Care sunt modalitățile de a accesa Facebook atunci când Facebook și toate proxy-urile sunt blocate? – Quora

metode care pot realiza care sunt modalitățile de acces la Facebook atunci când Facebook și toate proxy-urile sunt blocate? În cazul în care prin tratate ușurința trecut.

iată metoda suplimentară și actualizată care poate rezolva cu ușurință această povară pentru dvs. Am fost această povară similară, dar acum tis nelimitat prin utilizarea acestor instrumente care funcționează. Aici este link-ul pentru tine: online social Solutions

aceasta este o întrebare fără îndoială comune, care se cere fiecare mai mare decât locurile aceste zile. Oamenii sunt înnebunitoare pentru a obține răspunsul pentru această durere, dar multe nu reușește. Am găsit răspunsul pe un site dincolo de căutare în motorul de căutare și am de gând să-l alocare similar cu tine astăzi.

Trebuie Doar Să Urmați Acești Pași:

1. Accesați instrumentul disponibil din linkul de mai sus. Este un instrument online, deci nu este nimic de descărcat. Funcționează de oriunde și de pe orice dispozitiv.

2. Este vă va cere fie numele de utilizator sau numărul de telefon. Trebuie doar să introduceți informațiile corecte.

3. Așteptați ca aplicația să termine lucrul.

4. Acesta este cel mai simplu mod în care am găsit că lucrez eficient.

5. Aplicația este actualizată zilnic.

6. Complet anonim. Identitatea dvs. este total anonimă, deoarece aceasta este o aplicație bazată pe server. Nu este nimic de îngrijorat.

în cealaltă viață profesională, sunt jurnalist auto. De aceea, un articol care compara managementul de proiect cu conducerea unei mașini mi-a atras atenția. Este logic să se aplice strategii de bun simț de zi cu zi pentru gestionarea proiectelor.

ca autor al postării la CobaltPM.com subliniază, ” conducerea este mult mai sigură și mult mai puțin stresantă atunci când știi ce pericole potențiale se află în față.”Cu alte cuvinte, pentru a cita vechea maximă, a nu planifica este același lucru cu a planifica să eșuezi.

să aruncăm o privire la ceea ce este implicat în conducerea managementului de proiect spre succes. Voi împărtăși ceea ce a avut de spus celălalt și voi arunca câteva puncte ale mele.

primul punct pe care autorul îl ridică este sub titlul „știți ce probleme ar putea fi înainte.”La fel cum ați face atunci când conduceți, înainte de a pleca într-un proiect, aflați care vor fi blocajele rutiere. Uită-te înainte pentru vreme rea pe drum. Dar, de asemenea, să fie conștienți de ceea ce este chiar în fața ta, de asemenea. Și, fii pregătit ca cineva să te taie brusc.

un sfat excelent vine din paragraful intitulat „exersează și continuă să înveți.”Certificarea continuă este întotdeauna o idee bună în managementul de proiect. Ia aceste cursuri de educație continuă. Din păcate, nu există o paralelă pentru conducere. Odată ce ți-ai obținut licența, cu excepția comportamentului criminal, este al tău să păstrezi atâta timp cât îl reînnoiești. Poate că ar trebui să existe o educație continuă necesară pentru conducere.

există un sentiment de interes împărtășit: „nu grăbiți prea mult.”Cred că cuvintele cheie sunt” prea mult.”Să recunoaștem. Trebuie să accelerați uneori când conduceți-chiar dacă este doar să treceți un șofer cu mișcare lentă sau să vă îmbinați pe autostradă. În managementul de proiect, trebuie să mergeți ocazional într-un ritm amețitor pentru a respecta termenele limită. Nu poți să te plictisești tot timpul.

printre sfaturile de conducere aș adăuga: „nu conduceți pe banda stângă.”Sigur, așa cum sugerează paragraful de mai sus, uneori trebuie să accelerați, dar trecerea constantă vă obosește. Uneori trebuie să formați înapoi și să vă deplasați pe banda dreaptă. Vă permite să reîncărcați. A fi constant în modul de trecere duce la epuizare.

mai este o perspectivă pe care vreau să o împărtășesc: lent este distractiv. Am avut norocul să conduc mașini la 150 mph pe piste de curse. De asemenea, m-am târât peste cursuri off-road, unde viteza maximă este de 3 mph. Ghici care îmi place mai mult? Conduci încet. Sigur, îmi plac acele explozii de viteză, dar lent este mai distractiv, deoarece necesită mai multă concentrare și mă simt mai implicat în conducerea reală.

de asemenea, „ține-ți mâinile pe volan.”Acest lucru are mai mult de-a face cu conceptul de tehnologie hands-free. La fel ca atunci când conduci, nu ar trebui să te lași copleșit de tehnologie. Nu utilizați un telefon portabil atunci când conduceți. Nu vă ascundeți în spatele e-mailului atunci când o conversație față în față ar fi mai eficientă. De asemenea, nu deveniți prea dependenți de tehnologie. Uneori trebuie doar să ai încredere în instinctul tău și să faci lucrurile în mod vechi.

un alt sfat care este bun este „Fii atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău.”Ați terminat vreodată naveta de dimineață și nu vă amintiți? Luați un moment și vedeți șoimii care stau pe stâlpii de lumină deasupra capului. (Se întâmplă aici, în Connecticut.) Luați ceva timp și acordați atenție persoanelor care lucrează cu dvs. Nu despre ceea ce fac pentru proiect, ci despre ceea ce fac în viață. Nu ajungeți la sfârșitul unui proiect și nu știți nimic despre oamenii cu care ați petrecut luni de zile lucrând. Conducerea nu ar trebui să fie doar despre destinație; ar trebui să fie și despre călătorie. Același lucru este valabil și pentru managementul de proiect.

încă o piesă de împărtășit din piesa CobaltPM: „bucurați-vă de plimbare.”Sigur, o mulțime de oameni spun după ce se pensionează”, nimeni nu a spus vreodată pe patul de moarte că și-ar dori să petreacă mai mult timp la serviciu .”Dar cine spune că nu te poți bucura de muncă și de procesul unui proiect bun? Găsiți câteva elemente ale unui proiect care vă plac și îmbrățișați-le.

sau, împărtășește-ți entuziasmul cu ceilalți din echipa ta. Sigur că ar putea părea ciudat la început, dar oamenii vor veni în jurul valorii de modul de gândire. Entuziasmul este contagios. OK, nu toată lumea se bucură de auz despre excursii rutier, dar unii oameni vor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.