abilități funcționale Matematică și engleză nivel 1

ce este în examenele de competențe funcționale nivel 1?

abilități funcționale engleză nivel 1

lectură: aceasta este o lucrare de 60 de minute, care necesită să completeze întrebări răspuns scurt pe un număr de texte furnizate în examen. Va trebui să demonstrați că puteți identifica punctele cheie din texte și să recunoașteți vocabularul asociat cu anumite tipuri și scopuri ale textelor.

scris: Aceasta este o lucrare de 60 de minute care necesită să vă demonstrați abilitățile de scriere în diferite contexte și texte cu scopuri specifice determinate de scenariul din lucrare. Va trebui să vă comunicați clar opiniile, cu o structură relevantă pentru sarcină și cu ortografie și gramatică exacte.

vorbire ascultare și comunicare: acesta este un examen de grup în care veți discuta un subiect prestabilit cu alți cursanți. Durata durează aproximativ 60 de minute și necesită extragerea informațiilor relevante din punctele cheie discutate, răspunsul eficient la întrebări și comunicarea clară a opiniilor. Amintiți-vă că acesta este un examen care se concentrează pe abilitățile dvs. de comunicare, nu pe nivelul dvs. de cunoștințe pe subiectul ales.

abilități funcționale matematică nivelul 1

acesta este un examen de 2 ore care cuprinde o secțiune non-calculator și calculator. Conținutul acestui examen poate fi împărțit în 3 subiecte principale:

folosind numărul și sistemul numeric – utilizați și calculați cu fracții zecimale și procente, identificați comparați și extindeți modelele numerice și spațiale, calculați interesul simplu, ordonați și comparați numere întregi, fracții, rapoarte și zecimale și numărați în pași de diferite dimensiuni.

folosind măsuri comune, formă și spațiu – aceasta include utilizarea calculelor cu măsuri comune, cum ar fi banii și timpul, desenarea și descrierea formelor 2D și 3D și elaborarea relației dintre unitățile comune de măsură pentru a defini cantitățile.

manipulați informațiile și datele – selectați, construiți și interpretați diagrame statistice, selectați și utilizați metode și formulare pentru a prezenta rezultatele, extrageți și interpretați informații din tabele, diagrame, diagrame și grafice, interpretați probabilitățile, recunoașteți și utilizați scala de probabilitate, aplicați statistici simple și caracteristici ale diagramelor pentru a compara seturi de date.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.