câte întrebări are testul imposibil 2?

cuprins

câte întrebări are testul imposibil 2?

120 întrebări

care sunt răspunsurile pentru testul imposibil?

răspunsuri

  • patru (găuri în cuvintele „Un Polo” , alternativ găuri într-un pulover polo: 2 pentru mâini, 1 pentru cap și 1 în partea de jos)
  • Nu, dar o cutie de tablă (joc de cuvinte: Un chibrit nu poate boxa, ci o cutie de tablă.)
  • K. O (OK înapoi)
  • Faceți clic pe cuvintele răspunsul.

care este răspunsul la întrebarea 26 despre testul imposibil 2?

răspunsul este „tu fugi. You run so far away”, deoarece întrebarea se referă la piesa din 1982 „I Ran (So Far Away)” a trupei engleze New wave A Flock of Seagulls.

care este răspunsul la nivelul 10 la testul imposibil 2?

cuvintele ” un pinguin?”sunt încă un obiect pickable, deși de data aceasta există doar o ruptură de timp dedesubt; dacă faceți clic pe acesta, vă va lua o viață, deoarece răspunsul corect este” vă suflă mâna”, o versiune modificată a celei de-a doua opțiuni a originalului.

care este răspunsul la numărul 7 la testul imposibil?

răspunsul este „un elefant”; deși se poate datora faptului că dimensiunea reală a unui elefant este mai mare decât celelalte opțiuni de pe ecran, există și șansa ca această imagine să se bazeze pe o captură de ecran falsă a unei femei participante la emisiunea „Cine vrea să fie milionar?”se presupune că răspunde la întrebarea” Care dintre …

care este răspunsul la 3 la testul imposibil 2?

răspunsul este „carne de vită măcinată”, deoarece vaca este carne de vită și, fără picioare, este blocată pe pământ. Carne de vită pe pământ = carne de vită măcinată.

care este răspunsul la numărul 6 la testul imposibil?

această întrebare este preluată din Demo-ul imposibil de test, unde a fost plasat ca al cincilea, cu opțiuni diferite, dar același răspuns corect. A spus răspunsul este „eșalotă”: Șalotii sunt o varietate botanică de ceapă, cu care împărtășesc utilizări culinare și gust, deși au o aromă ușor mai blândă decât cea din urmă.

care este răspunsul pentru 8 la testul imposibil?

trebuie să găsiți bifa verde cu cuvântul ” da!”pe lângă acesta, care se află chiar sub literele „Se” din „Căutare!”. Faceți clic pe el și veți continua imediat. Acestea sunt alegerile pe care le-au scris: o cruce.

care este răspunsul pentru numărul 5 la testul imposibil?

Întrebarea 5 este prima întrebare labirint în testul imposibil. Trebuie să mutați cursorul la punctul roșu așa cum este indicat de ecran, ceea ce va face să apară „labirintul”, împreună cu mesajul „acum, nu atingeți albastru!”și două fețe: una tristă și una fericită, cu săgeți îndreptate spre butoanele de start și respectiv spre obiectiv.

de ce este rădăcina pătrată a cepei de ceapă?

un șalot este un fel de ceapă mică. Deoarece „ceapa” este în rădăcină pătrată și o rădăcină pătrată se referă la o cantitate mai mică, șalotă ca răspuns are sens.

care este rădăcina de ceapă?

capătul rădăcinii unei cepe are rădăcini puțin strânse atârnate de ea. Folosind un cuțit ascuțit de bucătar, feliați ceapa pe jumătate pe lungime; adică de la capătul rădăcinii până la capătul tulpinii. Prima felie, curățați prin capătul rădăcinii. Rețineți în fotografia de mai sus că straturile fiecărei jumătăți de ceapă sunt ținute împreună la capătul rădăcinii.

ce sunt șalotii și cum arată?

un șalot, care este un tip de ceapă, arată ca o ceapă mică, alungită, dar cu o aromă mai blândă și un indiciu de usturoi. De obicei, este un bec mic cu piele de cupru, roșiatică sau gri.

pentru ce se folosesc cel mai bine șalotii?

fie că sunt tăiate cubulețe, tocate sau feliate, șalotele sunt folosite pentru condimentarea mâncărurilor, fie cu un curent subțire de ceapă moale, fie cu o aciditate ascuțită similară cu un indiciu de usturoi. Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a lumina vinaigrette.

ce înseamnă 2 șobolani?

aici devine dificil atunci când o rețetă necesită un anumit număr de șobolani, mai degrabă decât o cantitate specifică, cum ar fi „2 linguri, tocate.”O regulă generală este că” un șalot ” se referă la un bec de șalot, indiferent de câți cuișoare sunt în interior odată ce a fost tăiat.

ce înseamnă șalotă?

1 : o ceapă perenă bulboasă (Allium cepa aggregatum) care produce bulbi mici grupați care seamănă cu cei ai usturoiului și sunt folosiți și în condimente : bulbul său. 2: ceapa verde.

cât de mult ceapa este 2 eșalotă?

Șalotii au o aromă delicată și dulce, cu un indiciu de claritate, în timp ce ceapa aduce o căldură mai intensă. Puteți înlocui șalotii în aproape orice rețetă care necesită ceapă—asigurați-vă că utilizați același volum. (De exemplu, mai multe urechi medii sunt egale cu aproximativ o ceapă galbenă mică.)

câte cepe sunt 2 șobolani?

folosiți trei șalote pe ceapă mică sau 1/3 cană de ceapă tocată. Cinci până la șase șobolani înlocuiesc o ceapă medie, în timp ce veți avea nevoie de șapte sau opt pentru a sta pentru o ceapă mare. Gătitul, spre deosebire de coacere, nu necesită măsurători precise, așa că puteți adapta cantitățile aromatice după gust.

pot înlocui ceapa roșie cu ceapă?

odată tocat, puteți înlocui cu un raport de 1: 1 de ceapă eșalotă la ceapă, dar dacă o rețetă necesită mai mult de o ceașcă de șalotă de un sfert, încetiniți-vă ruloul. Orice mai mult decât atât va fi au prea puternic de o aroma de ceapa, ca eșalotă sunt mult mai moale.

ce ceapă este cea mai apropiată de un șalot?

ceapa verde

sunt șalotii la fel ca ceapa de primăvară?

Șalotii sunt bulbi maro-aurii sau roșii care seamănă cu usturoiul. Ceapa de primăvară este ceapă imatură, cu un bec alb mic, abia definit și o tulpină verde lungă, cu frunze. Ceapa de primăvară are o aromă mai ascuțită, mai înțepătoare, în timp ce șalotii au un gust mai blând și mai dulce.

sunt șobolanii mai sănătoși decât ceapa?

în general, șobolanii au un profil nutrițional mai bun decât ceapa. Pe o bază de greutate pe greutate, au mai mulți antioxidanți, minerale și vitamine decât ceapa. Poate că cel mai bun bonus nutrițional al șobolanilor este conținutul divers al compușilor lor antioxidanți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.