10 cei mai buni registratori de domenii pentru 2021 – recenzii și comparații

alegerea celui mai bun registrator de domenii este un proces dur și adesea prea confuz. Indiferent dacă vă înregistrați domeniul sau transferați un nume de domeniu existent, este greu să vă dați seama care este cel mai bun furnizor de nume de domeniu.

considerațiile pentru un registrator de domeniu includ:

 • bugetul dvs.
 • cât de ușor este procesul de verificare
 • nevoile dvs. de gestionare a domeniului
 • ghișeu unic pentru servicii de găzduire web
 • cât timp intenționați să dețineți domeniul
 • protecție WHOIS gratuită
 • rate de reînnoire

pe baza experienței mele de lucru cu mulți registratori de domenii, iată cele mai bune 10 registratori de nume de domeniu care se potrivesc majorității nevoilor.

pentru fiecare, voi sublinia punctele forte cheie, compromisurile și pentru cine sunt cele mai potrivite și voi termina cu o imagine de ansamblu asupra a ceea ce trebuie să gândiți cu un registrator de domenii.

chiar dacă sunt cele mai vechi, nu veți vedea pe listă soluții de rețea. Nu oferă nimic benefic în afară de înregistrarea pe 100 de ani. Există registratori de domenii mult mai buni.

Care Sunt Cei Mai Buni Registratori De Domenii?

lista registratorilor de domenii este ordonată după clasament din recenziile noastre de domenii.

care este cel mai bun registrator de domeniu general?

am aproape toate domeniile mele înregistrate la Namecheap. Îmi plac, dar au compromisuri ca orice alt registrator. Dar au fost consecvente de peste 20 de ani.

promovare: obține un .COM pentru doar $5.98 la Namecheap

vrei web hosting, precum și?

știați că puteți obține un domeniu gratuit cu multe companii de găzduire web?

pentru primul an, mulți vor da un nume de domeniu gratuit.

Bluehost este o alegere bună pentru găzduirea web cu un nume de domeniu gratuit. Nu puteți obține doar o .com nume de domeniu, dar 16 alte extensii de nume de domeniu populare. Aflați mai multe cu recenzia mea Bluehost.

Promovare: Obțineți Un Nume De Domeniu Gratuit Cu Bluehost

1. Namecheap

Namecheap

Evaluarea mea: 8.5 din 10
DNS gratuit: Da
Whois gratuit Confidențialitate: Da
Namecheap recenzie

nu sunt soluțiile de rețea ale tatălui tău. Namecheap este un registrator de domeniu operat independent &, fondat în 2000. Ei au sediul în Phoenix, AZ, Statele Unite ale Americii.

Namecheap și-a început activitatea ca registrator de nume de domeniu axat pe preț (ca în…”nume ieftine”). Au lovit într-adevăr un impuls de creștere la începutul anilor 2010, în timpul mai multor scandaluri de securitate de înaltă calitate & la registratorii de domenii mari, împreună cu proiectele de lege de supraveghere propuse în Congresul Statelor Unite.

în calitate de companie, au avut o relație de lungă durată cu organizațiile de confidențialitate și securitate pe Internet, împreună cu un angajament față de gestionarea directă a domeniului și de stabilire a prețurilor.

în ultimii 10 ani, și-au extins oferta de produse pentru a include produse complementare pentru orice, de la:

 • servicii de găzduire web
 • găzduire de e-mail
 • VPN
 • generator de logo gratuit

am scris o comparație a Namecheap cu GoDaddy și o comparație a Namecheap cu domeniile Google.

Numecheap Prețuri

Domeniu Ext. înregistrare reînnoire Transfer
.com $9.48/an. $13.48/an. $9.18/an.
. net $10.98/an. $14.98/an. $10.98/an.
.org $8.88/an. $14.98/an. $11.48/an.
.biz $4.88/an. $16.98/an. $14.48/an.
.co $7.98/an. $25.98/an. $21.98/an.

cel mai bun pentru

Namecheap este cel mai bun registrator de domeniu pentru oricine dorește cel mai bun registrator de domeniu general pe termen lung. Ei sunt registratorul unde am domeniile mele personale înregistrate.

Strengths

puterea principală Namecheap ca cel mai bun registrator de domeniu este consistența sa. Ca o companie, ele sunt pozitiv vechi (peste 20 de ani), dar au rămas întotdeauna în fruntea industriei lor cu servicii de încredere pentru clienți, prețuri competitive, selecție largă și produse de calitate. Acestea sunt acreditate ICANN și oferă toate serviciile esențiale de domeniu (WHOIS, forwarding etc.) împreună cu produse complementare solide.

puncte slabe

principala slăbiciune a Namecheap este că nu sunt cu adevărat cele mai bune pe niciun domeniu metric. Nu sunt întotdeauna cele mai ieftine pe termen lung. Nu fac cele mai profunde reduceri de un an. Nu au cea mai mare selecție. Și nu au cea mai bună utilizare absolută și gestionare a domeniului. Ei nu au cel mai bun sprijin.

în schimb, ele tind să fie ca #2 sau #3 în multe valori, mai degrabă decât #1 pentru o valoare și #10 pentru alta.

2. GoDaddy

GoDaddy

Evaluarea mea: 8.5 din 10
DNS gratuit: Da
Whois Gratuit confidențialitate: nu
GoDaddy recenzie

Ahh … GoDaddy. Probabil ați auzit de ei. Au fost primul registrator de domenii care a devenit mare și a devenit public cu înregistrarea numelor de domenii ca serviciu principal. Difuzează reclame TV, reclame banner, reclame Super Bowl – sunt omniprezente și, probabil, cel mai popular registrator de domenii.

GoDaddy este o companie cotată la bursă cu sediul în Tempe, AZ, SUA. Au început viața ca registrator de nume de domeniu.

astăzi, dar acum sunt mai bine descrise ca o” platformă de servicii web ” – oferă totul, de la contabilitate la constructori de site-uri web până la găzduire și totul între ele. GoDaddy este acreditat ICANN.

am comparat domeniile lor cu Namecheap și le-am comparat cu domeniile Google. De asemenea, am revizuit găzduirea WordPress a lui GoDaddy și constructorul de site-uri GoDaddy.

GoDaddy Prețuri

Domeniu Ext. înregistrare reînnoire Transfer
.com $0.01/an. $18.99/an. $8.49/os.
. net $14.99/an. $19.99/an. $19.99/an.
.org $9.99/an. $20.99/os. $20.99/os.
.biz $32.98/os. $24.99/an. $24.99/an.
.co $0.01/an. $34.99/an. $34.99/an.

cel mai bun pentru

GoDaddy este cel mai bun registrator de domenii pentru oricine dorește să cumpere domenii în vrac, să revândă domenii sau caută un preț excelent pe termen scurt.

puncte forte

puterea principală a lui GoDaddy este dimensiunea și recunoașterea numelui. Ei au în mod regulat vânzări incredibile de prețuri pe termen scurt, împreună cu o selecție largă. Datorită recunoașterii și amplorii mărcii, acestea au una dintre cele mai mari piețe de domenii premium secundare & cele mai active de pe Internet. Dacă cumpărați un domeniu în vrac, aproape că trebuie să fiți membru GoDaddy Domain Club (care aduce cele mai bune prețuri de domeniu pe Internet).

puncte slabe

principalele puncte slabe ale GoDaddy sunt structura sa de afaceri și Istoria corporativă. GoDaddy este o companie mare, tranzacționată public, într-un sector de investiții care caută o creștere ridicată. Asta înseamnă că GoDaddy va avea toate supărările pe care le-ați aștepta de la o companie mare (copaci de telefon, vânzări, vânzări încrucișate, modificări de preț etc.). În plus, chiar dacă GoDaddy are un nou CEO și o nouă strategie corporativă, au o istorie destul de controversată ca companie .

3. Domenii Google

domenii Google

Evaluarea mea: 8.5 din 10
gratuit DNS: Da
gratuit Whois Confidențialitate: Da
Google Domains Review

Google Domains este serviciul de înregistrare a domeniilor Google. Serviciul a fost lansat în versiune beta în 2014. Serviciul este complementul Google pentru serviciul lor compania mea Google și pentru constructorul de site-uri web Google Sites.

inutil să spun că Google nu a început ca registrator de domenii. Și sunt destul de sigur că foarte puțini oameni de la Google știu chiar că oferă înregistrare de domenii. Cu toate acestea, ca și alte produse Google, domeniul Google are resursele Google în spatele acestuia, împreună cu toată comoditatea care vine cu a fi un produs Google.

dacă aveți un Cont Google pentru Gmail, YouTube, etc – atunci aveți deja un cont de domenii Google. Este acreditat ICANN cu un tablou de bord simplu și prețuri competitive. Am scris o comparație a domeniilor Google cu GoDaddy și a domeniilor Google cu Namecheap.

Prețuri Domenii Google

Domeniu Ext. înregistrare reînnoire Transfer
.com $12.00/an. $12.00/an. $12.00/an.
. net $12.00/an. $12.00/an. $12.00/an.
.org $12.00/an. $12.00/an. $12.00/an.
.biz $15.00/an. $15.00/an. $20.00/an.
.co $30.00/an. $30.00/an. $30.00/an.

cel mai bun pentru

Google Domains este o alegere excelentă pentru un registrator de domenii. Puteți cumpăra un nume de domeniu cu nici tam-tam și annoyances. Este super-convenabil și mai ușor decât oricare dintre cei mai simpli registratori de domenii, deoarece probabil că nici nu aveți nevoie de un cont nou.

puncte forte

puterea copleșitoare a domeniilor Google este comoditatea și simplitatea. Aproape sigur aveți un Cont Google, deci nu există parole noi sau nume de utilizator sau altceva. Trebuie doar cap la domenii Google și de a face o căutare de domeniu.

interfața lor este simplă & simplă. Este curat și ușor de utilizat, fără upsells sau bannere cicălitoare pe care le veți vedea la alți registratori. Produsul are designul frumos al materialului Google, cu o utilizare familiară. Este acolo și funcțional. Puteți cumpăra un domeniu și îl puteți gestiona foarte bine.

puncte slabe

principala slăbiciune a domeniilor Google este că nu este principala afacere a Google. Este o unitate de afaceri foarte mică îngropată adânc în corporația Google. Au prețuri bune, dar nu cele mai bune. Ei au servicii pentru clienți, dar nu este cel mai bun. Au o selecție destul de bună, dar nu este prioritatea lor. De asemenea, nu au o mulțime de produse integrate, complementare, cum ar fi SSL-uri premium, găzduire etc.

4. Dynadot

Dynadot

Evaluarea mea: 8.5 din 10
DNS gratuit: Da
gratuit Whois Confidențialitate: Da
Dynadot recenzie

Dynadot este un registrator independent de nume de domeniu fondat în 2002 și cu sediul în San Mateo, CA, SUA.

ei au un accent pe noi TLD-uri și achiziții de domeniu aftermarket & licitații.

Prețuri Dynadot

Domeniu Ext. înregistrare reînnoire Transfer
.com $7.99/an. $9.99/an. $9.99/an.
. net $5.99/an. $10.99/an. $10.99/an.
.org $8.99/an. $10.99/an. $10.99/an.
.biz $5.99/an. $14.99/an. $14.99/an.
.co $10.99/an. $22.99/an. $22.99/an.

cel mai bun pentru

Dynadot este cel mai bun registrator de domenii pentru oricine caută o afacere pe un TLD unic sau popular sau pentru un anumit nume de domeniu premium.

concentrații

Dynadot are două concentrații principale. În primul rând, fac o mulțime de prețuri promoționale pe TLD-uri. Dacă sunteți un investitor de domeniu sau în căutarea unui TLD ieftin, brandabil, atunci acestea sunt un loc excelent pentru a căuta. În al doilea rând, ei au un bun aftermarket domeniu de afaceri cu o mulțime de domenii la licitație și disponibile pentru cumpărare premium.

puncte slabe

Dynadot are două puncte slabe principale. În primul rând, am găsit panoul lor de administrare a fi destul de greoaie și confuz în comparație cu alte registratori. În al doilea rând, nu au o mulțime de produse complementare – într-adevăr fac doar elementele de bază pentru domenii și nu mult mai mult.

5. Porkbun

Porkbun

Evaluarea mea: 7.5 din 10
DNS gratuit: Da
Confidențialitate gratuită WHOIS: Da
recenzie Porkbun

Porkbun este un registrator de nume de domeniu independent, privat, cu sediul în Portland, OR, SUA. Porkbun a fost fondată în 2014 cu un brand decisiv, memorabil.

Porkbun și-a început activitatea ca registrator de nume de domeniu axat pe un produs de calitate, cu asistență bună pentru clienți și fără hype. Au rămas cu această misiune de-a lungul anilor cu o afacere profitabilă și solidă.

Porkbun oferă mai multe produse complementare la prețuri bune, dar într-adevăr doar stick la serviciul lor de bază (nume de domenii) asociat cu obsesiv, mici servicii pentru clienți companie. Porkbun este, de asemenea, acreditat ICANN.

Prețuri Porkbun

Domeniu Ext. înregistrare reînnoire Transfer
.com $9.13/os. $9.13/os. $9.13/os.
. net $10.56/os. $10.56/os. $10.56/os.
.org $7.63/os. $10.72/os. $10.72/os.
.biz $2.04/os. $13.50/os. $13.50/os.
.co $2.37/os. $20.91/os. $20.91/os.

cel mai bun pentru

Porkbun este cel mai bun pentru oricine îi place să facă afaceri cu o companie mică, ciudată sau oricine caută un registrator de domenii ieftin cu asistență telefonică.

Strengths

puterea principală a Porkbun este dimensiunea și concentrarea companiei. Acestea sunt echivalentul online al magazinului dvs. local de cafea. Nu au băuturi fanteziste, oferte speciale sau recunoașterea mărcii-dar au respectul tuturor și sunt locul în care probabil îți cunoști barista…și chiar proprietarul.

porkbun lovește peste dimensiunea companiei lor pentru selecția domeniului TLD (domeniu de nivel superior) (aproape la fel de multe ca GoDaddy sau chiar Namecheap). Acestea au prețuri extrem de competitive pe termen scurt, pe termen lung și de reînnoire, împreună cu caracteristici complementare excelente (chiar și un certificat SSL gratuit prin LetsEncrypt). Ei fac toate acestea cu suport solid pentru clienți. Dimensiunea lor le permite să facă toate acestea-și să-și păstreze în continuare calitatea.

puncte slabe

principala slăbiciune a Porkbun este dimensiunea și concentrarea companiei. La fel ca magazinul dvs. local de cafea, nu vor avea băuturi fanteziste, oferte speciale sau recunoaștere a mărcii. Porkbun își face treaba și este bun cu ea. Nu au multe produse complementare etc. Nu au deloc multe dezavantaje.

6. Domain.com

Domain.com

Evaluarea mea: 7.5 din 10
DNS gratuit: Da
Confidențialitate gratuită WHOIS: nu
Domain.com revizuire

Domain.com este un brand registrator de domeniu deținut de newfold Digital corporation. Ei au fost în jur de mult timp cu un brand stabilit și respectat.

se concentrează pe nume de domenii, inclusiv achiziții premium și o piață secundară. Acestea sunt acreditate ICANN.

Domain.com Prețuri

Domeniu Ext. înregistrare reînnoire Transfer
.com $9.99/an. $15.99/an. $9.99/an.
. net $12.99/an. $15.99/an. $12.99/an.
.org $8.99/an. $14.99/an. $14.99/an.
.biz $16.99/an. $18.99/an. $16.99/an.
.co $27.99/an. $29.99/an. $29.99/an.

cel mai bun pentru

Domain.com este o alegere bună pentru oricine caută o vânzare pe o anumită extensie TLD / domeniu sau vrea doar o companie simplu, bine-cunoscut pentru a achiziționa un .com ieftine.

Forte

domeniu.principalul punct forte al com este că acestea sunt un brand solid, fiabil, mare, cu prețuri ieftine .com și prețuri bune pe TLD-uri specifice. Au o interfață bună, fără prea multe dintre supărările companiei mari ale altor companii.

puncte slabe

Domain.com principala slăbiciune a lui este de fapt legată de numele lor de domeniu…nici ei nu au nimic special la ei. Sunt ca o companie mare standard „fine” – nu au cu adevărat o îmbarcare bună sau prețuri bune. Nu sunt rele, dar nici nu sunt atât de grozave.

7. Hover

Hover

Evaluarea mea: 7.5 din 10
DNS gratuit: Da
Whois gratuit Confidențialitate: Da
Hover Review

Hover este o filială a tranzacționate public Tucows Corporation cu sediul în Toronto, or, Canada, și fondată în 2008. Acestea se concentrează pe înregistrarea domeniului și gruparea valorii adăugate (cum ar fi protecția gratuită a confidențialității domeniului WHOIS și SSL) la fiecare domeniu nou.

Hover a construit într-adevăr marca lor cu publicitate podcast inovatoare. Probabil le-ați auzit în emisiuni precum 99% Invisible și Hello Internet. De asemenea, sunt acreditate ICANN.

Hover De Stabilire A Prețurilor

Domeniu Ext. înregistrare reînnoire Transfer
.com $13.99/an. $15.99/an. $13.99/an.
. net $15.49/an. $17.49/an. $15.49/an.
.org $13.99/an. $15.99/an. $13.99/an.
.biz $17.99/an. $17.99/an. $17.99/an.
.co $25.99/an. $15.99/an. $15.99/an.

cel mai bun pentru

Hover este mare pentru oricine doar în căutarea pentru a obține un domeniu cu nici un tam-tam, nu upsells, mare securitate, protecția contului, și suport bun atunci când aveți nevoie de ea.

puncte forte

Hover excelează cu o interfață excelentă, o utilizare excelentă și un angajament față de protecția datelor. De asemenea, au opțiuni excelente de sprijin.

puncte slabe

prețurile Hover pentru TLD-uri unice pot fi mult mai scumpe în comparație cu alți registratori de domenii. Și pentru toate discuțiile lor despre gruparea lucrurilor precum protecția WHOIS la fiecare achiziție, acestea nu oferă cu adevărat câteva opțiuni de bază de gestionare a domeniului, cum ar fi e-mailul și redirecționarea domeniului.

8. iwantmyname

iwantmyname

Evaluarea mea: 8.0 din 10
DNS gratuit: Da
Confidențialitate gratuită WHOIS: Nu
recenzie iwantmyname

iwantmyname este un registrator de nume de domeniu fondat în 2008 în Wellington, Noua Zeelandă. Sunt ciudate și se concentrează exclusiv pe nume de domenii. iwantmyname este o filială independentă a centralnic Internet Services corporation, tranzacționată public.

iwantmyname nu este ICANN acreditat ei înșiși, ei sunt un distribuitor al registratorului de domeniu CentralNic.

Iwantmyname prețuri

domeniu Ext. înregistrare reînnoire Transfer
.com $15.50/os. $15.50/os. $15.50/os.
. net $17.10 / I. $17.10/I. $12.40/ua.
.org $17.20/os. $17.20/os. $15.40/os.
.biz $23.40/os. $23.40/os. $23.40/os.
.co $39.00/an. $39.00/an. $39.00/an.

cel mai bun pentru

iwantmyname este cel mai bun pentru oricine care vrea un registrator nume de domeniu super-simplu, cu nici un tam-tam și un pic de ajutor integrarea domeniului cu hosting / builder / serviciu.

Strengths

puterea principală iwantmyname este dimensiunea sa și să se concentreze pe nume de domenii. Nu oferă produse complementare. În schimb, accentul pe integrarea dvs. între numele dvs. de domeniu și găzduirea / e-mailul / serverul / etc cât mai simplu posibil cu directorul lor de înregistrări / servicii DNS (deoparte, aflați cum funcționează numele de domeniu aici).

de asemenea, au o selecție foarte largă de TLD-uri.

puncte slabe

principala slăbiciune a iwantmyname este lipsa de produse complementare și prețuri mai mari decât concurenții direcți.

9. Bluehost

Bluehost

Evaluarea mea: 9.5 din 10
DNS gratuit: Nu
Whois Gratuit confidențialitate: nu
recenzie Bluehost

mulți proprietari de domenii vor avea nevoie, de asemenea, fie de servicii de găzduire web, fie de găzduire prin e-mail (sau ambele!). Deoarece un nume de domeniu și web hosting sunt două lucruri diferite, probabil va trebui să cumpere hosting la registratorul de domeniu sau un furnizor de hosting.

în acest articol, m-am uitat la „cei mai buni” registratori de domenii…dar uneori cel mai bun registrator de domenii pentru dvs. este de fapt compania dvs. de găzduire.

dacă doriți să configurați un site web sau un cont de găzduire de e-mail, puteți obține aproape întotdeauna un nume de domeniu de la gazda dvs. web. De fapt, multe companii de găzduire vă vor oferi un nume de domeniu gratuit timp de un an când achiziționați un pachet de găzduire – mai bun decât orice preț la orice registrator de domenii.

există multe alte companii de găzduire web care oferă și un nume de domeniu gratuit.

Prețuri Bluehost

Domeniu Ext. înregistrare reînnoire Transfer
.com gratuit W/hosting $12.99/an. $12.99/an.
. net gratuit W/hosting $14.99 / an. $14.99/an.
.org gratuit W/hosting $9.99/an. $9.99/an.
.biz gratuit W/hosting $16.99/an. $16.99/an.
.co gratuit W/hosting $27.99/an. $27.99/an.

extensiile de domeniu .com,. net,. org,. biz &. co sunt gratuite în primul an când comandați găzduire web.

cel mai bun pentru

cumpărarea unui domeniu cu compania dvs. de găzduire este excelentă pentru oricine dorește să cumpere doar un singur domeniu pentru un site web sau preferă doar comoditatea (sau primul an gratuit) de a avea un singur cont.

puncte forte

cumpărarea unui domeniu de la compania dvs. de găzduire are câteva puncte forte. În primul rând, este posibil să obțineți domeniul gratuit pentru primul an al planului dvs. de găzduire web. În al doilea rând, integrarea domeniului dvs. cu site-ul dvs. web va fi perfectă și convenabilă. În al treilea rând, trebuie doar să gestionați un singur cont – este mai simplu. Acum, fiecare gazdă este diferită și unii vor avea mai bine (sau mai rău) upsides decât altele.

puncte slabe

acum, cumpărarea unui domeniu de la compania dvs. de găzduire vine cu câteva dezavantaje. În primul rând, prețul lor de reînnoire este de obicei mai mare decât un registrator de domenii. În al doilea rând, selecția lor de TLD-uri este aproape sigur mai restrânsă. Și în al treilea rând, serviciile dvs. nu sunt la fel de diversificate, ceea ce poate face mai dificilă mutarea diferitelor servicii (cum ar fi e-mailul, găzduirea etc.) către diferiți furnizori. Acum, fiecare gazdă este diferită, iar unele vor avea dezavantaje mai bune (sau mai rele) decât altele.

10. Wix

Wix

Evaluarea mea: 9.0 din 10
DNS gratuit: Nu
Whois Gratuit confidențialitate: nu
Wix recenzie

în mod similar cu cumpărarea unui domeniu de la o companie de găzduire, puteți, de asemenea, să înregistrați adesea un nume de domeniu la constructorul dvs. de site-uri web la alegere, cum ar fi:

 • Wix (recenzie)
 • WordPress.com (recenzie)
 • Squarespace (recenzie)
 • Weebly (recenzie)
 • Shopify (recenzie)

există și mulți alți constructori de site-uri web.

Prețuri Wix

Domeniu Ext. înregistrare reînnoire Transfer
.com gratuit W/hosting $14.95/an.
. net gratuit cu găzduire necunoscut
.org gratuit cu găzduire necunoscut
.biz gratuit cu găzduire necunoscut
.co

cu orice planuri Premium anuale puteți obține un nume de domeniu gratuit cu Wix. Pentru următoarele nume de domenii:. com, .co.uk,. net,. org, .artă,. fi,. biz, .club, .antrenor, .se potrivesc, .fitness,. info, .trăi,. nl, .pe net, .poze, .roci, .spațiu,.magazin, .magazin, .studio, .formare, .xyz, .yoga, și. de (numai Germania).

din păcate, Wix nu este transparent în ceea ce privește prețurile. În afară de.com, prețurile pentru celelalte domenii sunt necunoscute și nu au putut găsi prețuri specifice.

Wix nu oferă posibilitatea de a transfera în domeniile existente și, în opinia mea, cel mai bine este să vă înregistrați și să vă reînnoiți cu un registrator mai bun.

cel mai bun pentru

cumpărarea unui nume de domeniu de la un constructor de site-uri web este o opțiune excelentă pentru oricine are nevoie doar de un singur domeniu și apreciază confortul, prețurile sau selecția.

puncte forte

puterea principală de a cumpăra un nume de domeniu de la constructor site-ul dvs. este comoditate simplă. Constructorul dvs. de site-uri web se ocupă deja de găzduirea, software – ul site-ului web și extensiile software-deci de ce să nu grupați și domeniul? Majoritatea constructorilor de site – uri web o fac simplă și directă-și uneori gratuită pentru primul an.

puncte slabe

principala slăbiciune aici este că nu puteți merge într-adevăr dincolo de un singur domeniu sau de a gestiona altele. Majoritatea constructorilor de site-uri găzduite au prețuri slabe de reînnoire și o selecție slabă, deoarece sunt probabil doar revânzarea domeniilor de la un angrosist de domenii acreditat ICANN, cum ar fi eNom.

alegerea unui registrator de domenii

un registrator de nume de domenii este orice companie care are o relație cu ICANN (instituția care guvernează adresele de Internet) pentru a rezerva & gestionarea numelor de domenii.

sună simplu – ca oricine și toată lumea ar putea face acest lucru. Dar, la fel ca comercianții cu amănuntul ai unui produs, există compromisuri, alegeri & considerații pe care le faceți pentru a alege cel mai bun registrator de nume de domeniu pentru dvs. Iată considerațiile la care mă uit.

 1. Numărul de domenii
  vor gestiona 100 de nume de domenii sau 1? Și chiar dacă începeți cu 1, intenționați să vă extindeți? Dacă da, veți dori & apreciați serviciul pentru clienți și gestionarea eficientă.
 2. lungimea proprietății domeniului
  registratorii de nume de domeniu sunt administratori într-un fel. Cumpărați un nume de domeniu pentru un proiect secundar rapid – sau proiecte pe care sperați să le dureze ani în viitor?
 3. Domain Management
  unii proprietari de site-uri web se conectează la registratorul de domenii exact o dată, modifică o setare și nu se mai conectează niciodată. Alții trebuie să schimbe setările mai frecvent pentru mai multe domenii; gestionați contactele administrative și adăugați produse la mai multe domenii – acestea vor aprecia mai mult o interfață curată și eficientă de gestionare a domeniului.
 4. asistență pentru clienți
  serviciul pentru clienți costă bani pentru a face bine. Cât de mult îl prețuiești? Este suficient chat-ul live sau doriți asistență telefonică?
 5. reputația companiei
  furnizorul dvs. de domeniu este ca un mandatar pentru numele dvs. pe Internet. Ai încredere în ei să-l protejeze, să-l asigure și, în general, să nu te înșele? Valorile companiei spun ceva despre cultura sa internă? Compania apreciază confidențialitatea și securitatea – sau încearcă doar să obțină următoarea vânzare?
 6. prețuri
  singura taxă necesară pentru înregistrarea domeniului este taxa ICANN. Orice altceva depinde de modelul de afaceri al furnizorului de nume de domeniu. Căutați reduceri de fund rock sau valoare totală? Ce preț de reînnoire a numelui de domeniu? Cumpărați pe termen scurt sau pe termen lung? Doriți să plătiți separat pentru protecția confidențialității WHOIS sau doriți să fie inclusă?
 7. transferuri de domenii
  dacă decideți să plecați, cât de ușor doriți să plecați? Cât de simplu doriți ca procesul să transfere un domeniu în? Există prețuri speciale de transfer de domeniu? Există un proces simplu pentru blocarea domeniului?
 8. ușurința în utilizare
  deseori există un compromis între design și caracteristici. Vrei caracteristici raw sau un design mai bun? Cât de mult apreciați ușurința în utilizare? Butoanele clare și un ton prietenos contează pentru dvs.-sau doriți doar funcționalitate solidă? Doriți, de asemenea, produse complementare precum e-mail, constructori de site-uri web sau Găzduire WordPress?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.