20 cure de plictiseală pentru copii-clinica Kernodle

student leneș acasă, se odihnește cu fața în jos pe cartea școlară, educația și conceptul copilăriei; blog: 20 cure de plictiseală pentru copii

când copiii sunt în afara școlii pentru perioade lungi de timp și programele lor devin mai ușoare, probabil veți începe să auziți plângerea prea familiară: „sunt huiduit!”În timp ce nu vă puteți aștepta să distrați copiii 24/7, puteți amesteca lucrurile și vă puteți distra cu aceste cure de plictiseală (fără ecran).

puneți un spectacol

aveți un interpret în devenire care trăiește sub acoperișul vostru? Nu vei ști niciodată dacă nu le dai șansa să o încerce. Copiii pot alege orice fel de spectacol doresc să. Cea mai bună parte este că pregătirea pentru spectacol îi va ocupa cu mult înainte de a fi showtime.

construiți un Fort

forturile de pătură și pernă au fost distractive pentru copii încă din zorii timpului (presupunem). Și este distractiv, care va dura pe tot parcursul zilei. Citirea unei cărți va părea brusc cea mai bună idee atunci când o fac în fort.

Arte și Meserii

plictiseala nu are nici o șansă împotriva aurului de modă veche Arte și meserii timp. Trebuie doar să vă asigurați că alegeți proiecte care nu durează prea mult. Chiar și copiii plictisiți care pretind că sunt disperați de diversiuni își vor pierde interesul pentru proiecte lungi. Încercați unele dintre următoarele Arte și meserii favorite:

  • Lanyards
  • bratari prietenie
  • Tie-dye
  • Papier-mache
  • ciorap marionete
  • colaj
  • Birdhouse clădire

petreceri de dans

creați o listă de redare de Favorite de familie și boogie în camera de zi sau bucătărie. Când este frumos afară, iarba face un ring de dans fin pentru copii. Dacă faceți școală acasă, pauzele de dans sunt o modalitate bună pentru copii de a scoate wiggles.

Puzzle-l

un puzzle poate fi o mare plictiseala buster. Eliberați o masă și lăsați copiii să se apuce de treabă.

ia gătit

inclusiv copii în pregătirea meselor este un excelent leac plictiseala. Și ar putea avea un efect pozitiv și asupra obiceiurilor lor alimentare. Încercați să aveți nopți tematice precum” taco Tuesdays ” sau mâncați alimente inspirate de o cultură diferită în fiecare săptămână.

faceți un Picnic

întindeți o pătură în parc, curte sau podeaua camerei de zi și luați un prânz minunat de picnic. Vindecarea plictiselii se referă la amestecarea lucrurilor, deci chiar și ceva atât de simplu poate face trucul.

experimente științifice

încercați câteva experimente științifice ușoare pentru copiii care folosesc articole de uz casnic. Ai fi surprins de proiectele pe care le poți face cu lucrurile din dulapurile și frigiderul tău!

vanatoare de măturător de stradă

colecta o grămadă de lucruri aleatorii din jurul casei și ascunde-le în camere diferite sau în afara. Apoi veni cu indicii pentru copii să urmeze pentru a găsi fiecare element. Puteți încheia cu un „premiu” ca o gustare preferată.

plantează o Mini-grădină

grădinăritul este un remediu excelent pentru plictiseală pentru copii, deoarece îi scoate afară și îi încurajează de fapt să se murdărească. Dacă nu aveți mult spațiu (sau timp) pentru a crea o grădină completă, plantați una mini cu orice flori și plante sunt în sezon.

jocuri de masă

încercat și adevărat de secole, jocuri de masă sunt excelente leac plictiseala. Copiii dvs. probabil au deja jocuri preferate, dar încercați să le extindeți orizonturile învățându-i ceva nou.

Dress Up și sedinta foto

Raid caseta dress-up sau dulapuri pentru a crea tinute fabuloase. Apoi au o sedinta foto de moda în cazul în care copiii să ia transformă fiind modelul și fotograful.

explorați arborele genealogic

mulți copii consideră că învățarea despre membrii familiei este foarte distractivă. Începeți cu povești din copilărie care includ propriii părinți, frați și bunici și lucrați-vă drumul înapoi în timp. Dacă sunteți atât de înclinat, puteți scoate albume foto sau videoclipuri de acasă.

trucuri magice

învățarea trucurilor magice este un alt mare leac pentru plictiseală. Nu numai că vor fi distrați învățând-o, dar multe trucuri magice ușoare au, de asemenea, elemente DIY pe care copiii trebuie să le construiască. Odată ce stăpânesc trucurile, poate le puneți în spectacolul familiei și lăsați-i să vă sufle mintea.

Uită-te la cerul nopții

există multe cărți și site-uri web precum SPACEPLACE al NASA, unde puteți afla despre Lună, constelații, planete și stele. Apoi, puteți merge afară noaptea și puteți observa cosmosul în viața reală.

scrie poezii stupide

ia-se transformă cracare reciproc cu rime amuzante și versuri. Puteți deveni creativ cu diferite tipuri de poezii, cum ar fi haikus și cuplete, pentru a lucra într-o educație artistică lingvistică, dacă doriți.

Mad Libs

vorbind de cuvinte stupide, da tuturor un caz de chicoteli de a face mad libs. Dacă nu aveți la dispoziție o carte școlară veche, verificați online sau creați-vă propria carte.

configurați un curs de obstacole

faceți pe rând configurarea cursurilor de obstacole în curte (sau în casă dacă sunteți curajos). Concurează pentru cine poate finaliza cursul cel mai rapid și pentru cine a venit cu cel mai bun.

Backyard Camping

este un vechi, dar un bun. Instalați un cort dacă aveți unul și petreceți noaptea în curtea din spate. Dacă nu aveți un cort sau saci de dormit, întindeți o pătură pentru noapte și îndreptați-vă spre pat.

lasă – i să se plictisească

ar putea fi greu să – i convingi-sau pe tine-că este bine să te plictisești, dar este. Există multe beneficii pentru plictiseală. Stimulează creativitatea, îmbunătățește motivația și le oferă un pic de pregătire pentru restul vieții. Așa că opriți ecranele și lăsați-i să se distreze în alt mod.

la Kernodle Pediatrics, suntem dedicați să oferim pacienților noștri îngrijiri complete care includ toate aspectele sănătății. Dacă aveți întrebări despre sănătatea fizică, mentală, emoțională sau socială a copilului dvs., sunați-ne la (336) 538-2416 pentru a face o programare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.