de căsătorie sunt puternice este să faci bilanțul tipurilor de materiale necesare pentru o astfel de incantație. Nu este neobișnuit să constatăm că o turnare de vrăji de căsătorie are nevoie de obiecte fizice aparținând țintei vrăjii. Aceste articole pot include agrafe pentru unghii, încuietori de păr și obiecte personale iubite.

există o varietate de tipuri diferite de vrăji de căsătorie, dar cele mai multe implică:

 • două poppets (fiecare reprezentând unul dintre oamenii din Uniunea căsătorie)
 • lumânări
 • fir
 • fotografii ale fiecărei persoane
 • un altar
 • cupe de apă

incantații sunt multe și variate, dar noi recomanda angajarea unui spellcaster profesionist pentru aceasta, din cauza complexității și potențialul Fallout de o vrajă căsătorie mis-cast.

obțineți gratuit o vrajă de căsătorie personalizată la Kasamba.com

Obsession Spells

o altă incantație potențial periculoasă, vrăjile obsession sunt adesea (deși nu întotdeauna) considerate magie neagră și ar trebui tratate cu respect, respect și precauție extremă.

la fel ca și cuvântul „obsesie”, o vrajă de obsesie are capacitatea de a fi problematică și dureroasă. Dincolo de angajarea unui vrăjitor experimentat, vă recomandăm o scufundare profundă asupra informațiilor, materialelor, incantațiilor și simbolurilor utilizate în astfel de vrăji.

pe scurt, obsession spell casting face exact ceea ce crezi că face: face pe cineva absolut nebun despre tine. Nu este un salt mental departe de a-ți imagina cum ar fi ca cineva să stea pe fiecare cuvânt și să stea cât mai aproape posibil să se gândească la cât de mizerabil ar putea fi ca cineva să refuze să părăsească partea ta 24/7.

Hollywood-ul iubește noțiunea de o vrajă ca aceasta și a făcut filme întregi pe premisă, cum ar fi comedia din 1994 poțiune de dragoste nr.9. O multime de alte ia pe nebunia de obsesie arată o parte decisiv mai puțin însorită să-l, cu toate acestea:

 • Atracție fatală
 • frica
 • zdrobi
 • Lolita
 • plecat fată
 • mizerie
 • singur de sex feminin alb
 • lebădă neagră

obsesia nu trebuie luată cu ușurință. Luați în considerare foarte atent înainte de a alege să vă adânciți într-o magie atât de puternică.

obțineți o vrajă de obsesie personalizată gratuit la Kasamba.com

istoria vrăjilor de dragoste

utilizarea vrăjilor de dragoste a fost obișnuită de secole, unii istorici datând chiar din vremurile egiptene antice. La sfârșitul secolului 19 și începutul secolului 20, magia a devenit răspândită și în Marea Mediterană. Vrăjile de dragoste se găsesc în întreaga lume, sub diferite forme, cu diferite grade de semnificație.

vrăjile de dragoste se găsesc adesea în folclor, ficțiune și cultura populară. Ele sunt adesea asociate cu magia și vrăjitoria, dar pot fi găsite și în unele religii. Multe organizații locale și regionale, grupuri și chiar guverne sunt încă atât de strâns legate de rădăcinile acestor vrăji încât sărbătoresc diferite forme de vrăji de dragoste în fiecare an.

există multe tipuri diferite de vrăji de dragoste, toate cu scopuri diferite și grade diferite de intenție. Intențiile bune indică partea cea mai autentică, pură, loială și abundentă a iubirii. Dar intențiile rele duc adesea la partea mai întunecată a iubirii, cum ar fi vrăjile care se ocupă de poftă, legături sau repelenți. Indiferent de vraja de dragoste, intenția inimii casterului este esențială. Energiile curg cel mai bine acolo unde sunt invitate, la urma urmei.

Cum Pot Ajuta Vraja Mea De Dragoste?

cheia succesului în turnarea vrăjilor de dragoste este să vă luați timpul. Ar trebui să faceți câteva cercetări despre persoana țintă și să aflați ce le place, nu le place și ce le inspiră.

împreună cu această cercetare, există și alte lucruri pe care le puteți face pentru a crește șansa de succes. Unul dintre cele mai importante lucruri este să-ți reevaluezi vraja de dragoste în fiecare zi sau două. S-ar putea schimba anumite aspecte ale acesteia pe baza răspunsurilor lor pe care le obțineți de la observarea lor.

de asemenea, recomandăm trei domenii de bunăstare personală pentru a vă ajuta vraja de dragoste. Aceste domenii de îngrijire nu numai că simplifică procesul prin menținerea canalelor de flux de energie care rulează fără probleme, dar ajută și la atractivitatea dvs. pentru potențialii parteneri în general. Cele trei domenii de bunăstare personală pe care le recomandăm sunt:

 • comportament
 • aspect
 • mentalitate pozitivă

comportament

acest domeniu de îngrijire personală nu este preocupat de „cum să se comporte”, ci pur și simplu un accent pe noțiunea de comportament respectuos. A te comporta respectuos înseamnă doar atenție și considerație față de ceilalți. Cea mai bună parte este că nu necesită să schimbi nimic despre tine.

cu alte cuvinte: costă zero dolari să nu fii un ticălos!

aspect

fără a înclina prea departe în domeniul cinismului: trăim într-o lume superficială. Nu numai că tendința noastră colectivă de frumusețe înseamnă că oamenii atrăgători primesc mai multe oportunități. De asemenea, înseamnă că persoanele mai puțin atractive sunt în schimb supuse „discriminării bazate pe aspect.”Din nou, vorbim despre vrăji magice și spellcasting aici. Dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să vă ajutați propria cauză cu un aspect intenționat. Nu trebuie să vă radeți peste tot sau să folosiți cele mai scumpe produse spa. Doar păstrați-l ordonat.

cu alte cuvinte: curăță-te dacă vrei cea mai bună șansă la dragoste!

mentalitate pozitivă

devine clar că aceste trei sugestii sunt strâns legate. Asta pentru că, la fel ca unele dintre vrăjile de dragoste de pe această listă, fiecare le îmbunătățește pe celelalte. În acest caz, atunci când dedicați îngrijire personală propriei mentalități pozitive, toată lumea câștigă! Pozitivitatea ta se alimentează în aspectul tău personal, ceea ce îți îmbunătățește și mai mult starea de spirit, mentalitatea și comportamentul. Și acest efect de domino are implicații dincolo de tine, de asemenea. Familia, prietenii, chiar și oamenii din naveta dvs. sunt afectați de energia dvs. pur și simplu din proximitate. Cu puterea unei minți pozitive în spatele tău, ești de neoprit.

cu alte cuvinte: puterea pozitivității este vastă!

Cât Durează O Vrajă De Dragoste?

răspunsul la aceasta variază destul de larg în funcție de o varietate de factori. Cantitatea de timp o vraja de dragoste va dura are de a face cu:

 • Calendar Lunar – luna deține controlul asupra mult. Cel mai bun pentru a lucra în energiile ei și practica spellcasting în mediul corect.
 • expertiza Spellcaster – anii de experiență și domeniile de interes ale casterului.
 • instrumente și ingrediente – turnarea unor vrăji necesită diverse instrumente, resurse, echipamente sau ingrediente. Cantitatea și calitatea acestor elemente influențează, de asemenea, lungimea vrăjii.

unele vrăji de dragoste durează o zi; altele, un sezon întreg; încă altele pot dura o viață.

notă: dacă sunteți nou în acest sens, vă sugerăm să lucrați cu un vrăjitor experimentat din timp, astfel încât să puteți învăța frânghiile în siguranță în timp ce atingeți partea mistică.

Sunt Vrăjile De Dragoste Riscante?

există multe modalități prin care o persoană poate folosi o vrajă de dragoste, dar toate au un lucru în comun: aduc un fel de schimbare romantică. Ca în toate lucrurile mistice, este dificil să controlezi o vrajă de dragoste. Aveți de-a face cu magie dincolo de planul nostru, care nu este întotdeauna pe deplin înțeleasă, la urma urmei. Vrăjile de dragoste nu funcționează pe fiecare persoană. Dar la fel de imprevizibil ca energiile mistice din spatele ei, magia funcționează adesea asupra anumitor oameni atunci când nimic altceva nu o va face.

este important să ne amintim că energiile legate într-o vrajă de dragoste nu sunt independente. Influența asupra unei forțe atât de profunde precum iubirea poate avea efecte de undă pentru vieți. Prin urmare, vă sugerăm să învățați tot ce puteți despre vrăjile de dragoste înainte de a încerca să le aruncați singuri.

Întrebări frecvente

chiar funcționează vrăjile de dragoste?

Da! Dar pentru a răspunde pe deplin la această întrebare, trebuie să faceți diferența între două tipuri de spellcasting: ritualic și energic.

tipuri de Spellcasting

primul tip este ceea ce majoritatea oamenilor cred că de atunci când aud cuvântul „vrăji.”Spellcasting ritualic se face ceremonial, inclusiv scandând, lumânări de ardere, și, uneori, instrumente, simboluri, sau spații dedicate. Vrăjile magice ca acestea necesită adesea mult timp și energie și nu este neobișnuit ca un individ să efectueze vrăji de mai multe ori pentru a obține rezultatul dorit.

al doilea tip de magie este cel care se ocupă cu manipularea energiilor. Manipularea energiei poate include puteri psihice precum telepatia, clarviziunea, clarsimțirea, precogniția și alte forme de percepție extrasenzorială (ESP). Aceste vrăji de dragoste sunt adesea folosite pentru vindecare sau pentru a oferi claritate despre ceva sau cineva; nu sunt menite să obțină rezultatul dorit, ci mai degrabă să aducă claritate.

după cum puteți vedea, rezultatele sunt la fel de diferite ca abordările dintre aceste două domenii ale turnării magice.

cum să alegi vraja potrivită pentru tine?

alegerea vrăjii de dragoste potrivite poate fi o sarcină dificilă, mai ales dacă sunteți nou în lumea magiei. Există multe vrăji și poate fi dificil să determinați care dintre ele ar funcționa cel mai bine pentru nevoile dvs. Dar magia este peste tot în jurul nostru și ne cheamă—chiar și atunci când nu știm cum să auzim sau să răspundem.

Pasul 1: Ia categorică

vraja turnare este un element esențial de magie, dar poate fi greu pentru a determina care vraja pentru a utiliza și când. Primul pas spre a afla dacă o vraja va lucra pentru tine este de a înțelege ce fel de magie ești după. În sensul acestui articol, ne concentrăm în mod evident pe vrăjile de dragoste în special, dar există multe categorii diferite de vrăji care se pot potrivi cel mai bine nevoilor dvs. personale. Asigurați-vă că sunteți pe drumul cel bun înainte de a continua.

Pasul 2: due diligence

apoi, uita-te în școala de magie sau organizațiile din spatele vraja. Asigurați-vă că mentalitatea școlii gândirii este aliniată cu a voastră înainte de a vă ocupa de energia magică prin lentila practicilor lor. Această aliniere a mentalității este vitală pentru scopuri pe termen scurt (inclusiv eficacitatea vrăjii) și pentru a vă asigura că nu sunt eliberate energii neintenționate împreună cu turnarea vrăjii alese.

Pasul 3: Scrie-l

vraja în sine este următoarea: înapoi și înainte, cu susul în jos și pe dos. Incantația, acțiunea, simbolurile, gesturile și instrumentele trebuie să devină parte a cunoștințelor tale la fel de înnăscute ca respirația. Acest lucru este deosebit de important cu vrăjile de dragoste, deoarece necesită concentrarea mai mult decât mintea ta, dar într-adevăr și inima ta.

Pasul 4: Spumă, clătiți, repetați

Practica face perfect. Și în cazul supranaturalului, pregătirea sârguincioasă și execuția impecabilă cresc șansele de a avea succes în spellcasting exponențial.

acestea sunt probleme ale inimii, la urma urmei. Ele sunt destul de imprevizibile așa cum este. Urmați acești pași pentru a vă oferi cea mai bună șansă la o vrajă de dragoste de succes.

ce este magia lumânărilor?

există multe modalități de a încerca să arunci o vrajă de dragoste, dar una dintre cele mai populare modalități de a arunca o vrajă de dragoste de acasă este să folosești ceea ce este cunoscut sub numele de „magia lumânărilor”.”

a face magie cu lumânări se face cel mai bine noaptea. Pentru a lucra cu magia lumânărilor, luați o lumânare, aprindeți-o și vizualizați puternic ceea ce doriți să obțineți, păstrând în același timp concentrarea atâta timp cât alte lucruri nu vă întrerup. Repetați procedura în fiecare noapte și continuați până când luna își încheie ciclul (în funcție de momentul în care începeți).

când o lumânare a ars, focul va fi transportat energia din dorința voastră în univers, astfel încât să poată fi îndeplinită.

cu toate acestea, la fel ca în multe aspecte ale magiei iubirii, există mult mai multe straturi și multe altele pe care le puteți face pentru a personaliza, specializa și concentra vraja. De exemplu, dacă doriți să atrageți energie spre interior, puteți scrie și un cuvânt de putere pe lumânare începând de sus în jos. În schimb, dacă trebuie să împingeți energia departe de voi înșivă, ați scrie un cuvânt de putere de jos în sus pe lumânare.

ciclul lunar (fazele lunii) joacă, de asemenea, un rol. Pentru a atrage energia spre tine mai spiritual, începe vraja pe o lună nouă. Sau pentru a-l împinge, începeți pe o lună în scădere.

unii psihici recomandă, de asemenea, arderea rămășițelor vrăjilor de dragoste, mai degrabă decât aruncarea lor.

Candle magic este un instrument de pornire excelent pentru cei care se adâncesc în puteri mistice datorită accesibilității materialelor. Aceste materiale sunt de obicei doar lumânări și o sursă de lumină (brichetă, chibrituri etc.). Lumânare magic este, de asemenea, bun pentru cei mai noi la experiența datorită simplității procesului. Doar asigurați-vă că alegeți o lumânare de o culoare adecvată pentru locuri de muncă:

 • verde pentru noroc, succes și prosperitate
 • roz pentru dragoste, afecțiune, fericire, intimitate
 • Galben pentru concentrare, educație, încredere
 • roșu pentru forță, curaj, poftă, potență, noroc și voință
 • Albastru pentru vindecare emoțională, dreptate, inspirație
 • mov pentru înțelepciune, meditație, drepturi de autor și practici mistice
 • maro pentru stabilitate, echilibru, construirea încrederii
 • negru pentru protecția și risipirea energiilor negative

concluzie

tărâmul magiei conține multe uși și traversează multe avioane. Spellcasting-ul concentrat, condus de voință, vă poate ajuta să deschideți ușile către inima iubitei voastre. Dar luați aminte și aveți grijă, deoarece problemele inimii sunt adesea tumultuoase. Cu toate acestea, depășirea provocărilor iubirii este la fel de satisfăcătoare pe cât vine. Iată speranța că unele dintre aceste vrăji de dragoste îți calmează sufletul, îți mângâie inima și îți inspiră mintea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.