Big Brother 23 Săptămâna 11 Spoiler: cine a câștigat Final Four puterea de Veto?

în urma celei de-a doua duble evacuări a sezonului, restul de patru oaspeți s-au luptat pentru locul lor în ultimii trei. Xavier Prather a câștigat capul gospodăriei, asigurând primul loc. Cine a câștigat puterea de Veto și schimbă ținta?

Azah Awasum pozează pentru 'Big Brother 23' fotografie distribuită
Azah Awasum pozează pentru 'Big Brother 23' fotografie distribuită
‘Big Brother 23’ houseguest, Azah Awasum / Cliff Lipson / CBS / Getty Images

Cookout-ul a fost redus la patru după a doua evacuare dublă

după ce Alianța a făcut istorie avansând toți membrii săi în ultimii șase, Kyland Young a făcut prima lovitură încălcând Pactul său cu Tiffany Mitchell, vizând-o, în timp ce el a decis să se alăture băieților.

după eliminarea ei unanimă, restul de cinci s-au luptat pentru siguranță în a doua dublă evacuare. Azah Awasum l-a învins pe Xavier Prather, devenind șeful gospodăriei.

e timpul să vedem culisele acelei duble evacuări nebunești! Cum s-a ajuns la asta? # BB23 pic.twitter.com/JCCliY60sn

– fratele mai mare (@CBSBigBrother) septembrie 18, 2021

Big Brother 23 Săptămâna 11: cine sunt nominalizații și cine este ținta?

de asemenea, alături de băieți, ea a mers după următoarea lor victimă convenită, Hannah Chaddha. Aceasta din urmă s-a alăturat juriului din spatele celui mai apropiat aliat al ei, Tiffany, după ce nu a reușit să-și asigure puterea de Veto.

final four houseguests s-au confruntat pentru locul lor în finale night.

Xavier Prather încoronat cap de gospodărie Pentru ‘Big Brother 23’ Săptămâna 11

condus în cap de concurență de uz casnic, Xavier a fost în cel mai bun loc ca Kyland folosit POV pe el, salvându-l din bloc în timpul evacuării dublu.

în plus, el are ultimele două oferte cu toată lumea rămasă, inclusiv una nerostită cu Azah. Totuși, Xavier a împușcat pentru HOH, câștigând-o pentru a garanta că poate concura pentru siguranță în timpul nopții finale.

sunt atât de multe oferte pe care nu le putem urmări. Dacă sunteți în această poziție, pe cine aduceți în finală 2? # BB23 pic.twitter.com / ary5j63asc

— fratele mai mare (@CBSBigBrother) septembrie 18, 2021

crezând că nominalizările nu au contat la fel de mult pe cât s-a ajuns la câștigătorul puterii de Veto, el a ales să-și afirme loialitatea față de Big D ținându-l în siguranță și l-a nominalizat pe Azah, care încă nu a văzut blocul și Kyland.

deși a remarcat că nu-i pasă cine se alătură Lui și Big D în ultimii trei, Xavier nu s-ar supăra să-l scoată pe Kyland, cea mai mare amenințare a concurenței sale, în această etapă.

de asemenea, a câștigat puterea de Veto

înainte de a face nominalizări, Xavier s-a întrebat dacă Big D ar fi dispus să-l evacueze pe Kyland, renegând ultimul pact încheiat între bărbații Cookout.

în plus, el a vrut ca fostul Joker să obțină „sângele pe mâini” mergând după Kyland, deoarece ar scăpa de amenințarea concurenței, dar într-un mod în care ar vota pentru Xavier la final.

și asta e o folie! Cel mai important Veto va avea loc săptămâna viitoare. Pentru moment, este în sfârșit timpul pentru premiera @CSICBS! # BB23 pic.twitter.com / 0BJt6yal5x

RELATED: ‘Big Brother’: Janelle Pierzina neimpresionată cu a doua dublă evacuare: ‘am pierdut 2 ore din viața mea’

înainte de a începe POV, Big D a crezut că și-a pus în pericol jocul întrebându-l pe Kyland despre ce va face cu Veto-ul înainte de nominalizări. Prin urmare, el a crezut că Kyland îl va alege pe Azah dacă va câștiga POV. Cu toate acestea, Xavier a câștigat-o și probabil va păstra nominalizările la fel, punând presiune pe Big D să aleagă.

deoarece are un pact cu Kyland și ultimii trei cu băieții, Big D îl va evacua probabil pe cel mai bun prieten al său, Azah. Cu toate acestea, există șansa ca el să ia lovitura împotriva lui Kyland, mai ales dacă Xavier o încurajează subtil. Concursul de Veto se difuzează miercuri, Sept. 22, la 10/9 Central pe CBS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.