Accelerați Windows XP fără Defrag prin creșterea performanței și capacității

în timp ce Windows 7 este în vânzare cu amănuntul de câteva luni, Windows XP este în continuare cel mai utilizat sistem de operare din lume. Cu toate acestea, performanța rămâne o problemă, utilizatorii căutând în continuare modalități de a accelera Windows XP.

consultați articolele de mai jos pentru a afla cum puteți crește viteza WinXP fără a fi nevoie să defragmentați discurile și să descoperiți aproape o duzină de modalități de a spori performanța și de a crește capacitatea.

de asemenea, dacă credeți că trecerea la Windows 7 vă va rezolva problemele de performanță, aflați despre capcanele cu care s-a confruntat Centrul de testare CRN atunci când faceți upgrade-ul de la WinXP la Windows 7.

23 moduri de a accelera WinXP fără Defrag

dacă încercați să creșteți viteza mașinilor Windows XP utilizate de clienții dvs., defrag nu este răspunsul. În timp ce mulți încă mai cred că defragmentarea unităților de hard disk menține PC-urile care funcționează la performanțe de vârf, conceptul de defrag este în spatele vremurilor. Cu PC-uri și servere care conțin unități de hard disk mai rapide RPM și NTFS ultra-eficiente WinXP (nt File System), defragmentarea face puțin, dacă este cazul, îmbunătățirea performanței sistemului.

deci, care sunt opțiunile dvs. pentru accelerarea WinXP? Acest articol examinează 23, inclusiv adăugarea mai multă memorie, asigurarea WinXP utilizează NTFS, nu partiționarea hard disk, care rulează o Curățire disc, modernizarea cablare și mai mult.

11 Sfaturi noi pentru creșterea performanței Windows XP

căutați o modalitate optimizați casetele WinXP pentru a vă asigura că clienții obțin cea mai bună performanță posibilă din sistemele lor? Prin restaurarea zip-ului PC-urilor bazate pe WinXP-atât vechi, cât și noi-puteți oferi clienților un sistem de operare mai rapid.

acest articol vă va arăta unde să căutați probleme WinXP, cum ar fi discuri fragmentate și dispozitive de rețea neutilizate. Aflați cum să stimulați ciclurile procesorului, memoria și performanța Windows XP în general prin eliminarea programelor neutilizate, deconectarea conexiunilor neutilizate, eliminarea rămășițelor vechilor instalări SP2 și alte sfaturi.

analiză: actualizarea de la XP La Vista la Windows 7? Mult noroc

căutați cel mai eficient mod de a face upgrade de la WinXP la Windows 7? Microsoft a declarat că cea mai bună opțiune de upgrade la Windows 7 este să nu săriți upgrade-ul la Vista. Deci, nu este surprinzător, o serie de probleme au apărut pe măsură ce recenzorii din Centrul de testare CRN și-au propus să găsească cel mai simplu mod de a implementa Windows 7 pe clienții XP. În special, hardware-ul mai vechi, deși nu este aproape de sfârșitul ciclului său de viață de afaceri, poate fi imposibil de actualizat, iar pasul suplimentar în procesul de actualizare adaugă complexitate și timp care nu erau necesare în upgrade-urile anterioare.

Aflați mai multe despre procesul de testare și de ce VARs va trebui să facă o planificare și testare semnificative înainte de a aborda un upgrade la Windows 7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.