Ce să împachetezi pentru o croazieră din Alaska: 10 articole esențiale de ambalare

poate fi destul de dificil să îți dai seama ce să împachetezi pentru o croazieră din Alaska. Comparativ cu alte croaziere, croaziere Alaska sunt destul de diferite. Cu alte croaziere, vă puteți aștepta la temperaturi consistente pe tot parcursul călătoriei, dar pe o croazieră din Alaska, clima poate varia dramatic și veți dori să fiți pregătiți pentru aceste schimbări, precum și pentru orice activități care vă interesează.

în timpul croazierei din ultima frontieră, veți întâlni o schimbare drastică a temperaturii de dimineață până seara. Prin urmare, cel mai bine este să fii pregătit pentru diferite tipuri de vreme.

când împachetați pentru croazieră, începeți cu elementele esențiale de care aveți nevoie pentru orice altă călătorie, inclusiv casuals, accesorii, îmbrăcăminte pentru cină, articole de toaletă și accesorii tehnologice. Dacă plecați în curând și nu știți ce să purtați, iată o listă de lucruri pe care ar trebui să le împachetați pentru croazieră.

nu uitați să cumpărați asigurare de călătorie înainte de a vă îmbarca în călătorie.

Alaska Cruise Packing List

îmbrăcăminte

Vremea în Alaska variază de la cald la rece pe o bază de zi cu zi și este important ca alegerile de îmbrăcăminte includ elemente care pot fi stratificate pe partea de sus a unul pe altul pentru căldură și ușor de îndepărtat în cazul în care vremea se transformă cald.

pe lângă ambalarea hainelor pentru temperaturi variate, este înțelept să împachetați haine pentru orice excursii pe care le rezervați pe uscat, precum și pentru vizitarea obiectivelor turistice și activități pe plajă. Prin urmare, ar trebui să împachetați îmbrăcămintea activă potrivită pentru o serie de experiențe, cum ar fi caiacul, căptușeala cu fermoar și observarea faunei sălbatice în aer liber.

ca o notă laterală, trebuie să cumpărați asigurare pentru activitățile de aventură în care doriți să vă angajați.

tricouri lungi și cu mânecă scurtă

vremea se poate schimba drastic într-o singură zi și aveți nevoie de haine în care vă puteți schimba cu ușurință.

pentru o croazieră de vară din Alaska, trebuie să purtați tricouri cu mâneci lungi și cu mâneci scurte, permițându-vă să vă adaptați la prognoza zilei. Dacă călătoriți între mai și septembrie, purtați mai multe teuri cu mâneci lungi.

vesta Fleece

vesta fleece este un element de îmbrăcăminte mic, care poate face o mare diferență în păstrarea vă cald și confortabil pe croazieră. Puteți să-l stratificați cu un tricou cu mânecă lungă în zilele mai însorite, când nu doriți să scoateți jacheta afară.

jachetă ușoară

deoarece temperatura din Alaska poate varia de la 70 la 30 Fahrenheit într-o singură zi, cel mai bine este să aduceți o jachetă ușoară cu dvs. în călătorie. Jacheta poate lucra dublu datoria ca va tine confortabil în zilele reci, dar nu va avea tu transpirație-l în zilele mai calde. Jachetele rezistente la apă sunt cele mai bune.

Windbreaker

veți asista la o cantitate echitabilă de ploaie în croazieră și nu doriți să fiți prinși într-un duș ciudat.

Adu-ți în valiză un windbreaker sau o jachetă rezistentă la apă. Jachetele care pot fi ușor înfășurate și aruncate în rucsac sunt excelente pentru excursii în aer liber.

sau, luați în considerare o jachetă de ploaie impermeabilă pentru excursia dvs.

straturi de bază

este inteligent să purtați câteva straturi de bază pentru a purta sub hainele exterioare. Pulovere și jachete sunt mari, dar veți avea nevoie de câteva straturi suplimentare.

purtați vârfurile și fundul subțiri care sunt fabricate din țesături izolante, astfel încât să vă mențineți cald, dar și să manipulați umezeala. Gândiți-vă și la lenjeria termică.

șosete din lână

în zilele în care doriți să vă odihniți și să vă relaxați, veți avea nevoie de o pereche de șosete din lână pentru a vă menține picioarele calde. Ooo, doar imagine; bucurați-vă de o priveliște minunată de la balconul cabinei dvs. cu o ceașcă de ciocolată caldă și șosete confortabile!

dacă intenționați să faceți drumeții, împachetați o pereche de șosete subțiri pentru a menține picioarele uscate. Puneți șosetele de wicking pe primul și șosetele de lână peste ele înainte de a vă pune cizmele. Acest lucru vă va menține picioarele calde, uscate și va preveni orice răni sau blistere.

eșarfă

nu subestimați niciodată utilitatea eșarfei!

poate părea un alt accesoriu pentru a găsi loc în valiză, dar o eșarfă de lână poate fi utilă atunci când există zile mai reci în croazieră, iar briza se ridică și este excelentă pentru a acoperi pieptul și gâtul atunci când nu doriți să fiți așezați de o haină grea, precum și pentru a vă spori îmbrăcămintea pentru vreme rece.

o altă opțiune este un shemagh (pronunțat shmug). Aceste eșarfe ușoare din Orientul Mijlociu sunt incredibil de calde și super versatile. Ele pot fi folosite ca eșarfe, pălării, ghetre gât, towles, chiar și pături de lumină!

pantaloni confortabili

pentru a vă menține picioarele acoperite, veți avea nevoie de pantaloni confortabili. Frumoasa Alaska în aer liber poate obține rece și umed, astfel aduce o pereche de pantaloni nailon rezistent la apa cu tine. Ei merg un drum lung, dacă vă bucura de excursii accidentat.

dacă călătoriți între iulie și August, luați în considerare aducerea unei perechi de pantaloni cu fermoar convertibili care pot fi transformați în pantaloni scurți prin dezarhivarea picioarelor.

pantofi impermeabili

o dilemă majoră pentru toți; ce pantofi să împachetezi pentru o croazieră din Alaska?

este important să purtați încălțăminte impermeabilă pentru a profita la maximum de excursiile pe care le oferă o croazieră din Alaska.

împachetați cizme de drumeție Wellington impermeabile sau cizme de drumeție rezistente la apă cu dvs. pentru a vă bucura de sălbăticia accidentată din Alaska și a vă angaja în alte activități în aer liber, cum ar fi caiac, pescuit sau zip-căptușeală pe itinerariul dvs. de croazieră din Alaska.

Pulovere

un pulover cald sau hanorac este o necesitate. Purtați-l întotdeauna cu dvs. în jurul croazierei sau purtați-l sub sacou dacă vă simțiți rece.

îl puteți îndepărta cu ușurință când soarele este afară și îl puteți lega în jurul umerilor, taliei sau îl puteți arunca într-o pungă.

mănuși și pălării

mănușile și pălăriile calde sunt accesorii esențiale pentru lista de ambalare a croazierelor din Alaska. Nu vor lua mult spațiu în valiză, dar fac diferența atunci când temperatura scade. Urechile tale vor fi recunoscătoare pentru capace și fasole caldă în zilele reci.

costum de baie

una dintre cele mai bune părți despre o croazieră din Alaska este potențialul de a vă bucura de diferite sezoane aproape pe oră. Aduceți un costum de baie pentru a vă bucura de căzi cu hidromasaj, spa-uri și solarii cu piscine încălzite.

Ochelari de soare

pe lângă ambalarea unei sticle de protecție solară și a unui sunhat bun, nu trebuie să uitați să aduceți o pereche de ochelari de soare în croazieră.

purtați o pereche de ochelari de soare polarizați pentru a vă proteja ochii de soare. În plus, vei arăta grozav, ceea ce este aproape la fel de important.

Smart casuals

pe lângă îmbrăcămintea sport și îmbrăcămintea confortabilă, veți dori, de asemenea, să împachetați îmbrăcăminte mai elegantă atunci când vă bucurați de cină în restaurantul principal al navei. Există un cod vestimentar destul de strict la care trebuie să aderați.

acest lucru depinde de linia de croazieră, dar cele mai multe croaziere Alaska oferă nopți formale pentru cină. Verificați dacă există nopți formale oferite pe ordinea de zi. Dacă există, veți dori să împachetați o pereche frumoasă de pantaloni de rochie.

bărbații pot purta o cămașă cu mâneci scurte cu blugi, în timp ce femeile pot purta o rochie inteligentă, blugi și un top sau o fustă smart-casual. Flip-flops nu sunt permise în seara de pe navă.

Îmbracă-te destul de frumos și s-ar putea să fii invitat să iei masa la masa căpitanului!

Accesorii

pe lângă haine, nu uitați accesoriile preferate, cum ar fi accesorii pentru păr, genți de seară, pantofi și electronice personale.

aparat foto

puteți face cu siguranță fotografii cu telefonul, dar este posibil să pierdeți capturarea peisajelor superbe și a faunei sălbatice cu acea cameră minusculă.

purtați cea mai bună cameră cu dvs. în călătoria în Alaska, nu veți regreta! Poate doriți să aveți o geantă impermeabilă specifică pentru a pune echipamentul camerei în ea în timpul excursiilor. Nu știi niciodată ce fel de vreme vei avea.

geantă impermeabilă

Dacă intenționați să mergeți în orice aventură în aer liber pe care linia de croazieră o are de oferit, ar trebui să împachetați o geantă impermeabilă în valiză.

vă va permite să vă angajați în diferite activități fără să vă faceți griji că obiectele de valoare se udă. Un rucsac impermeabil sau daysack este o opțiune bună sau o geantă impermeabilă pentru unul dintre pungile dvs. mai puțin robuste este o alegere bună.

binoclu

veți fi introdus în viața sălbatică exotică din Alaska în croazieră și pentru a o experimenta pe deplin, veți dori o pereche bună de binocluri.

vă puteți bucura de cele mai bune vederi cu binocluri de calitate, indiferent de cât de departe sunteți de acțiune și sunt o necesitate atunci când mergeți într-o croazieră de observare a balenelor.

protecție solară

s-ar putea să fiți de părere că nu vă veți lăsa pe nisip, astfel încât să nu aveți nevoie de protecție solară.

cu toate acestea, fierbinte sau nu, soarelui nu-i pasă și va dori să vă deterioreze pielea și trebuie să rețineți că s-ar putea să vă angajați în diferite activități în aer liber.

chiar dacă sunteți acoperit, va trebui să împachetați o sticlă de cel puțin SPF 50 pentru a menține gâtul și fața în siguranță de razele soarelui.

Rucsac

Alaska cruise oferă mai multe oportunități de a se angaja în excursii în aer liber și un rucsac crossbody este cel mai bun mod de a transporta în jurul dumneavoastră esențiale, inclusiv camera, portofel, și documentele de călătorie.

purtați și o pungă rezistentă la apă, pentru orice eventualitate.

încărcător de telefon și încărcătoare portabile

un element important atunci când călătoriți este încărcătorul de telefon și este, de asemenea, unul dintre cele mai frecvente lucruri pe care oamenii par să le uite acasă. Un încărcător portabil este, de asemenea, un element de mare pentru a avea la îndemână, ca o rezervă de urgență atunci când afară și despre.

este posibil să faceți o mulțime de fotografii și videoclipuri în călătorie și poate scurge bateria de pe telefon.

cu un încărcător portabil, nu veți pierde nimic și veți putea captura imagini uninterrupted…as atâta timp cât vă amintiți să-l utilizați!

diverse articole de ambalat

 • dopuri pentru urechi
 • articole de toaletă
 • șosete
 • portofel
 • documente de călătorie
 • Cărți
 • uscător de păr
 • sticlă de apă
 • pălărie caldă
 • haine de antrenament (dacă nava dvs. de croazieră are o sală de gimnastică)

sezonul de croazieră Alaska începe în luna mai și se termină în septembrie și aceste luni sunt cele mai calde, dar vremea poate varia încă de la ziua de azi. Temperatura poate scădea drastic zilnic.

nu uitați să stratificați articole atunci când împachetați pentru croazieră și indiferent de perioada anului în care veți naviga, nu uitați să luați haine calde cu dvs.

dacă ați rezervat croaziera și cunoașteți datele, iată câteva sfaturi suplimentare despre ce să transportați pe nava de croazieră în diferite luni ale anului.

vezi Related: ultimul itinerar al Parcului Național Denali

ce să împachetezi pentru o croazieră în iunie

planificarea croazierei Alaska în iunie este o idee grozavă din două motive; unul este șansa scăzută de ploaie, iar celălalt este orele lungi de zi. Să vedem ce fel de haine să împachetăm pentru o croazieră în Alaska la începutul lunii iunie.

veți putea să vă bucurați de lumina zilei între 18 și 20 de ore, iar temperatura medie va varia de la maximele de 40 de grade până la mijlocul a 60 de grade Fahrenheit.

trebuie să purtați o pereche de ochelari de soare polarizați și o mască de somn bună, pe lângă straturi și alte elemente esențiale.

ce să împachetezi pentru o croazieră în iulie

vârfuri de vară în iulie și veți întâlni cele mai calde temperaturi – un motiv excelent pentru a vă planifica călătoria pentru iulie.

când vă împachetați pentru o croazieră din Alaska în iulie, purtați un amestec de tricouri cu mâneci lungi și cu mâneci scurte și pantaloni impermeabili pe care îi puteți transforma în pantaloni scurți dacă devine mai însorit sau mai cald în croazieră.

vor exista șanse mai mari de ploaie pe măsură ce trec lunile de vară, așa că împachetați uneltele legate de ploaie și o jachetă ușoară impermeabilă.

vezi Related: cele mai bune lucruri de făcut în Icy Strait Point, Alaska

ce să împachetezi pentru o croazieră în August

șansele de ploaie în August vor ajunge până la 50% și vă puteți aștepta la o cantitate echitabilă de dușuri în timpul vizitei dvs.

temperatura va începe, de asemenea, să scadă exponențial pe măsură ce luna progresează. Trebuie să împachetați toate elementele esențiale impermeabile, inclusiv pantofi impermeabili, o jachetă de ploaie, pantaloni rezistenți la apă și un poncho. Cel mai bine este să fii cât mai pregătit posibil, așa că gândește-te la purtarea eșarfelor, puloverelor calde și pălăriilor.

vezi Related: cele mai bune accesorii de călătorie

ce să împachetezi pentru o croazieră în septembrie

să aruncăm o privire la ce haine să împachetezi pentru o croazieră în Alaska în septembrie. Va fi „sezonul de umăr din septembrie” în Alaska, ceea ce înseamnă că va fi vreme rece și mai puțini turiști.

temperaturile vor scădea cu adevărat, mai ales după înălțimea zilei și veți aprecia straturi grele de haine precum pălării, eșarfe, șosete groase, pulovere din lână, jachete calde și mănuși.

în ciuda frigului, septembrie este un moment minunat pentru a vedea viața sălbatică pe măsură ce animalele încep să migreze și să vâneze în pregătirea hibernării.

pentru a captura viața sălbatică, nu uitați să purtați cea mai bună cameră și un trepied de călătorie.

Vezi Related: Gratuit Denali National Park ambalare lista de verificare

concluzie: ce să ambalaj pentru Alaska Cruise

acum, că știi ce să ambalaj pentru croazieră, aveți nevoie pentru a rezerva vacanta ta! Luați în considerare diferite itinerarii înainte de a lua o decizie și luați în considerare diferite linii de croazieră, cum ar fi Croaziera în Caraibe, croaziere prințesă, aventuri din Alaska sau Holland America. Există o tona de diferite linii de croazieră Alaska.

dacă ați rezervat deja croaziera, este timpul să începeți să rezervați excursiile de pe țărm pentru a vă asigura că obțineți un loc pe cele mai populare – se umplu repede! Citiți pe toate elementele de care aveți nevoie pentru a aduce la dulap și șanț tot ce nu aveți nevoie.

deși esențial, nu vă concentrați doar pe haine, nu uitați articole precum Ochelari de soare, binoclu și o cameră de calitate pentru a vă ajuta să experimentați pe deplin frumusețea naturală și viața sălbatică din Alaska.

dacă ambalaj dreapta, veți avea o croazieră minunat și o experiență de o viață pe o croazieră Alaska!

Întrebări frecvente (FAQ)

ce fel de pantofi ar trebui să iau într-o croazieră din Alaska?

Iată lista noastră de elemente esențiale: îmbrăcăminte din lână, încălțăminte/cizme rezistente la apă, pantofi sport confortabili pentru explorarea porturilor sau plimbări mai lungi de pe navă și o pălărie de lână sau pălărie de blană pentru climă mai rece.

vă recomandăm să purtați o pereche de cizme de ploaie care pot fi purtate în apă. Dacă intenționați să explorați în aer liber, purtați pantofi de mers pe jos. Atunci când ambalare pentru o croazieră din Alaska, cred despre ce fel de vreme va avea pe barca, precum și atunci când sunt pe barca.

ce ar trebui să împachetez o săptămână în Alaska?

este important să împachetați o varietate de straturi în funcție de temperatură. Una sau două perechi de pantofi confortabili. Ambalarea unei perechi suplimentare de îmbrăcăminte este întotdeauna o idee inteligentă, deoarece este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pară rău în Alaska!

ar trebui să aduci niște haine pentru a te încălzi. Adu blugi și pulovere. Vă vor menține cald în timpul unei zile cu vreme rece. Aduceți și o mulțime de straturi, așa că, dacă vremea se schimbă din nou, puteți decola sau pune straturile cu ușurință. Și adu și niște șosete de lână!

ce ar trebui să împachetez pentru o croazieră de 2 săptămâni în Alaska?

se poate răci pe barcă. Împachetați haine care sunt calde. Aduceți mâneci lungi și pantaloni lungi pentru a rămâne cald în timpul nopții. Este important să ne amintim că s-ar putea merge luni fără ploaie în Lower continental Statele Unite ale Americii.

dar Croazierele din Alaska încep de obicei din locații în care plouă adesea. Trebuie să împachetezi o haină de ploaie.

ghiduri de produse similare

 • cele mai bune poșete de călătorie
 • 7 Cele mai bune opțiuni de asigurare de călătorie Scuba
 • Cadouri pentru cuplurile care călătoresc

Resurse conexe

 • site-uri de top pentru a rezerva tururi
 • călătorie hacking 101
 • final norvegian Cruise Lista de ambalare
 • final Grand Canyon ambalare lista de verificare
Blocați-vă călătoria acum
rezervarea zborurilor
utilizați Skyscanner pentru a rezerva cel mai ieftin zbor posibil. Skyscanner este motorul meu preferat de căutare de zboruri, deoarece puteți găsi zboruri din întreaga lume și de la fiecare companie aeriană posibilă. Veți fi într-o formă excelentă pentru a obține cel mai bun preț posibil.

rezervați cazare

pentru a surprinde cea mai largă selecție de proprietăți și cel mai bun preț, utilizați Booking.com deoarece au cele mai ieftine tarife pentru pensiuni, hoteluri, apartamente de lux, B&Bs și multe altele.

nu uitați asigurarea de călătorie
asigurarea de călătorie vă va proteja împotriva bolilor, vătămărilor, furtului și anulărilor. Este o modalitate ieftină de a vă asigura că planurile dvs. de călătorie merg fără probleme, indiferent de ceea ce este aruncat. Utilizați World Nomads pentru a găsi cea mai bună politică pentru programul dvs. de călătorie.
căutați avantaje suplimentare de călătorie?
Check out aceste cele mai bune carduri de credit recompense de călătorie să se bucure de recompense suplimentare puncte care pot fi răscumpărate pentru zboruri, hoteluri și mai mult. În plus, mai multe dintre aceste carduri vă vor ajuta să vă bucurați de unele beneficii uimitoare de călătorie, cum ar fi accesul la lounge, credite de călătorie, upgrade-uri și multe altele.

doriți mai multe idei de destinație Direct în căsuța de e-mail?
asigurați-vă că vă alăturați Buletinului Informativ ViaTravelers pentru sfaturi, trucuri și inspirație pentru următoarea călătorie de călătorie!

 • Distribuie
 • Tweet
 • Pin
 • E-Mail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.