Blog

primul salt este întotdeauna un parașutism tandem cu un parașutist experimentat sau instructor. Când oamenii decid că vor să urmeze o carieră în acest sport de adrenalină pe cont propriu sau doar vor să experimenteze o cădere liberă singuri, trebuie să sară de multe ori cu un instructor și să treacă antrenamentul de parașutism pentru a putea face acest lucru.

totul începe cu primul salt

ce trebuie să știți înainte de primul salt?

limită de vârstă

trebuie să aveți 18 ani sau mai mult pentru a face skydive.

limita de greutate

limita noastră de greutate este de 230 lbs și trebuie să vă încadrați corect în ham!

Vremea

norii și vânturile pot fi un factor, dar sezonul de parașutism de vară în jurul St Louis este destul de consistent. Personalul nostru va fi acolo în fiecare weekend, indiferent de vreme. Cel mai bun lucru de făcut este să sunați înainte și să confirmați că sărim înainte de a vă părăsi casa.

câte salturi în Tandem

consumul de alcool

nu consumați alcool înainte de salt. Să vorbesc cu tine pentru binele și siguranța ta. Dacă există mirosul de alcool prezent, vă vom păstra depozitul și nu veți merge pentru un skydive!

cu cine săriți la primul salt

veți sări cu un instructor certificat USPA cu ani de experiență în parașutism. Una dintre cerințele pentru a deveni instructor în tandem este de 500 de salturi, dar toți instructorii noștri în tandem au între 1.500 și 7.000 de skydive.

caracteristici suplimentare utile

Tandem skydive durează aproximativ 30 de minute de antrenament, dar poate dura până la 4 ore, în funcție de vreme și de alți factori neprevăzuți. Studenți solo pentru prima dată, vă rugăm să planificați să petreceți întreaga zi cu noi.

trebuie remarcat faptul că zborul în aer nu este un roller coaster, trebuie să ascultați instrucțiunile instructorului. Puteți aduce o cameră foto, puteți face fotografii în timpul verii etc.

parașutismul nu este un sport solicitant din punct de vedere fizic, dar trebuie să fii sănătos! Pentru studenții noștri solo, trebuie să aveți suficientă forță superioară a corpului pentru a trage toate mânerele necesare și a conduce parașuta!

Skydiving training

pentru a obține o licență „A”, trebuie să începeți metoda de antrenament accelerată în cădere liberă și să completați cele 25 de salturi necesare. Cele 25 de salturi constau din 7 salturi AFF, 5 salturi de antrenor, 12 salturi Solo și 1 scufundare de verificare a licenței „a”.

pentru a obține o licență A, trebuie să începeți metoda de formare AFF. Doar trei tandemuri vor conta pentru licența A.

învață să parașutezi

câte salturi în Tandem

altitudine maximă pentru aproape fiecare salt este ceea ce obții cu această metodă de antrenament. Purtarea de viteze furnizate pentru tine, instructorii ajuta să învețe stabilitatea prin păstrarea mânere pe tine pentru primele câteva salturi. Apoi, vom lua o abordare ” hands off „pentru a vă ajuta să stăpânească restul abilităților necesare și cele 25 de salturi necesare pentru licența” A”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.