Cât ar trebui să coste o procedură cu celule stem?

vinerea trecută am văzut doi pacienți pentru evaluare pentru un posibil tratament cu celule stem pentru artrita dureroasă a genunchiului. Ambii pacienți au luat medicamente, au primit mai multe injecții cu steroizi la genunchi și unul a avut chiar și una dintre injecțiile de genunchi „gel” care se află sub denumirile comerciale precum „Synvisc” sau „Hyalgan”. Unul dintre pacienți a fost, de asemenea, prescris un aparat de descărcare, dar nu a mai vrut să-l poarte.

ambii pacienți au văzut inițial alți clinicieni pentru evaluare pentru terapia cu celule stem. O clinică a folosit celule stem derivate din măduva osoasă, iar cealaltă a recomandat fie sânge din cordonul ombilical, fie lichid amniotic.

cel mai mic preț a fost de 7500 USD pentru un genunchi!

deoarece aceste proceduri noi nu sunt acoperite de asigurare, clinicienii sunt liberi să perceapă orice Doresc.

pentru comparație….Medicare plătește un chirurg ortoped despre $1387 în Dallas pentru o intervenție chirurgicală totală de înlocuire a genunchiului!

pentru a înrăutăți lucrurile, chiropracticienii și medicii care vând pacienți sânge din cordonul ombilical sau lichid amniotic ca injecție cu celule stem fie comit fraude ale consumatorilor…deoarece nu există celule stem vii în niciunul dintre aceste produse vândute în prezent în SUA, fie injectează oameni cu un medicament biologic care nu este aprobat de FDA ….deoarece FDA nu a aprobat niciun lichid amniotic sau produse din sânge din cordonul ombilical cu celule stem vii. Deci, putem respinge clinicile care comercializează lichid amniotic/sânge din cordonul ombilical din această discuție…..Le-aș evita cu orice preț și aș economisi banii câștigați cu greu dacă DC sau MD sau Do vinde unul dintre aceste produse ca injecție de celule stem vii.

pentru clinicile care folosesc celule vii legal … fie din surse adipoase, fie din măduvă osoasă … și trebuie să fie din propriul corp (mică excepție pentru rudele de gradul 1 sau 2)….care este costul mediu național pentru un genunchi? Noi sondaj oameni care participa la cursurile mele de formare de două ori pe an și media națională este de aproximativ $5500 (un pic mai puțin) pentru procedura. Deci, este $7500 prea mult pentru un genunchi? Depinde de pacient să decidă dacă prețul și rezultatul așteptat merită costul. Există multe situații în care plata mai mult pentru un articol înseamnă că calitatea este mai bună….dar plata mai mult nu poate însemna un rezultat mai bun în această subspecialitate chirurgicală în curs de dezvoltare.

dacă pacientul primește aceeași procedură de 7500 USD de la un medic sau chirurg de renume, costul este sub 4000 USD…atunci pacienții vor trebui să fie judecătorul

la Clinica Dallas PRP și Stem Cell ne străduim să educăm pacienții mai întâi și apoi să oferim aceste proceduri ortobiologice dacă și când există o șansă rezonabilă ca pacientul să beneficieze. Uneori, aceasta înseamnă că intervenția chirurgicală este încă recomandată și putem adăuga o injecție ortobiologică. De cele mai multe ori, procedurile noastre de celule stem se fac la birou sub îndrumare cu ultrasunete în mai puțin de o oră!

costul nostru? Sub 4000 USD pentru un genunchi (sau altă articulație).

avem seminarii la biroul nostru care sunt gratuite și concepute pentru a ajuta pacienții să treacă prin cantitatea incredibilă de dezinformare și speranțe false răspândite pe internet și în mass-media. Seminariile noastre din August 2017 sunt pe 10 august și 24 august și 31 august. oricine se poate înscrie făcând clic mai jos…sper să te văd acolo!

Seminar de celule Stem Înscriere

mai jos este un link către o procedură reală de celule stem….pacientul este treaz și vorbește în timpul procedurii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.