5 strategii cu Impact ridicat pentru a obține mai mult trafic

„cum conduc mai mult trafic către magazinul meu online?”

acest gând traversează mintea fiecărui antreprenor de comerț electronic la un moment dat.

poate că tocmai ați scufundat timp și efort în configurarea minuțioasă a magazinului dvs., doar pentru a deschide magazinul și a vă întreba unde sunt vânzările dvs. Poate că ați văzut o creștere constantă în ultimele 6 luni, dar tocmai ați atins un platou. Sau poate ai construit o afacere de un milion de dolari și acum îți stabilești obiectivele pe următorul tău mare obiectiv.

fie că încercați să atrageți primul dvs. client sau cel de-al 10.000-lea client, generarea mai multor trafic către magazinul dvs. online este o parte crucială a creșterii afacerii dvs. Dacă site-ul dvs. este optimizat corespunzător pentru conversii, obținerea unui salt în trafic ar putea însemna mai mulți clienți și mai multe vânzări.

pentru a vă ajuta să creșteți traficul pentru magazinul dvs. online, am creat o listă cu 5 tactici dovedite, cu impact ridicat, pentru a conduce mai mult trafic către magazinul dvs. online.

rulați campanii publicitare plătite pe rețelele sociale

pentru a crește traficul site-ului web pentru magazinul dvs. online, trebuie să vă puteți pune afacerea în fața clienților dvs. ideali. Cu anunțurile de pe rețelele sociale plătite, puteți crea campanii foarte direcționate, care să difuzeze anunțuri personalizate clienților care sunt cel mai probabil să facă clic și să cumpere produsele dvs.

dacă vă gândiți să difuzați anunțuri plătite pe rețelele sociale, iată câteva platforme pe care ar trebui să le luați în considerare:

Facebook Ads

Facebook ads

sursa imaginii: Facebook

cu 1.65 de miliarde de utilizatori lunari, Facebook este cea mai mare platformă de socializare din lume și plină de oportunități pentru tine de a ajunge la noi clienți și de a-i conduce la magazinul tău online. Platforma robustă de publicitate Facebook vă permite să vizați utilizatorii în funcție de interesele, comportamentul, locația și multe altele.

folosind anunțurile dinamice Facebook, puteți chiar să difuzați anunțuri generate automat clienților care au vizitat anterior site-ul dvs. web, prezentând produsele pe care le-au privit deja sau le-au adăugat în cărucioarele lor. Aceste anunțuri puternice vă pot ajuta să readuceți utilizatorii pe site-ul dvs. web, astfel încât să puteți profita la maximum de traficul pe care îl obțineți deja.

Instagram Ads

instagram ads

sursa imaginii: Adweek

Instagram este o platformă incredibil de populară, în special în rândul mileniilor. De fapt, 73% din jumătate de miliard de utilizatori activi lunar au vârste cuprinse între 15 și 35 de ani, ceea ce îl face alegerea perfectă pentru companiile ale căror public țintă este mai tânăr.

cu instrumentele sale recent extinse pentru proprietarii de afaceri, Instagram devine rapid platforma de urmărit pentru publicitatea pe rețelele de socializare. Este de fapt raportat la rake-ul într-un enorm $2.81 miliarde de anul 2017 pe veniturile de anunțuri mobile singur, bate atât Twitter și Google.

deci, chiar dacă ați construit deja o armată de adepți pe Instagram, nu o utilizați cu adevărat la întregul său potențial până când nu ați încercat platforma sa de publicitate.

Pinterest Ads

 Pinuri promovate

sursa imaginii: Pinterest

Pinterest joacă un rol cheie în deciziile de cumpărare ale utilizatorilor săi: 93% l-au folosit pentru a planifica achizițiile și 52% au cumpărat ceva online după ce l-au văzut mai întâi pe Pinterest. Este, de asemenea, extrem de popular în rândul grupurilor de nișă, cum ar fi meșteșugurile DIY, decorul casei și moda, care este ideal pentru întreprinderile care speră să facă drumuri cu aceste piețe.

Pinterest găzduiește Pinurile promovate, o formă de publicitate plătită care împinge Pinurile dvs. în partea de sus a rezultatelor căutării clienților dvs., ajutându-vă să ieșiți din mulțime. Pinurile promovate se îmbină cu restul conținutului Pinterest, făcându-le un instrument excelent pentru a capta atenția clienților dvs. și a-i atrage către magazinul dvs. online.

folosiți SEO pentru a crește capacitatea de descoperire a magazinului dvs.

clienții dvs. pot găsi magazinul dvs. online?

când clienții caută produsele dvs. online, Doriți ca magazinul dvs. să fie unul dintre rezultatele de top pentru această căutare, mai ales că din toate clicurile mergeți la primul rezultat organic pe Google. Această poziție de top apreciată este un ingredient cheie pentru generarea de trafic susținut și calificat pentru magazinul dvs. online.

optimizarea motorului de căutare sau SEO este procesul de reglare fină a site-ului dvs. web pentru a-și crește șansele de a se clasifica foarte mult în rezultatele căutării pentru cuvinte cheie relevante.

doriți să vă clasați mai sus în rezultatele căutării? Obțineți acces la seria noastră video gratuită, în 7 părți, pe optimizarea motorului de căutare.

trimite-mi seria video gratuit

SEO este o știință excelentă și funcționează numai atunci când depuneți timp și efort pentru a învăța regulile care guvernează motoarele de căutare precum Google și Bing, astfel încât să puteți aplica aceste reguli structurii și conținutului site-ului dvs.

ajungeți la noi audiențe cu Influencer Marketing

Influencer marketing este procesul de construire a relațiilor cu influențatorii pentru a vă aduce magazinul online în fața noilor audiențe.

cu influencer marketing, puteți valorifica creativitatea și acoperirea influențatorilor relevanți din industria dvs., valorificând în același timp încrederea pe care au format-o deja cu publicul lor.

videoclip nou pe canalul meu cu această glorioasă esență de tratament facial @ skii! Faceți clic pe link-ul din bio-ul meu pentru a viziona #ad #myessence

o fotografie postată de Est Lalonde (@esteelalonde) pe 24 iulie 2016 la 6:40 PDT

sursa imaginii: Estee Lalonde pe Instagram

bloggerii și celebritățile de pe rețelele sociale precum Estee Lalonde sunt foarte de încredere de către adepții lor, așa că a-i determina să prezinte produsele dvs. este o tactică eficientă și organică pentru creșterea traficului. Potrivit Nielsen, 92% dintre clienți apreciază de fapt recomandările din gură în gură ale persoanelor în care au încredere în orice altă formă de publicitate.

conduceți entuziasmul cu concursuri și cadouri

în timp ce multe dintre aceste metode pot părea soluții pe termen lung pentru creșterea traficului dvs., există modalități de a oferi afacerii dvs. un impuls pe termen scurt în număr.

cu concursuri virale, cadouri și tombole, puteți conduce rapid mai mult trafic către magazinul dvs. oferind premii interesante în schimbul participării clienților dvs. Premiile și recompensele sunt stimulente puternice pentru a determina atât clienții actuali, cât și cei noi să vă viziteze magazinul.

gleam example contest

sursa imaginii: Gleam

folosind instrumente precum Gleam sau Woobox, puteți încorpora cadouri în paginile de destinație sau postările de pe blog din magazinul dvs. Aceste concursuri pot folosi chiar și partajarea socială ca metodă de intrare, oferind tombolelor dvs. șanse mai mari de a deveni virale și de a se răspândi în jurul platformelor sociale. Odată ce participanții se află în magazinul dvs., puteți utiliza diferite tehnici pentru a-i ghida către produsele dvs., cum ar fi ferestrele pop-up cu intenție de ieșire cu coduri de cupon.

atragerea clienților cu marketingul de conținut

marketingul de conținut înseamnă mai mult decât să ai un blog.

prin crearea de conținut interesant, informativ și captivant, puteți atrage organic clienții către magazinul dvs. online. De la videoclipuri și podcast-uri la ghiduri și cărți electronice, există oportunități nesfârșite pentru ca afacerea dvs. să se extindă în lumea conținutului și să capteze noi audiențe.

conținutul Original vă ajută să vă poziționați afacerea ca lider de opinie în industrie și să construiți un stil de viață în jurul mărcii dvs. Strategia de conținut a companiei dvs. poate include tot ceea ce clienții dvs. ar putea găsi relevant sau interesant—nu vă limitați la postări sau ghiduri care includ sau se concentrează pe produsele dvs. În schimb, luați în considerare toate subiectele și resursele legate de afacerea dvs. pe care clienții dvs. le-ar găsi utile.

Google AdWords keyword planner

sursa imaginii: Google AdWords

marketingul de conținut oferă, de asemenea, magazinului dvs. șansa de a cuceri rezultatele căutării dincolo de cuvintele cheie ale produsului și mărcii. Folosind instrumente gratuite precum Google Keyword Planner și Keyword.io, puteți identifica noi oportunități pentru ca afacerea dvs. să se claseze în rezultatele căutării și să ajungă în fața unui public mai mare.

obțineți mai mult trafic, obțineți mai mulți clienți

cu aceste tactici în setul de instrumente de marketing pentru comerțul electronic, acum ar trebui să puteți genera mai mult trafic pe site-ul web pentru magazinul dvs. online.

mai mult trafic către magazinul dvs. online înseamnă mai multe oportunități de a transforma acei cumpărători ocazionali în clienți plătitori. După ce ați crescut traficul, luați în considerare încercarea optimizării ratei de conversie ca pas următor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.