Alternative Adobe Flash Player pentru rularea conținutului Flash în orice Browser

Adobe a anunțat întreruperea Flash Player acum 3 ani. Actualizarea finală pentru Flash Player a fost lansată pe 8 decembrie 2020 și va fi acceptată doar până la sfârșitul lunii decembrie. Pe 12 ianuarie 2021, toate instalările Flash Player vor fi dezactivate, iar utilizatorii nu vor putea rula nicio aplicație sau joc Flash nici în browser, nici pe un Flash Player independent.

multe jocuri online, aplicații și servicii de streaming video depindeau de Flash Player și erau singurul lor software acceptat. Odată cu întreruperea, mulți furnizori și platforme sunt îngrijorați că ar putea rămâne fără afaceri.

suntem aici pentru a vă spune că nu aveți de ce să vă faceți griji. Să vă arătăm cum puteți juca în continuare jocuri și reda videoclipuri pe site-uri web încorporate cu Adobe Flash Player cu o alternativă.

ce este Adobe Flash Player

Adobe Flash este un software care permite dezvoltatorilor să creeze jocuri, animații și videoclipuri. Animația Flash și aplicațiile interactive rulează în orice browser care are instalat un plugin Flash Player.

Flash Player este, de asemenea, utilizat ca plug-in în browserele dvs. web. Este cel mai faimos și mai utilizat plug-in care acceptă Google Chrome, Safari și Internet Explorer.

Alternative Adobe Flash Player

BlueMaxima Flashpoint Secure Player

la începutul anului 2018, a fost început un proiect pentru a salva moștenirea internetului și jocurile și videoclipurile iubite despre care se credea că au dispărut atunci când Adobe Flash Player a dispărut. Prin urmare, a fost dezvoltat un software non-profit cunoscut sub numele de Flashpoint BlueMaxima, cu singurul scop de a păstra și susține tot ceea ce era pe internet care susținea doar Flash Player la acea vreme.

pornind ca un proiect minor, Flashpoint este acum o senzație internațională care prezintă un exemplu pentru valoarea internetului și moștenirea sa. Acesta oferă nu numai un singur Flashpoint Secure Player, dar 2 versiuni diferite:

 • Flashpoint Ultimate: acesta este un depozit offline care are deja totul pre-descărcat și gata de rulare. Dimensiunea de descărcare este de aproximativ 532gb atunci când pachetul este extras. Deoarece este deja descărcat, o conexiune la internet nu este obligatorie pentru a o rula.
 • Flashpoint Infinity: funcția Infinity version este aceeași cu cea Ultimate. Cu toate acestea, conținutul este descărcat pe măsură ce utilizatorul joacă jocul. Dimensiunea inițială a pachetului este de aproximativ 2 GB, care se extinde pe măsură ce se descarcă mai mult conținut. Această versiune oferă mai mult spațiu, dar necesită o conexiune la internet live atunci când joacă pentru prima dată. Mai mult, jocurile pot rămâne și datorită descărcării în timp real.

spre deosebire de acestea, Adobe Flash Player a fost mai ușor în ceea ce privește dimensiunea, deoarece nu a trebuit să descarce nimic de pe internet. Cu toate acestea, din moment ce vremurile se schimbă și nu există o replică a Flash Player-ului în acest moment, BlueMaxima Flashpoint este singurul lucru cel mai apropiat de funcțiile Flash Player-ului.

publicitate

deoarece Flashpoint este o lucrare în curs de desfășurare, poate dura câțiva ani pentru a crea o copie a tot ceea ce pe internet era dependent de Flash Player. Între timp, utilizatorii pot solicita creatorilor Flashpoint să includă anumite jocuri, animații și videoclipuri în proiect, astfel încât acestea să fie accesibile chiar și după deprecierea Flash Player-ului.

BlueMaxima a creat, de asemenea, o actualizare automată a software-ului pentru Flashpoint Ultimate, care o actualizează în mod regulat la o versiune mai nouă. Cu toate acestea, organizația avertizează că fiecare actualizare va șterge orice metadate, astfel încât utilizatorii vor fi obligați să creeze o copie de rezervă locală dacă doresc să o salveze.

BlueMaxima oferă, de asemenea, posturi de știri pentru a solicita utilizatorilor săi de orice adăugiri recente sau modificări la depozit. În acest fel, un jucător entuziast nu va pierde nici o distracție!

puteți verifica jocurile și animațiile incluse în prezent pe linkurile furnizate.

descărcați și instalați Flashpoint Secure Player

obiectivul principal al proiectului a fost platforma Windows. Cu toate acestea, Flashpoint-ul BlueMaxima acceptă acum și alte platforme, cum ar fi Mac și Linux. Vizitați aceste pagini pentru un ghid pentru a le instala pe platformele respective.

iată câțiva pași simpli pentru a descărca și instala Flashpoint pe un PC Windows:

 1. descărcați versiunea preferată a Flashpoint din linkurile furnizate mai jos sau vizitați pagina lor de descărcări:
  • Bluemaxima ‘s Flashpoint Ultimate Zip file
  • Bluemaxima’ s Flashpoint Infinity Zip file
 2. extrageți pachetul comprimat într-un alt folder, apoi executați comanda rapidă cu numele „Start Flashpoint.”
   Alternative Adobe Flash Player pentru rularea conținutului Flash în orice Browser 2
 3. puteți filtra ceea ce doriți să faceți făcând clic pe linkurile care sunt deja furnizate și apoi continuați de acolo pe ecranul de pornire.
  Alternative Adobe Flash Player pentru rularea conținutului Flash în orice Browser 3

acum Puteți juca peste 70.000 de jocuri sau puteți viziona peste 7.000 de animații care au fost concepute inițial pentru Adobe Flash Player, ca în imaginea de mai jos:

Alternative Adobe Flash Player pentru rularea conținutului Flash în orice Browser 4

Ruffle

Ruffle este un emulator și una dintre cele mai bune alternative Flash Player, în special pentru browsere. Este creat în limbajul de programare Rust de voluntari și este un proiect open-source. Echipa salută mai mulți contribuitori, deoarece sunt dedicați păstrării Internetului și a moștenirii sale. Pluginul rulează nativ pe un computer, la fel cum face playerul Flash obișnuit.

descărcați și instalați pluginul Ruffle

deoarece acest plugin nu este disponibil în magazinul Google Chrome, acesta trebuie injectat manual. Urmați metodele de mai jos pentru a le instala pe Google Chrome, Microsoft Edge și Safari:

 1. accesați pagina de descărcare a Ruffle și descărcați cea mai recentă extensie de browser disponibilă.
  Ruffle, una dintre alternativele perfecte pentru Flash Player
  (puteți descărca și versiunea Firefox și apoi instalați-o folosind ghidul furnizat de Ruffle)
 2. când este descărcat, extrageți folderul comprimat într-o singură locație.
 3. introduceți următoarele în bara de adrese a browserului dvs. web:
  chrome://extensions/
 4. Acum faceți clic pe glisorul de lângă modul dezvoltator pentru a-l porni în colțul din dreapta sus.
  Alternative Adobe Flash Player pentru rularea conținutului Flash în orice Browser 5
 5. Acum faceți clic pe Încărcare neambalată în colțul din stânga sus.
  Alternative Adobe Flash Player pentru rularea conținutului Flash în orice Browser 6
 6. din caseta de navigare, navigați la folderul extras și apoi faceți clic pe Selectare Folder.
  Alternative Adobe Flash Player pentru rularea conținutului Flash în orice Browser 7

acum Puteți vedea că Ruffle a fost adăugat la extensiile browserului dvs.
Alternative Adobe Flash Player pentru rularea conținutului Flash în orice Browser 8

Supernova

la fel ca Flash Player, Supernova este o extensie care este ușor disponibilă în Magazinul Google Chrome și poate fi la fel de ușor instalată pe browserul dvs. web. Acesta vă permite să joace Shockwave Flash (.swf) jocuri concepute pentru a fi jucate cu Adobe Flash Player. Mai mult, oferă și un player independent care poate fi instalat pe computer și rulat din orice browser web.

descărcați și instalați Supernova Player

puteți instala pluginul pentru Google Chrome accesând acest link și apoi faceți clic pe Adăugare la Chrome. Cu toate acestea, dacă doriți să îl rulați din alte browsere, puteți vizita pagina standalone Supernova Player și să îl descărcați și să îl instalați direct.

instalarea va adăuga automat extensiile în browserul dvs.

Cuvinte de închidere

în timp ce proiectul Adobe Flash Player se închide din cauza vulnerabilităților de securitate care apar în proiect, au apărut alternative care pot rula conținut Flash fără a expune sistemul la aceste vulnerabilități.

îmi place mai ales proiectul Ruffle, care este mai mult o alternativă exactă Flash Player, dar aș prefera să folosesc mai multe utilități pentru a compensa playerul flash pe moarte. Ești fan al conținutului Flash? Ce vei face după ce Flash Player va dispărea?

vezi și:

 • descărcați cele mai recente instalatori Offline Adobe Flash Player pentru toate sistemele de Operare
 • cele mai bune alternative la Windows Essentials
 • descărcați și instalați Windows 10 update KB4577586 pentru îndepărtarea Adobe Flash Player
 • 3 Free Personal Software Inspector (PSI) alternative pentru actualizarea și securizarea sistemului
 • cum să activați Java în Google Chrome

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.